Arama sonuçlarınız

1. Yavuz_YILDIZ

erkan hocam yavuz hocam şehmus hocam

Hocam ben de çok detayına girmedim. Bu devletlerin hangileri olduğu, kurucularının kimler olduğu ve ne zaman bağımsız olduklarını, Atatürk'ün ve Kurtuluş Savaşı'nın mazlum milletlere örnek olduğunu söyledim.
  2. Yavuz_YILDIZ

..:: Sosyalbilgiler.biz 8. Sınıf TEOG Deneme Sınavı 6 ::.

----> Sosyalbilgiler.biz 8. Sınıf TEOG Deneme Sınavı 6 <--- Unutmadık sayın hocam. Yayınlayacağız bugün :)
  3. Yavuz_YILDIZ

..:: Sosyalbilgiler.biz 8. Sınıf TEOG Deneme Sınavı 5 ::.

..:: Sosyalbilgiler.biz 8. Sınıf TEOG Deneme Sınavı 5 ::. MEB'in ders kitabında bu konu var hocam. Düzenli ordunun kurulma gerekçelerinde anlatılıyor bu savaş. Kazanımda da "Batı Cephesi'nde Kuvayımilliye birliklerinin faaliyetlerini ve düzenli ordunun kurulmasını değerlendirir." yazar...
  4. Yavuz_YILDIZ

Medya Okuryazarlığı Dersi Eğitimi (Uzaktan Eğitim)

Medya Okuryazarlığı Dersi Eğitimi (Uzaktan Eğitim) Başvurular 7 Martta sona erdi hocam. O yüzden giremiyorsunuz.
  5. Yavuz_YILDIZ

..:: Sosyalbilgiler.biz 8. Sınıf TEOG Deneme Sınavı 5 ::. İlk yayınladığımız testte dediğiniz hatayı farkettik ve hemen düzelttik. Yeniden indirirseniz düzeltilmiş halini bulabilirsiniz.
  6. Yavuz_YILDIZ

..:: Sosyalbilgiler.biz 8. Sınıf TEOG Deneme Sınavı 5 ::. Hocalarım teşekkür ederiz. Hemen düzeltip koyuyoruz. Gözden kaçırmışız. :)
  7. Yavuz_YILDIZ

..:: Sosyalbilgiler.biz 8. Sınıf TEOG Deneme Sınavı 5 ::. Allah hepimizden razı olsun Zeki hocam.
  8. Yavuz_YILDIZ

MAZERET İZNİ

Sayın hocam bildiğim kadarıyla eş durumu için bir mazaret izni yok. Devlet memurları kanunun izinle ilgili maddelerini okumanız gerekiyor. Evlenme, birinci derecede yakının ölümü, doğum gibi durumlarda mazaret izni verilir. Ancak diğer şartlarda amirin takdirine bağlı diye biliyorum. Yanlış...
  9. Yavuz_YILDIZ

akıllı inkılap tarihi testi

Biz teşekkür ederiz hocam. Soruları beğenmenize sevindik.
  10. Yavuz_YILDIZ

Sosyal Bilgiler Zümre Toplantımızı Yapmışlar

Ama ortak sınavların kaldırıldığından haberleri yok galiba :)
  11. Yavuz_YILDIZ

1.Dönem Biterken Neler Yapmamız gerekiyor?

1.Dönem Biterken Neler Yapmamız gerekiyor? Sayın hocam MEB okullara yazı gönderdi. Her öğretmen girdiği dersin davranış notunu doldurması gerekiyor.
  12. Yavuz_YILDIZ

Erkan İSANMAZ

Sunular kaldırılmadı, aynen duruyorlar. Bazı sunular gold üye bölümünde paylaşıldı.
  13. Yavuz_YILDIZ

1.Dönem Biterken Neler Yapmamız gerekiyor?

1.Dönem Biterken Neler Yapmamız gerekiyor? İdare size tanımlamalı...Kaydet butonu aktif değilse size tanımlanmamıştır.
  14. Yavuz_YILDIZ

Sümerlere Ait Tabletler Yaptık

Sümerlere Ait Tabletler Yaptık http://www.ariyayin.com/sosyalimo-akilli-sosyal-bilgiler-defteri-7-sinif.html
  15. Yavuz_YILDIZ

Degisim ve Gelisim (Rönesans-Reform)

Degisim ve Gelisim (Rönesans-Reform) http://www.sosyalbilgiler.biz/forum/b5/eklenti-linklerinin-yeri/
  16. Yavuz_YILDIZ

Passaparola Ürettiklerimiz Ünitesi Etkinlik Sunusu

Passaparola Ürettiklerimiz Ünitesi Etkinlik Sunusu Powerpoint hocam..Office programlarının kurulması lazım.
  17. Yavuz_YILDIZ

Yenilikler ve Osmanlı Devleti

ilk mesajda resimdeki yere tıklayınız.
  18. Yavuz_YILDIZ

Akıllı Sosyal Bilgiler Ödevi

Akıllı Sosyal Bilgiler Ödevi Ömür bey satış işiniz biz yapmıyoruz..Bulunduğunuz yerdeki kitapçılarda vardır. Yoksa özel mesaj atın, yardımcı olayım.
  19. Yavuz_YILDIZ

TEOG'da Yakaladığımız Sorular

TEOG'da Yakaladığımız Sorular Hakkım helal olsun hocam :)
  20. Yavuz_YILDIZ

TİMAŞ Yayıncılıktan Kitabımız da Geldi

TİMAŞ Yayıncılıktan Kitabımız da Geldi Timaş öğretmen datası var hocam. Oraya üye oluyorsunuz, onlar size kitap gönderiyorlar. Siz de 20 gün içinde okuyup geri dönüt yapıyorsunuz. SOnra tekrar kitap gönderiyorlar. Böyle devam ediyor :)
Geri