• Benim Hocam Ortaokul Videoları

✏️ Yazılı Çözüm Örnekleri
    Sosyal Bilgiler
    İzlemek istediğiniz sınıfı tıklayınız.
    SOSYAL BİLGİLER
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Türkçe
    TÜRKÇE
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Matematik
    MATEMATİK
    Konu Anlatım Videoları

Arama sonuçlarınız

1. F

2013 SBS Sosyal Bilgiler Soruları - Kazanım Eşleştirmeli Word Halinde..

Erkan hocamızın hazırladığı word sayfasını kazanımlı hale getirdim.
  2. F

Atatürkten Sonra Türkiye: İkinci Dünya Savaşı ve Sonrası Ünitesi SBS Soruları ..

Atatürkten Sonra Türkiye: İkinci Dünya Savaşı ve Sonrası Ünitesi SBS Soruları Kazanım Eşleştirmeli - Word Dosyası Bizzat ben hazırladım. Yararlı olacağı düşüncesiyle... (2013 SBS Dahil....)
  3. F

Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası ve Atatürk'ün Ölümü Ünitesi SBS Soruları ....

Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası ve Atatürk'ün Ölümü Ünitesi SBS Soruları Kazanım Eşleştirmeli - Word Dosyası Bizzat ben hazırladım. Yararlı olacağı düşüncesiyle... (2013 SBS Dahil....)
  4. F

Atatürkçülük Ünitesi SBS Soruları Kazanım Eşleştirmeli - Word Dosyası

Bir Kahraman Doğuyor Ünitesi SBS Soruları Kazanım Eşleştirmeli - Word Dosyası Bizzat ben hazırladım. Yararlı olacağı düşüncesiyle... (2013 SBS Dahil....)
  5. F

Çağdaş Türkiye Yolunda Adımlar Ünitesi SBS Soruları Kazanım Eşleştirmeli - Word

Çağdaş Türkiye Yolunda Adımlar Ünitesi SBS Soruları Kazanım Eşleştirmeli - Word Halinde.. Bizzat ben hazırladım. Yararlı olacağı düşüncesiyle... (2013 SBS Dahil....)
  6. F

Ya İstiklal Ya Ölüm Ünitesi SBS Soruları Kazanım Eşleştirmeli - Word Dosyası

Bizzat ben hazırladım. Yararlı olacağı düşüncesiyle... (2013 SBS Dahil....)
  7. F

Milli Uyanış:Yurdumuzun İşgaline Tepkiler - SBS Soruları Kazanım Eşleştirmeli

Bizzat ben hazırladım. Yararlı olacağı düşüncesiyle... (2013 SBS Dahil....)
  8. F

Bir Kahraman Doğuyor Ünitesi SBS Soruları Kazanım Eşleştirmeli - Word Dosyası

Bir Kahraman Doğuyor Ünitesi SBS Soruları Kazanım Eşleştirmeli - Word Dosyası Halinde... Bizzat ben hazırladım. Yararlı olacağı düşüncesiyle... (2013 SBS Dahil....)
  9. F

2013-2014 sene başı zümre toplantı tutanağı

2013-2014 sene başı zümre toplantı tutanağı aynı dileklerle.... :)
  10. F

Yazılıya Hazırlık Testi-2 (Rol)-2013/2014

Yazılıya Hazırlık Testi-2 (Rol)-2013/2014 hocam elinize sağlık gayet güzel olmuş.
  11. F

2013 SBS'DE ÇIKAN SORULAR İLE İLGİLİ ÖĞRETİM PROGRAMINDAKİ KARŞILIKLARININ DEĞER

2013 SBS'DE ÇIKAN SORULAR İLE İLGİLİ ÖĞRETİM PROGRAMINDAKİ KARŞILIKLARININ DEĞER teşekkürler kardeş. eline sğalık
  12. F

2013 SBS Soruları Word Halinde

2013 SBS Soruları Word Halinde teşekkürler Erkan hocam. bende çevirici bir prog vardı onu kurmaya çalışıyordum. bu sayede gerek kalmadı.
  13. F

Atatürkçülük ünitesi tarama sınavım 2012-2013 f.u.

Atatürkçülük ünitesi tarama sınavım 2012-2013 f.u. ne demek hocam. amacımız daha yararlı olmak.
  14. F

Ülkemizin Kaynakları ünitesi tarama sınavım. f.u.

Ülkemizin Kaynakları ünitesi tarama sınavım. f.u.
  15. F

Ekonomik ve Sosyal Hayat ünitesi tarama sınavım. f.u

Ekonomik ve Sosyal Hayat ünitesi tarama sınavım
  16. F

Çağdaş Türkiye Yolunda Adımlar ünitesi tarama sınavım 2012-2013 f.u.

Çağdaş Türkiye Yolunda Adımlar ünitesi tarama sınavım.. yazılı öncesine denk getirip daha yararlı olmasını sağlıyorum
  17. F

Atatürkçülük ünitesi tarama sınavım 2012-2013 f.u.

her ünite sonunda ünite değerlendirmesi yapıyorum. önce taramaları sonra yazılıları yapıyorum. daha verimli oluyor.
  18. F

Bakanlıklar-Bakanlar-Bakanlık Simgeleri (61.Hükümet)

Bakanlıklar-Bakanlar-Bakanlık Simgeleri (61.Hükümet) teşekkürler üstad. ellerine sağlık. 5lere girmiyorum ama seneye hazırlık olacak bu dokümanlar. :)
  19. F

Sosyal Bilgiler 6 - Yatırım ve Pazarlama Projesi

Ölçeği, Yönergesi hepsi içinde. Yararlı olması dileğiyle... Eklenmesini istediğiniz bölümler varsa lütfen belirtin.
  20. F

6-7-8 Sosyal Bilgiler & İnkılap Tarihi 1.Dönem 1.Performans Görevleri - F.Y.U.

6-7-8 Sosyal Bilgiler & İnkılap Tarihi 1.Dönem 1.Performans Görevleri - F.Y.U. dereceli puanlama anahtarı yeni dosyaya eklenmiştir. eklentiden indirebilirsiniz. yeni eklenen dosyada ikinci dönemki performans görevleri de mevcuttur.
Geri