Arama sonuçlarınız

1. Yavuz_YILDIZ

Benim Ödevim-1 (Biz Bu Toplumun Bir Üyesiyiz) (2015-2016)

Benim Ödevim-1 (Biz Bu Toplumun Bir Üyesiyiz) (2015-2016) Atölye çalışması farklı, bu çalışma farklı sayın hocam. İlgili başlıklarda paylaşmaya özen gösteriyorum. Anlayışınız ve ilginiz için teşekkür ederim.
  2. Yavuz_YILDIZ

Benim Ödevim-1 (Biz Bu Toplumun Bir Üyesiyiz) (2015-2016)

Her ders içinde hem de yetiştirme kurslarında kullanabileceğiniz yepyeni bir çalışma. Kişisel kullanım içindir. TELİF HAKLARI İLE KORUNDUĞUNDAN TİCARİ AMAÇLI KULLANIMI YASAKTIR.
  3. Yavuz_YILDIZ

1 Biz Bu Toplumun Bir Üyesiyiz Sunusu

1 Biz Bu Toplumun Bir Üyesiyiz Sunusu İndirme linki var zaten. Konunun ilk mesajının altına bakınız.
  4. Yavuz_YILDIZ

İnkılap Tarihi Atölyem-2 (Batıya Erken Açılan Kent: Selanik-2)

İnkılap Tarihi Atölyem-2 (Batıya Erken Açılan Kent: Selanik-2) (2015-2016) Adobe İndesign.
  5. Yavuz_YILDIZ

Batıya Erken Açılan Kent: Selanik Konu Kazanım Testi-1 (2015-2016)

Hem derslerde hem de yetiştirme kurslarında kullanabileceğiniz eğlenceli grafiklerden oluşan yepyeni bir çalışma. Kişisel kullanım içindir. TELİF HAKLARI İLE KORUNDUĞUNDAN TİCARİ AMAÇLI KULLANIMI YASAKTIR.
  6. Yavuz_YILDIZ

İnkılap Tarihi Atölyem-3 (Batıya Erken Açılan Kent: Selanik-3)

Özellikle yetiştirme kurslarında kullanabileceğiniz 3 aşamadan oluşan yepyeni bir çalışma. İlk aşamada konunun kısa özeti, ikinci aşama konuyla ilgili etkinlik ve üçüncü aşama da kazanım değerlendirme testinden oluşuyor. Kişisel kullanım içindir. TELİF HAKLARI İLE KORUNDUĞUNDAN TİCARİ AMAÇLI...
  7. Yavuz_YILDIZ

İnkılap Tarihi Atölyem-2 (Batıya Erken Açılan Kent: Selanik-2)

Özellikle yetiştirme kurslarında kullanabileceğiniz 3 aşamadan oluşan yepyeni bir çalışma. İlk aşamada konunun kısa özeti, ikinci aşama konuyla ilgili etkinlik ve üçüncü aşama da kazanım değerlendirme testinden oluşuyor. Kişisel kullanım içindir. TELİF HAKLARI İLE KORUNDUĞUNDAN TİCARİ AMAÇLI...
  8. Yavuz_YILDIZ

TEOG Lise Yerleştirme Sonuçları

Açık ortaöğretim kurumuna yerleştirilen öğrenciler için, 7-10 Eylül´de, istemeleri halinde il ve ilçe "öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonlarınca" il veya ilçe sınırları içerisinde nakil tercih başvuruları alınarak, 11 Eylül´de nakil yerleştirmesi yapılabilecek.
  9. Yavuz_YILDIZ

İnkılap Tarihi Atölyem-1 (Batıya Erken Açılan Kent: Selanik-1)

10. Yavuz_YILDIZ

2012-2013 Sosyal Bilgiler 5 II.Dönem II. Yazılı-YEPYENİ

2012-2013 Sosyal Bilgiler 5 II.Dönem II. Yazılı-YEPYENİ pdf halini indirdiyseniz değişiklik yapamazsınız. .docx olanı indirip istediğiniz şekilde değişiklik yapabilirsiniz.
Geri