• Benim Hocam Ortaokul Videoları

✏️ Yazılı Çözüm Örnekleri
    Sosyal Bilgiler
    İzlemek istediğiniz sınıfı tıklayınız.
    SOSYAL BİLGİLER
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Türkçe
    TÜRKÇE
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Matematik
    MATEMATİK
    Konu Anlatım Videoları

Arama sonuçlarınız

1. N

8. Sınıf Zeka Oyunları yıllık Planı

Elimden geldiğince yapmaya çalıştım İnternettte hiç bulamadım. Programa bakara düzeyini artırdım.
  2. N

Şematik İnkılap tarihi

İnkılap Tarihi ile ilgili bazı önemli olayların şematik halde göstermeye çalıştık. İlerleyen dönemlerde daha da genişletilebilir.
  3. N

18 Mart İçin Orotoryo

Öğrenci Sayısı: 5 Kız, 4 Erkek Koro sayısı: İstenildiği kadar Kıyafetler: Kız öğrenciler: Geleneksel Anadolu kadın kıyafetleri. Erkek Öğrenciler: Ertuğrul: Asker Kıyafeti. Ufuk: Asker kıyafeti. Rıza: Geleneksel Anadolu erkek kıyafeti. Ömer: Bir kolu ve bir ayağı sargılı asker...
  4. N

İnkılap Tarihi Konu özeti

İNKILAP TARİHİ 1.Dünya Savaşı öncesinde Devletlerin iç ve dış politikalarına yön veren iki etken vardır. Bunlar: 1789 Fransız İhtilali (Milliyetçilik Akımları …İmparatorlukların yıkılmasına ve bir çok yeni devletin tarih sahnesine çıkmasına neden olmuştur. ) ve 1750-1830 Sanayi İnkılabı...
  5. N

Tarih Konu Özeti

1) Tarih Bilimine Giriş Tarihin Tanımı İnsan topluluklarının geçmişteki yaşayışlarını, kültür ve uygarlıklarını, sosyo- ekonomik yapılarını neden-sonuç ilişkisi içerisinde yer ve zaman göstererek inceleyen, elde ettiği bulguları, belgelere dayanarak objektif bir şekilde açıklayan sosyal bilim...
  6. N

Merhaba NEF liler buraya

Balıkesir Üniversitesi (NEF) Yeni mezunsunuz yani,camiaya hoşgeldiniz.Hayırlı Olsun.... Kolay Gelsin !!!
  7. N

halk kültürü için zümre yapan var mı ?????

halk kültürü için zümre yapan varsa,paylaşabilir miiiiiii????
  8. N

Halk Kültürü-6 Yıllık Plan

http://rapidshare.com/files/59183853/halk_kueltuerue-6.doc (202 KB
  9. N

sosyal 7- 4. ve 5. ünite yer değişikliği

Hocam merhaba siz sözkonusu yanlışı düzelttiniz sanırım.Bizimle paylaşırsanız bizde bu işi doğru yapmış oluruzz
  10. N

Merhaba NEF liler buraya

Balıkesir Üniversitesi (NEF) Merhaba.Sizde NEF mezunusunuz demek.İnsan özlüyor o günleri.Keşke öğreci olup sınıfa girsek yine değil mi?Sizin zamanınızda kadro değişmiştir ama aynı hocalarda vardır mutlaka.Metin Bey,Murad Ali Bey,Aynur Hanım gibi.Şerafettin Bey(Şerafettin Yılmaz) var mıydı sizde...
  11. N

Merhaba NEF liler buraya

Arkadaşlar merhaba!Ben NEF Tarih mezunuyum (1999).Benden başkası var mı diye merak ettim.Varsa bana ulaşsın.
  12. N

sosyal 7- 4. ve 5. ünite yer değişikliği

Merhaba Sosya Bilgiler 7 de 4. ve5. ünüte yer değiştirmiş deniliyor doğrumu arkadaşlar.Doğru ise ,buna göre hazırlanmış yıllık planı olan varsa ve paylaşırsa sevinirim (z).
  13. N

Hoş Geldiniz Kendinizi tanıtır mısınız?

Tekrar merhaba!Ben İstanbul -Silivri degörev yapıyorum.Bu siteyi nasıl bu kadar geç buldum bilmiyorum.Ne istersen var :).Umarım ilerleyen zamanda benim de katkılarım olacak....
  14. N

Hoş Geldiniz Kendinizi tanıtır mısınız?

Merhaba ... Merhaba arkadaşlar! Ben Nurdan.Balıkesir Üniversitesi Tarih öğretmenliği mezunuyum(1999).Ancak,Sosyal Bilgiler öğretmenliği yapıyorum.Umarım yeni müfredat konusunda sıkıntılar yaşadığımız şu süreçte birbirimize yardımcı olabiliriz.
Geri