• Benim Hocam Ortaokul Videoları

✏️ Yazılı Çözüm Örnekleri
    Sosyal Bilgiler
    İzlemek istediğiniz sınıfı tıklayınız.
    SOSYAL BİLGİLER
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Türkçe
    TÜRKÇE
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Matematik
    MATEMATİK
    Konu Anlatım Videoları

Arama sonuçlarınız

1. G

8. SINIF İNKILAP TARİHİ TÜM ÜNİTELER DERS NOTLARI

8. SINIF İNKILAP TARİHİ TÜM ÜNİTELER DERS NOTLARI çok uzun olmamış mı öğrencilere dağıtmak adına diyorum gene de eline saglık
  2. G

Finecrosser pro Kendi Bulmacanı Kendin Yap

Finecrosser pro Kendi Bulmacanı Kendin Yap link kırık veya çalışmıyor error diyor ilgilenirsen sevinirim
  3. G

7.Sınıf SBS'de full yapan varmı?

7.Sınıf SBS'de full yapan varmı? sadece saygı ile eğiliyorum 8 net yani Türkiye ortalamasının altındayım yani
  4. G

2011 7.Sınıf Sosyal Bilgilier Soruları Hakkındaki Görüşleriniz

2011 7.Sınıf Sosyal Bilgilier Soruları Hakkındaki Görüşleriniz sorular fena degildi ben iki okulda çalışıyorum 3 değişik sosyal ögretmeni ile çalışıyorum iyi olan sınıflarda çok güzel netler var 1 yanlışa yakın o da lanet olası benim hatam oldu. çevre kirliliğini işlerken 7sınıftan...
  5. G

2010 - 2011 8. Sınıflar Rehberlik Aylık Raporu

2010 - 2011 8. Sınıflar Rehberlik Aylık Raporu hocam çoook sagolasın ben de tam da bunu istiyordum hatta istek bölümüne yazmıştım ama ses çıkmamıştı
  6. G

rehberlik aylık faaliyet raporu acil

rehberlik aylı faaliyet raporu acilen 8.sınıf olrsa çok iii olur farklı sınıfta olabilir ilk defa böyle bi şey duyuyorum
  7. G

vatandaşlık günlük plan

vatandaşlık günlük planları lazım acil müdür sormaya başladı yardımcı olursanız sevinirim
  8. G

Ülkemizde Nüfus Ünite Değerlendirme Testi - 1

Ülkemizde Nüfus Ünite Değerlendirme Testi - 1 gerçekten çok güzel ellerinize saglık
  9. G

akıllı tahta uygulaması

akıllı tahta uygulaması akıllı tahta akıllı tahta eger kaliteli bir program ve makine degilse zaman kaybı görev yaptığım yerde iki tane var bi işe yaramaz ama arkaşım kayseride özel bi okulda çalışıyor orkiler ise takır takır çalışıyor tahta değil program lazım yani para okulların meb internet...
  10. G

telefon kitle iletişim aracımıdır

telefon kitle iletişim aracımıdır hocam tv mi yoksa telefon mu bence o sırada o bir tv diye düşünüyorum gerçi çocuklara bahsetmek gerek çünkü piyada bir sürü yayınevi sizin gibi düşünebilir
  11. G

telefon kitle iletişim aracımıdır

telefon kitle iletişim aracımıdır -------------------------------------------------------------------------------- cep telefonlarına dernekler sendikalar belediyeler vs tarafından çoklu msj lar gönderiliyor.doğal olarak bir kitle ile iletişim kurulmuş oluyor.bence kitle iletişim aracı...
  12. G

ek ders bulabiliyor musunuz ?

ek ders bulabiliyor musunuz ? sendika konusunun diger kısmında da haklısın bütün sendikalar bi siyasi parti teşkilatı gibi çalışıyor hangi sendikalısın partin belli onun için çözüm yerine politika üretiyorlar biri deel hepsi
  13. G

ek ders bulabiliyor musunuz ?

ek ders bulabiliyor musunuz ? arkadaşım ben senin adına üzüldüm bizler sosyal bilgiler ögretmeniyiz ve oy veren insanları gruplamayız en azından gruplamamayı ögretmeye çalışırız sendika konusuna gelince hümanist isimli arkadaşın dediklerini okumanı tavsiye ederim evet ben de üzülüyorum ink...
  14. G

8.sınıf Ünite-1 Kavram Haritası

çok gzlmiş hazırlayanların eline saglık
  15. G

Neden 6ay Gece Altı Ay Gündüz Ki(filim)

eminim güzeldir ama nasıl açılıyo
Geri