Arama sonuçlarınız

1. G

TEOG Ortalamaları

ortalama :66.15 , 73 öğrenci... 9 tam yapan, 8 95 alan öğrencim var ama alt grupta çok kötü yapanlar ortalamayı aşağı çekti.. Sonuca endeksli bir sistemde kimse sürece bakmayacak ama vicdanen çok rahatım..
  2. G

LGS TEOG Son Konu Hangisi

6. kazanım çok karışık.. askeri başarı dediğine göre Kütahya -Eskişehir savaşı olmamalı. ben anlatmamalıyız diye düşünüyorum..
  3. G

LGS TEOG Son Konu Hangisi

6. kazanım çok karışşık.. askeri başarı dediğine göre Kütahya -Eskişehir savaşı olmamalı. ben anlatmamalıyım..
  4. G

1. TEOG Sınavındaki İnkılap Tarihi Sorusu İptal

1. TEOG Sınavındaki İnkılap Tarihi Sorusu İptal neyi yanlışmış, ileri görüşlülük yok .. diğerleri dolaylı da olsa var.. sosyal-kültürel sorusunu iptal etsinler edeceklerse.
  5. G

2016 TEOG 2.SINAV ORTALAMALARIMIZ NASIL

2016 TEOG 2.SINAV ORTALAMALARIMIZ NASIL 46 öğrenci, 2 bep öğrencisi.
  6. G

2016 TEOG 2.SINAV ORTALAMALARIMIZ NASIL

2016 TEOG 2.SINAV ORTALAMALARIMIZ NASIL 4 öğrenci 72.60 ortalama.. sorular ayırt edici değil, test analizlerinde nasıl oluyorsa güvenirlik, geçerlilik , güçlük indeksi ve ayırt edicilik genelde hep yükse çıkıyor nasıl oluyorsa..ilk dönem 40 alan birkaç öğrenci 80-85 aldılar ama ilk dönem 90...
  7. G

Atamın İzinde TEOG’un Peşinde II.Dönem 5.Denemesi

Atamın İzinde TEOG’un Peşinde II.Dönem 5.Denemesi ÇOK TEŞEKKÜRLER, SAYENİZDE GÜZEL DENEMELER UYGULUYORUM..
  8. G

ARKADAŞLAR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?GENE KAZANIM TESTİ

ARKADAŞLAR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?GENE KAZANIM TESTİ yabancılara ait şirketlerin,yollalrın ve hakların sadece Türklere tanınması önce milliyetçilikle ve ekonomik hayata devletin doğrudan müdahalesi olduğunu için devletçilikle ilgili.. cevap II-III olmalı..
  9. G

Ünite:5 Atatürkçülük

Ünite:5 Atatürkçülük çok güzel ve görselli bir çalışma. teşekkürler..
  10. G

Anadolu Ve Mezopotamya Medeniyeti Eşleştirmee Çalışması1

Anadolu Ve Mezopotamya Medeniyeti Eşleştirmee Çalışması1 emeğinize sağlık
  11. G

Doğal Afetler Sunusu

Doğal Afetler Sunusu teşekkür ederim, emeğinize sağlık
  12. G

Vitamin 81 soru TEST işinize yarar.

Vitamin 81 soru TEST işinize yarar. çok teşekkürler, emeğinize sağlık hocam..
  13. G

5.Sınıflar müfredat değişikliği

5.Sınıflar müfredat değişikliği bu Sosyal Bilgiler korkusu nedir anlamadım gitti. eğitim yapboza döndü, merkezi sınavlar, zorunlu eğitim,vatandaşlık ve inkılap derken.. şimdi de 5. sınıf sosyalin kaldırılması.. biz Sosyalciyiz, tepkimiz de buna göre olmalı ..hem kendimiz hem de bi,,atanmayı...
  14. G

Ülkemizin Kaynakları Sbs İçin 20 Özel Soru

Ülkemizin Kaynakları Sbs İçin 20 Özel Soru teşekkürler hocam.. emeğinize ve çabanıza sağlık..
  15. G

İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy Video Çalışması

İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy Video Çalışması paylaşım inin teşekkürler, emeğinize sağlık
  16. G

1.dönem 5,6,7,8performans görevleri

1.dönem 5,6,7,8performans görevleri teşekkür ederim, emeğinize ve çalışkanlığınıza sağlık
  17. G

6. SINIF İPEK YOLUNDA TÜRKLER SLAYT

6. SINIF İPEK YOLUNDA TÜRKLER SLAYT açmıyor, bozuk sunu
  18. G

"ipek yolunda türkler " ünitesine ait konu sunumları ve etkinliker

"ipek yolunda türkler " ünitesine ait konu sunumları ve etkinliker indiriyorum ama sunuları açmıyor, adobe var ve en günceli ama açmıyor. sürekli adobe sayfası açılıyor ve bazı sunular da şifre istiyor. lütfen yardım
  19. G

2. ÜNİTE NÜFUS KONUSU

2. ÜNİTE NÜFUS KONUSU teşekkürler hocam , emeğinize sağlık
Geri