Arama sonuçlarınız

1. Yavuz_YILDIZ

Sosyal Bilgiler Dersi 6. Sınıf Yıllık Planı (EVOS Yayınları)

Bu yazdıklarım ünite isimleri değil hocam, öğrenme alanları. Parantez içine hangi üniteye karşılık geldiğini belirttim. 8. sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersine girmediğim için yıllık plan hazırlamadım hocam.
  2. Yavuz_YILDIZ

Bu yazdıklarım ünite isimleri değil hocam, öğrenme alanları. Parantez içine hangi üniteye karşılık geldiğini belirttim.
  3. Yavuz_YILDIZ

Günlük Plan 5. Sınıf Sosyal Bilgiler 7. Hafta Günlük Ders Planı (21-25 Ekim)

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan Sosyal Bilgiler Dersi Müfredat Programına ve Sosyal Bilgiler 5. Sınıf Yıllık Çerçeve Planına göre hazırladığım günlük ders planıdır. Derse girecek arkadaşlarımız günlük ders planını kendilerine göre değiştirip kullanabilirler. NOT: Hata ya da...
  4. Yavuz_YILDIZ

Günlük Plan 5. Sınıf Sosyal Bilgiler 6. Hafta Günlük Ders Planı (14-18 Ekim)

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan Sosyal Bilgiler Dersi Müfredat Programına ve Sosyal Bilgiler 5. Sınıf Yıllık Çerçeve Planına göre hazırladığım günlük ders planıdır. Derse girecek arkadaşlarımız günlük ders planını kendilerine göre değiştirip kullanabilirler. NOT: Hata ya da...
  5. Yavuz_YILDIZ

Günlük Plan 5. Sınıf Sosyal Bilgiler 5. Hafta Günlük Ders Planı (7-11 Ekim)

6. Yavuz_YILDIZ

Günlük Plan 5. Sınıf Sosyal Bilgiler 4. Hafta Günlük Ders Planı (30 Eylül-4 Ekim)

7. Yavuz_YILDIZ

Günlük Plan 5. Sınıf Sosyal Bilgiler 3. Hafta Günlük Ders Planı (23-27 Eylül)

8. Yavuz_YILDIZ

Günlük Plan 5. Sınıf Sosyal Bilgiler 2. Hafta Günlük Ders Planı (16-20 Eylül)

9. Yavuz_YILDIZ

Günlük Plan 5. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Hafta Günlük Ders Planı (9-13 Eylül)

10. Yavuz_YILDIZ

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan Sosyal Bilgiler Dersi Sosyal Bilgiler 6. Sınıf Yıllık Çerçeve Planına göre hazırlamış olduğum yıllık plandır. Hazırladığım bu yıllık plan EBA'da yayımlanan ders kitabına (EVOS Yayınları) göre hazırlanmıştır. NOT: Planın çıktısını almadan önce lütfen...
  11. Yavuz_YILDIZ

Sosyal Bilgiler Dersi 5. Sınıf Yıllık Planı (Maarif Modeline Uygun)

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan Sosyal Bilgiler Dersi Sosyal Bilgiler 5. Sınıf Yıllık Çerçeve Planına göre hazırlamış olduğum yıllık plandır. Hazırladığım bu yıllık plan maarif modeline uygun olarak hazırlanmıştır. Hata ve yanlışlık görürseniz lütfen bildiriniz. NOT: Planın...
  12. Yavuz_YILDIZ

Sosyal Bilgiler Dersi 7. Sınıf Yıllık Planı (Yıldırım Yayınları)

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan Sosyal Bilgiler Dersi Sosyal Bilgiler 7. Sınıf Yıllık Çerçeve Planına göre hazırlamış olduğum yıllık plandır. Hazırladığım bu yıllık plan EBA'da yayımlanan ders kitabına (Yıldırım Yayınları) göre hazırlanmıştır. NOT: Planın çıktısını almadan önce...
  13. Yavuz_YILDIZ

Sosyal Bilgiler Dersi 7. Sınıf Yıllık Planı (MEB Yayınları)

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan Sosyal Bilgiler Dersi Sosyal Bilgiler 7. Sınıf Yıllık Çerçeve Planına göre hazırlamış olduğum yıllık plandır.
  14. Yavuz_YILDIZ

Ahlak ve Yurttaşlık Eğitimi Dersi (II) Yıllık Planı

Ahlak ve Yurttaşlık Eğitimi Dersi Öğretim Programına uygun olarak hazırlanan yıllık plandır. Ahlak ve Yurttaşlık Eğitimi Dersi 5, 6, 7 ve 8. sınıflarda seçmeli ders olarak okutulmaktadır. Bu ders iki modülden oluşmaktadır. I. modülü alanlar, II. modüle daha sonraki sınıfta geçebilir. Bu plan II...
  15. Yavuz_YILDIZ

Ahlak ve Yurttaşlık Eğitimi Dersi (I) Yıllık Planı

Ahlak ve Yurttaşlık Eğitimi Dersi Öğretim Programına uygun olarak hazırlanan yıllık plandır. Ahlak ve Yurttaşlık Eğitimi Dersi 5, 6, 7 ve 8. sınıflarda seçmeli ders olarak okutulmaktadır. Bu ders iki modülden oluşmaktadır. I. modülü alanlar, II. modüle daha sonraki sınıfta geçebilir. Bu plan ilk...
  16. Yavuz_YILDIZ

2024 Yılı Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı Soruları

2024 yılında yapılan Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı soruları dört sayfaya sığacak şekilde yeniden dizgiledim. YASAL UYARI: Soruların telif hakkı T.C. Millî Eğitim Bakanlığına aittir. Ticari kullanımda T.C. Millî Eğitim Bakanlığından izin alınması gerekmektedir.
  17. Yavuz_YILDIZ

Etkinlik Bizi Biz Yapanlar Çalışma Kağıdı

İki sayfadan oluşan bu çalışma kağıdı; kısa ders notu, konu etkinliği ve kolay düzeydeki test sorularından oluşmaktadır. 6. sınıf öğrencilerinin dersi sevmelerini ve konuyu kavradıklarını hissettirmeyi amaçlamaktadır.
  18. Yavuz_YILDIZ

Etkinlik Toplumdaki Rollerim Çalışma Kağıdı

İki sayfadan oluşan bu çalışma kağıdı; kısa ders notu, konu etkinliği ve kolay düzeydeki test sorularından oluşmaktadır. 6. sınıf öğrencilerinin dersi sevmelerini ve konuyu kavradıklarını hissettirmeyi amaçlamaktadır.
  19. Yavuz_YILDIZ

Etkinlik Haklarım ve Sorumluluklarımı Biliyorum Çalışma Kağıdı

İki sayfadan oluşan bu çalışma kağıdı; kısa ders notu, konu etkinliği ve kolay düzeydeki test sorularından oluşmaktadır. 5. sınıf öğrencilerinin dersi sevmelerini ve konuyu kavradıklarını hissettirmeyi amaçlamaktadır.
Geri