Arama sonuçlarınız

1. D

ÇAĞDAŞ TÜRKİYE YOLUNDA ADIMLAR -TABLO HALİNDE

ÇAĞDAŞ TÜRKİYE YOLUNDA ADIMLAR -TABLO HALİNDE sağolun hocam
  2. D

bu sorunun cevabını bilen var mı

bu sorunun cevabını bilen var mı b şıkkı
  3. D

8 sınıf çağdaş Türkiye yolunda ünitesi ile ilgili test

8 sınıf çağdaş Türkiye yolunda ünitesi ile ilgili test teşekkürler hocam
  4. D

Ya İstiklal Ya Ölüm Boşluk Doldurma

Ya İstiklal Ya Ölüm Boşluk Doldurma Teşekkürlerhocam
  5. D

TEOGS sonuçlarına göre TC İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ortalamanız kaç?

TEOGS sonuçlarına göre TC İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ortalamanız kaç? 39 öğrenci ile 69
  6. D

SINAVLARA HAZIRLIK NASIL OLUR???

SINAVLARA HAZIRLIK NASIL OLUR??? Teşekkürler hocam. Çok güzel olmuş.
  7. D

2012/2013 5.SINIF 1.DÖNEM 3.YAZILI ( Yeni hazırlanmış)

2012/2013 5.SINIF 1.DÖNEM 3.YAZILI ( Yeni hazırlanmış) Hocam çok beğendim. Açıkçası tam istediğim gibi. elleriniz dert görmesin.
  8. D

5.6.7.sınıf 2013-2014 1. donem 2. yazılılarım

5.6.7.sınıf 2013-2014 1. donem 2. yazılılarım Emeğinize sağlık hocam. bence çok güzel olmuş
  9. D

Nerelerden Sosyal Bilgiler Materyalleri Bulabiliriz?

SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLERİNİN MATERYAL/DOKUMAN TEMİN EDEBİLECEĞİ BAZI ADRESLER Hocam MTA 'dan ne zaman istemiştiniz? Bir arkadaş MTA'nın göndermediğinden bahsetmişti de. Mailime cevabı umutsuzca mı bekliyorum acaba?
  10. D

Sosyal Bilgilerde Bilgisayar ve İnternet Kullanım Anketi

SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLERİNİN BİLGİSAYAR VE İNTERNETİ KULLANMA DURUM ANKETİ Yanıtladım hocam. Kolay gelsin.
  11. D

Ya İstiklal Ya Ölüm ünite özeti

Ya İstiklal Ya Ölüm ünite özeti teşekkürler hocam. emeğinize sağlık
  12. D

BOZYAZI ORTAOKULU SOSYAL BİLGİLER DERSLİĞİM

BOZYAZI ORTAOKULU SOSYAL BİLGİLER DERSLİĞİM Çok güzel bir sınıf olmuş hocam.
  13. D

Nerelerden Sosyal Bilgiler Materyalleri Bulabiliriz?

SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLERİNİN MATERYAL/DOKUMAN TEMİN EDEBİLECEĞİ BAZI ADRESLER Hocam, bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.
  14. D

TC İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük 1.ortak sınav tahmini doğru ortalamanız kaç?

TC İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük 1.ortak sınav tahmini doğru ortalamanız kaç? 39 öğrenci 14.1 ortalama.. (köy okulu)
  15. D

Konu Kazanım Testlerimizdeki TEOG Soruları

Konu Kazanım Testlerimizdeki TEOG Soruları Hocam oncelikle elinize saglik.. Afyon'da gorev yapiyorum ve biliyormusunuz ogrencilerim bile sizi taniyor artik, slaytlardan, testlerden ve sbs defterinden... ulkemizin bir cok yerinde sizin de ogrencileriniz var... aslinda bizlerin basarisinda sizin...
  16. D

inkılap tarihi kaldırılıyormu

inkılap tarihi kaldırılıyormu Nereden öğrendiniz hocam bu haberi?
  17. D

II. ÜNİTE İLE İLGİLİ 500 SORU VE CEVAPLARI

II. ÜNİTE İLE İLGİLİ 500 SORU VE CEVAPLARI Çook teşekkürler hocam.. Elleriniz dert görmesin inşallah.
  18. D

Afişlerle Modern Türkiye'nin Doğuşu

Afişlerle Modern Türkiye'nin Doğuşu Teşekkürler hocam
  19. D

II. Ünite Milli Uyanış (250 Test Sorusu) Özel Derleme

250 SORULUK-TC.İNKİLAP TARİHİ-Milli Uyanış-ERDOĞAN GÜL (Fatih Hocamızın Emeği) teşekkürler hocam. emeğinize sağlık
  20. D

09 10 2013 İtibari İle Konularda Nerelerdeyiz?

09 10 2013 İtibari İle Konularda Nerelerdeyiz? :) Haklısınız hocam. Vatandaşlık ve müzik derslerinden destek alıyorum, söylemeyi unutmuşum. 5,6,7. sınıfları rölantide tutacağım ama 8. sınıflarda tam gaz devam. Öğrencilerim çalışıp geliyor çoğunlukla. Slayt ve etkinliklerin yardımı ile güzel...
Geri