• Benim Hocam Ortaokul Videoları

✏️ Yazılı Çözüm Örnekleri
    Sosyal Bilgiler
    İzlemek istediğiniz sınıfı tıklayınız.
    SOSYAL BİLGİLER
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Türkçe
    TÜRKÇE
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Matematik
    MATEMATİK
    Konu Anlatım Videoları

Arama sonuçlarınız

1. E

5. Sınıf Kasım Ayı Rehberlik Faaliyet Raporu

Kasım ayı rehberlik raporu
  2. E

24 Kasım Öğretmenler Günü Öğrenci Konuşması

Sevgili müdürüm kıymetli öğretmenlerim ve değerli arkadaşlarım; Bugün burada, öğretmenlerimize olan saygımızı ve minnet duygularımızı ifade etmek için toplanmış bulunmaktayız. 24 Kasım Öğretmenler Günü, bizler için çok özel bir gündür. Çünkü bu gün, bizlere hayat boyu yol gösteren, bilgi ve...
  3. E

24 Kasım Öğretmenler Günü Müdür Konuşması

Sevgili öğretmen arkadaşlarım, kıymetli öğrencilerimiz ve değerli velilerimiz; Bugün, öğretmenliğin kutsal görevini ifa eden tüm meslektaşlarımın 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlamak için bir araya geldik. Bu özel günde, başta büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete...
  4. E

24 Kasım Öğretmenler Günü İçin Öğretmen Konuşması

Sevgili meslektaşlarım, kıymetli öğrencilerimiz ve değerli velilerimiz; Bugün, öğretmenliğin kutsal görevini ifa eden tüm meslektaşlarımın 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlamak için bir araya geldik. Bu özel günde, öğretmenlik mesleğinin önemini bir kez daha vurgulamak ve bu yolda emek veren...
  5. E

8. Sınıf 1. Dönem Şube Öğretmenler Kurulu Toplantısı

8. sınıf ŞÖK toplantısı
  6. E

8. Sınıf Ekim Ayı Rehberlik Faaliyet Raporu

Ekim ayı 8. sınıf rehberlik raporu
  7. E

7. Sınıf Ekim Ayı Rehberlik Faaliyet Raporu

Ekim ayı 7. sınıf rehberlik raporu
  8. E

6. Sınıf Ekim Ayı Rehberlik Faaliyet Raporu

Ekim ayı 6. sınıf rehberlik raporu
  9. E

5. Sınıf Ekim Ayı Rehberlik Faaliyet Raporu

Ekim ayı 5. sınıf rehberlik raporu
  10. E

8. Sınıf Eylül Ayı Rehberlik Faaliyet Raporu

8. sınıf rehberlik raporu
  11. E

7. Sınıf Eylül Ayı Rehberlik Faaliyet Raporu

7. sınıf rehberlik raporu
  12. E

Eylül Ayı 6. Sınıf Rehberlik Faaliyet Raporu

6. sınıf rehberlik raporu
  13. E

5. Sınıf Eylül Ayı Rehberlik Faaliyet Raporu

Eylül ayı 5. sınıf rehberlik raporu
  14. E

Ders Notu Yardımlaşma ve Dayanışma Faaliyetleri Ders Notu

YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA FAALİYETLERİNİN TOPLUMSAL BİRLİKTELİĞE ETKİSİ Yardımlaşma, bireylerin farklı konularda birbirlerine destek olmasına ve ortak sorunları çözmesine verilen isimdir. Örneğin, 6 Şubat 2023’te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremde, birçok sivil toplum kuruluşu hızla...
  15. E

Ders Notu Kültürel Özelliklere Saygı Ders Notu

KÜLTÜREL ÖZELLİKLERE SAYGI VE BİRLİKTE YAŞAMA KÜLTÜRÜ Kültür: Bir toplumun tarihsel süreç içinde ürettiği ve kuşaktan kuşağa aktardığı maddi ve manevi özelliklerin tümüne kültür denir. Kültürü oluşturan unsurlar arasında şunlar yer alır: Dil, din, tarih, mimari, yemekler Halk oyunları, el...
  16. E

Ders Notu Gruplardaki Rollerim Ders Notu

Gruplar ve Özellikleri Grup, belirli bir amaç doğrultusunda bir araya gelen ve aralarında etkileşim bulunan, en az iki kişiden oluşan bir topluluktur. Örnek olarak satranç kulübü, 5/A sınıfı, futbol takımı, müzik grubu, aile üyelerimiz, akrabalarımız ve komşularımız verilebilir. İçinde...
  17. E

Ders Notu Ülkemize Komşu Devletler Ders Notu

ÜLKEMİZE KOMŞU DEVLETLER Ülkemize Komşu Devletler Ders Notu Türkiye, coğrafi konumu itibarıyla birçok ülkeye komşudur. Bu komşuluk, tarihsel, kültürel ve ekonomik ilişkilerin yanı sıra güncel siyasi gelişmeleri de etkileyen önemli bir faktördür. Türkiye'nin Komşu Ülkeleri Türkiye'nin kara...
Geri