• Benim Hocam Ortaokul Videoları

✏️ Yazılı Çözüm Örnekleri
    Sosyal Bilgiler
    İzlemek istediğiniz sınıfı tıklayınız.
    SOSYAL BİLGİLER
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Türkçe
    TÜRKÇE
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Matematik
    MATEMATİK
    Konu Anlatım Videoları

Arama sonuçlarınız

1. aydinizzet

Bil Soruyu Bas Gaza-PYBS Soruları (6. Snıf 3. Ünite-İnsanlar, Yerler ve Çevreler)

Bir teşekkür yeter. Yararlı olması dileğiyle... Not: Etkileşimli tahtada oyunu dokunmatik olarak oynayabilmek için POWERPOİNT OKUMA MODUYLA açınız.
  2. aydinizzet

Bil Soruyu Bas Gaza-PYBS Soruları (5. Sınıf 4. Ünite-Bilim, Teknoloji ve Toplum)

Bir teşekkür yeter. Yararlı olması dileğiyle... Not: Etkileşimli tahtada oyunu dokunmatik olarak oynayabilmek için POWERPOİNT OKUMA MODUYLA açınız.
  3. aydinizzet

Bil Soruyu Bas Gaza-PYBS Soruları (7. Sınıf 4. Ünite-Bilim, Teknoloji ve Toplum)

4. aydinizzet

Çarkıfelek Sosyal-PYBS Soruları (5. Sınıf 3. Ünite-İnsanlar, Yerler ve Çevreler)

Yararlı olması dileğiyle... Bir teşekkür yeter. Not: Etkileşimli tahtada dokunmatik olarak oyunu oynayabilmek için microsoft word viewer ile açınız.
  5. aydinizzet

Çarkıfelek Sosyal-PYBS Soruları (7. Sınıf 3. Ünite-İnsanlar, Yerler ve Çevreler)

Yararlı olması dileğiyle... Bir teşekkür yeter. Not: Etkileşimli tahtada oyunu dokunmatik olarak oynayabilmek için POWERPOİNT OKUMA MODUYLA açınız.
  6. aydinizzet

Bil Soruyu Bas Gaza-PYBS Soruları (5. Sınıf 3. Ünite-İnsanlar, Yerler ve Çevreler)

Diğer sınıflar için de daha önce hazırladığım oyunlar mevcut sitede. Yeni müfredatla ilgili soruları da güncelleyip siteye yüklüyorum tüm sınıflar düzeyinde.
  7. aydinizzet

Bil Soruyu Bas Gaza-PYBS Soruları (7. Sınıf 3. Ünite-İnsanlar, Yerler ve Çevreler)

Yararlı olması dileğiyle... Not: Etkileşimli tahtada oyunu oynayabilmek için microsoft word viewer ile açınız.
  8. aydinizzet

Bil Soruyu Bas Gaza-PYBS Soruları (6. Snıf 4. Ünite-Bilim, Teknoloji ve Toplum)

9. aydinizzet

Bil Soruyu Bas Gaza-PYBS Soruları (5. Sınıf 3. Ünite-İnsanlar, Yerler ve Çevreler)

Yararlı olması dileğiyle... Not: Etkileşimli tahtada oyunu dokunmatik olarak oynayabilmek için POWERPOİNT OKUMA MODUYLA açınız.
  10. aydinizzet

T.C. İnkılap Tarihi LGS MEB Örnek Soruları (Toplu Halde)

Çok teşekkür ederiz Zeki Hocam :)
  11. aydinizzet

Bil Soruyu Bas Gaza 6. Sınıf 3. Ünite [Yeni Müfredat]

Emeklerinize sağlık sayın hocam. 2. sorunun cevabı C şıkkı olması gerekiyor sanırım. Teşekkürler...
  12. aydinizzet

3 te 3 Sosyal › 7. SINIF İNSANLAR, YERLER VE ÇEVRELER ÜNİTESİ

Teşekkürler Hocam. Emeğinize sağlık.
  13. aydinizzet

e-Okula Toplu Sınıf Kitaplığı Oluşturma

Neden olmuyor? Kaç defa denedim. Hata veriyor hep. Error -1300: Cannot find HTML element of type "SELECT:" with attribute(s) "NAME:ddlKitapTur".. Line 11: TAG POS=1 TYPE=SELECT FORM=ACTION:./IOK19001.aspx ATTR=NAME:ddlKitapTur CONTENT={{!COL1}}
  14. aydinizzet

8. snf 1. dnm 2. yzl (MEB ÖRNEK VE DEĞERLENDİRME SORULARI)

Sınav 20 test sorusundan ibarettir. Sınav 2018-2019 MEB örnek soruları ve 2017-2018 MEB değerlendirme sınavı sorularından oluşmaktadır.
Geri