• Benim Hocam Ortaokul Videoları

✏️ 1. Dönem 2. Yazılı Çözüm Videoları
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    5. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    6. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    7. SINIF
    İzle
    İNKILAP TARİHİ
    8. SINIF
    Sınıf Seç
    SOSYAL BİLGİLER

Arama sonuçlarınız

1. B

5. SINIF 1. ÜNİTE SİTEDEN DERLENDİ

Paylaşım için teşekkür ederiz hocam, yalnız "Atatürk’ün Kişisel Özelliklerini Tanıyalım" kısmı araya kaynamış gibi sanki;)
  2. B

1.dünya savaşı ve cepheler sunumu

Hocam çok hoş olmuş:), tebrik ederim. Büyük ihtimal yarın kullanırım. ellerinize sağlık, paylaşım için teşekkür ederim.
  3. B

Etkileşimli Test - Kurtuluş Savaşı Dönemi

Etkileşimli Test - Kurtuluş Savaşı Dönemi yine harkülade bir ürün ortaya çıkarmışsınız hocam, ellerinize sağlık
  4. B

Akıllı Defterlerin Akıllı Tahta Programı

Akıllı Defterlerin Akıllı Tahta Programı Bugün kullanma imkanım oldu, gerçekten çok hoş, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim sağolun varolun.
  5. B

ÇOOOK ACİL LÜTFEN

ÇOOOK ACİL LÜTFEN verebilirsiniz hocam, ben hep bir not veriyorum.
  6. B

Sosyal Sorumluluk Projesi - Her Hafta 10 Köy Okuluna Ücretsiz Kitap

Sosyal Sorumluluk Projesi - Her Hafta 10 Köy Okuluna Ücretsiz Kitap Hocam harika bir proje, başta siz olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
  7. B

Ünite Haritaları

Ünite Haritaları Harkulade, teşekkür ederiz paylaşım için.
  8. B

Müfredatı Nasıl Yetiştirdiniz

Müfredatı Nasıl Yetiştirdiniz Teknoloji tasarım dersiyle anca yetiştirebildim yani haftada dört saat (inkılap+ tek tas) olmasına rağmen son konuları yangından mal kaçırır gibi anlatmak zorunda kaldım. Yani şekil a da görüldüğü gibi ve bir çok arkadaşın da muzdarip olduğu konu üzere normal...
  9. B

ATATÜRK İLKELERİ ANAHTAR KELİMELER

ATATÜRK İLKELERİ ANAHTAR KELİMELER hocam gayet güzel olmuş, ellerinize sağlık.
  10. B

BATI CEPHESİ SAVAŞLARI GÖRSELİM :)

BATI CEPHESİ SAVAŞLARI GÖRSELİM :) tebrik ederim hocam, oldukça güzel bir çalışma.
  11. B

meb'in yaptığı elektronik sınav salı günü son

meb'in yaptığı elektronik sınav salı günü son I ve II demiştim
  12. B

meb'in yaptığı elektronik sınav salı günü son

meb'in yaptığı elektronik sınav salı günü son çok teşekkür ederiz hocam
  13. B

10 Kasım Panosu

10 Kasım Panosu Çok teşekkür ederiz hocam sağolun güzel paylaşım için
  14. B

7.sınıf 1 ünite tarama

7.sınıf 1 ünite tarama çok teşekkür ederim hocam, ellerinize sağlık, ilaç gibi geldi:)
  15. B

mondros-wilson-paris-cemiyetler-kuvaimilliye.FARKLI BİR SUNU

mondros-wilson-paris-cemiyetler-kuvaimilliye.FARKLI BİR SUNU Dediğiniz gibi farklı ve oldukça güzel olmuş, teşekkür ederiz paylaşım için.
  16. B

YERYÜZÜNDE YAŞAM-ÖLÇEKLER-HARİTALAR

YERYÜZÜNDE YAŞAM-ÖLÇEKLER-HARİTALAR Hocam çok teşekkür ederiz paylaşım için, oldukça güzel bir çalışma.
  17. B

MEBBİS'ten 3 Yeni Sınav Görevi

MEBBİS'ten 3 Yeni Sınav Görevi Hocam görev yaptığımız ilçede mi görevlendirirler yoksa ikamet ettiğimiz yer de mi, bilginiz var mı?
  18. B

2014-2015 Sene Sonu Şube Öğretmenler Kurulu Toplantı Tutanağı

2014-2015 Sene Sonu Şube Öğretmenler Kurulu Toplantı Tutanağı Çok teşekkür ederim hocam
  19. B

6. sınıf-Ülkemizin Kaynakları. Tam sayfa Bulmaca ( Cevap anahtarlı) güncellendi.

6. sınıf - Ülkemizin Kaynakları. Tam sayfa Bulmaca ( Cevap anahtarlı) Emek ve paylaşım için teşekkürler hocam, gayet güzel olmuş.
Geri