• Benim Hocam Ortaokul Videoları

✏️ Yazılı Çözüm Örnekleri
    Sosyal Bilgiler
    İzlemek istediğiniz sınıfı tıklayınız.
    SOSYAL BİLGİLER
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Türkçe
    TÜRKÇE
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Matematik
    MATEMATİK
    Konu Anlatım Videoları

Arama sonuçlarınız

1. Y

TUNA yayıncılık ders kitabı soru üretimi:I.DÜNYA SAVAŞI konu kazanım testi 3

TUNA yayıncılık ders kitabı soru üretimi:I.DÜNYA SAVAŞI konu kazanım testi 3 teşekkür ederim sayın hocam
  2. Y

TUNA yayıncılık ders kitabı soru üretimi:I.DÜNYA SAVAŞI konu kazanım testi 3 kıymetli yorumlarınız için teşekkür ederim
  3. Y

TUNA yayıncılık ders kitabı soru üretimi:SELANİK konu kazanım testi 1

TUNA yayıncılık ders kitabı soru üretimi:SELANİK konu kazanım testi 1 teşekkür ederim hocam
  4. Y

TUNA yayıncılık ders kitabı soru ürtimi:Mustaf kemal Orduda konu kazanım testi 2

TUNA yayıncılık ders kitabı soru ürtimi:Mustaf kemal Orduda konu kazanım testi 2 D liderlik
  5. Y

TUNA yayıncılık ders kitabı soru ürtimi:Mustaf kemal Orduda konu kazanım testi 2

TUNA yayıncılık ders kitabı soru ürtimi:Mustaf kemal Orduda konu kazanım testi 2 teşekkür ederim
  6. Y

TUNA yayıncılık ders kitabı soru üretimi:I.DÜNYA SAVAŞI konu kazanım testi 3 kıymetli yorumlarınız için çok teşekkür ederim,görselliğe daha çok dikkat edeceğim
  7. Y

TUNA yayıncılık ders kitabı soru üretimi:I.DÜNYA SAVAŞI konu kazanım testi 3 detaya gerek yok bence hocam,soru açık ve net
  8. Y

TUNA yayıncılık ders kitabı soru üretimi:I.DÜNYA SAVAŞI konu kazanım testi 3 Zümrelerimiz sadece testi indiriyorlar,hiç yorum gelmiyor,malesef böyle devam ederse paylaşımlarım sona erecek
  9. Y

DERS KİTABI 24,25,26,27,28 VE 29 DAN ÜRETİLMŞTİR YORUMLARINIZ ÖNEMSENMEKTEDİR.
  10. Y

TUNA yayıncılık ders kitabı soru üretimi:SELANİK konu kazanım testi 1 güle güle kullanın hocam
  11. Y

TUNA yayıncılık ders kitabı soru üretimi:SELANİK konu kazanım testi 1 rica ederim
  12. Y

İnkılap Tarihi Atölyem-5 (Mustafa Kemal Okulda-2)

İnkılap Tarihi Atölyem-5 (Mustafa Kemal-2) (2015-2016) Sanırım bu çalışmayla öğrenciler bu konuları bir daha unutmayı unutacaklar
  13. Y

İnkılap Tarihi Atölyem-4 (Mustafa Kemal Okulda-1)

İnkılap Tarihi Atölyem-4 (Mustafa Kemal Okulda-1) (2015-2016) Ellerinize,yüreğinize sağlık Yavuz hocam
  14. Y

TUNA yayıncılık ders kitabı soru ürtimi:Mustaf kemal Orduda konu kazanım testi 2 rica ederim
  15. Y

TUNA yayıncılık ders kitabı soru ürtimi:Mustaf kemal Orduda konu kazanım testi 2 yorumlarınız için teşekkür ederim
  16. Y

ders kitabı 14,15,16,17, ve 18 den üretildi 8.soru d şıkkı LİDERLİK olrak değiştiriniz,yanlışlık olmuş
  17. Y

TUNA yayıncılık ders kitabı soru üretimi:SELANİK konu kazanım testi 1 sağolsın Cuma ali hocam
  18. Y

19. Y

TUNA yayıncılık ders kitabı soru üretimi:SELANİK konu kazanım testi 1 Arkadaşlar sizden ricam doruları inceleyip yorum yazmanız,eksik yafa yanlış yerler varsa düzenlerim.şimdiden herkese teşekkür ederim
  20. Y

ders kitabı 11,12 ve 13. sayfalardan üretilmiştir.
Geri