• Benim Hocam Ortaokul Videoları

✏️ Yazılı Çözüm Örnekleri
    Sosyal Bilgiler
    İzlemek istediğiniz sınıfı tıklayınız.
    SOSYAL BİLGİLER
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Türkçe
    TÜRKÇE
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Matematik
    MATEMATİK
    Konu Anlatım Videoları

Arama sonuçlarınız

1. E

Ders Notu İlimizde Yaşanabilecek Afetler ve Etkileri Ders Notu

İLİMİZDE YAŞANABİLECEK AFETLER VE ETKİLERİ Doğal Afet: Doğada meydana gelen ve can ve mal kayıplarına neden olan olaylardır. Örnekler: Deprem: Fay hatları boyunca meydana gelir. Ülkemizde son yıllarda İzmir, Elazığ ve Kahramanmaraş depremleri olmuştur. Erozyon: Toprağın verimli kısmının rüzgâr...
  2. E

Ders Notu Doğal ve Beşeri Çevremizdeki Değişim Ders Notu

Doğal ve Beşeri Çevremizdeki Değişim Yaşadığımız dünya, sürekli bir değişim halindedir. Bu değişimler hem doğal süreçlerin bir sonucu olarak hem de insan faaliyetlerinin etkisiyle meydana gelir. Doğal ve beşeri çevre arasındaki etkileşim, dünyamızı şekillendiren en önemli faktörlerden biridir...
  3. E

Ders Notu İlimizin Göreceli Konumu Ders Notu

İLİMİZİN GÖRECELİ KONUMU Coğrafi Konum: Bir ülkenin, bölgenin ya da şehrin dünya üzerindeki yerini belirlemeye coğrafi konum denir. Coğrafi konum, mutlak (matematik) konum ve göreceli (özel) konum olarak ikiye ayrılır. Göreceli (Özel) Konum: Bir yerin kıtalara, okyanuslara, denizlere, yer...
  4. E

Türk Sosyal Hayatında Aile Dersi Yıllık Planı

Türk Sosyal Hayatında Aile dersi için yıllık plan yapan var mı arkadaşlar.
  5. E

Sosyal Bilgiler 5 Bursluluk Deneme Sınavı-3

Zeki bey çalışmalarınızı direk buraya yükleseniz. Site site gezmek zorıunda kalmayız. Başka bir siteye gidip oradan tekrar indrme linki aramk zorunda kalıyoruz.
Geri