Arama sonuçlarınız

1. haticegüralp

19 Ve 20 Yy Osmanlı Devleti

19 Ve 20 Yy Osmanlı Devleti teşekkür
  2. haticegüralp

Konularda nerelerdeyiz? (12-16 Mart)

Konularda nerelerdeyiz? (12-16 Mart) İnkılap Tarihinde 4 ve 5. üniteyi ne kadar kötü hazırlamışlar bitirene kadar bende çocuklarda bitiyoruz aynen katılıyorum
  3. haticegüralp

ilikhan hangi devletin hükümdarı

ilikhan hangi devletin hükümdarı bu bir sınav sorusu olarak sorulmuş kesin bir devlet ismi soruluyor. harzemşahlar olabilir mi
  4. haticegüralp

Osmanlı Tarihi hakkında doğru,kapsamlı ,sade,akıcı kitap tavsiyeleriniz......

Osmanlı Tarihi hakkında doğru,kapsamlı ,sade,akıcı kitap tavsiyeleriniz...... Yavuz Bahadıroğlu tarhçi mi
  5. haticegüralp

ilikhan hangi devletin hükümdarı

arkadaşlar bu konuda acil cevaba ihtiyacım var. Bilenler cevaplarsa sevinirim
  6. haticegüralp

okul öğrenci kurulu ile okul meclisi aynı şey mi?

okul öğrenci kurulu ile okul meclisi aynı şey mi? Bilgisi olan cevap yazarsa sevinirim.
  7. haticegüralp

inkılap yetişmiyor

inkılap yetişmiyor doğrusu kıskandım
  8. haticegüralp

inkılap yetişmiyor

inkılap yetişmiyor söylediklerinize katılıyorum ama öğrenciler sbs de soruları kaçırırsa da çok üzülürüm
  9. haticegüralp

inkılap yetişmiyor

inkılap yetişmiyor vatandaşlıkda inkılap yapamıyorum sbs de soru çıkma ihtimali de var. Ayrıca yazılı yapılacak birşeyler soracak kadar ders işlemek lazım
  10. haticegüralp

Tavsiye edebileceğiniz dergiler var mı?

Tavsiye edebileceğiniz dergiler var mı? sbs peşinde koşmaktan kendimizi yetiştirmeye fırsat olmuyor haftada 28 saatdersim var. halk kültürü vs yok anca at gibi koşturup ders yetiştirmeye çalışıyorum
  11. haticegüralp

inkılap yetişmiyor

inkılabı nasıl yetiştiriyorsunuz
  12. haticegüralp

Erciyes Tarih Mezunları

Erciyes Tarih Mezunları 96 gündüz mezunuyum hatice üstündağ güralp
  13. haticegüralp

6.sınıflar için seviye belirleme

6.sınıflar için seviye belirleme Teşekkür Ederim
Geri