Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SINAV İÇERİĞİ HAKKINDA: 4. ve 5. ünitenin kazanımlarını içine alan bir sınavdır.
D/Y, Boşluk Doldurma ve Eşleştirme soruları tarafıma aittir ve daha çok MEB yayınları kitabı örnek alınmıştır. Soruları anlam bütünlüğüne dikkat ederek kazanım sıralarına uygun hazırladım.
Çoktan seçmeli sorular...
SINAV İÇERİĞİ HAKKINDA: 4. ve 5. ünitenin kazanımlarını içine alan bir sınavdır.
D/Y, Boşluk Doldurma ve Eşleştirme soruları tarafıma aittir ve daha çok MEB yayınları kitabı örnek alınmıştır. Soruları anlam bütünlüğüne dikkat ederek kazanım sıralarına uygun hazırladım.
D/Y, Boşluk Doldurma ve Eşleştirme soruları tarafıma aittir ve daha çok MEB yayınları (eski basım) kitabı örnek alınmıştır. Soruları anlam bütünlüğüne dikkat ederek kazanım sıralarına uygun hazırladım.
Çoktan...
SINAV İÇERİĞİ HAKKINDA: 3. ve ağırlıklı olarak 4. ünitenin kazanımlarını içine alan bir sınavdır. (4. Ünitenin son konusu dahil)
D/Y, Boşluk Doldurma ve Eşleştirme soruları tarafıma aittir ve daha çok MEB yayınları kitabı örnek alınmıştır.
Çoktan seçmeli sorular ise MEB 2021-2022 Ocak-Mart ayı...
SINAV İÇERİĞİ HAKKINDA: İlk 3 ünitenin 17 kazanımını içine alan bir sınavdır. (3. ünitenin “Türkiye’nin Tapu Senedi: Lozan Antlaşması” konusuna kadar)
D/Y, Boşluk Doldurma ve Harita Okuma Becerisi soruları tarafıma aittir ve daha çok MEB yayınları kitabı örnek alınmıştır. Haritalı soruda harita...
SINAV İÇERİĞİ HAKKINDA: İlk 3 ünitenin 12 kazanımını içine alan bir sınavdır. (3. ünitenin “Yerleşme ve Seyahat Özgürlüğüm Var” konusuna kadar)
D/Y, Boşluk Doldurma ve Eşleştirme soruları tarafıma aittir ve daha çok MEB yayınları (eski basım) kitabı örnek alınmıştır. Soruları anlam bütünlüğüne...
SINAV İÇERİĞİ HAKKINDA: İlk 3 ünitenin tamamını 14 kazanımı içine alan bir sınavdır.
SINAV İÇERİĞİ HAKKINDA: İlk 3 ünitenin tamamını 14 kazanımı içine alan bir sınavdır.
Çoktan seçmeli...