Arama sonuçlarınız

1. sosyalci1980

Fetih ve Fatih Ders notu (Fatih,Yavuz,Kanuni, Denizlerdeki Gelismeler)

Bu linkte de kuruluş döneminden istanbulun fethine kadar pdf ders notları bulunmaktadır https://sosyalbilgiler.biz/forum/konu/kurulus-doenemi-ders-notu.62089/ Istanbulun fethinden Avrupada uyanış konusuna kadar pdf dosyasıdır
  2. sosyalci1980

Kurulus döneminden istanbulun fethine kadar

Kurulus donemi olayları siyasi askeri idari eğitim vb alanlarda yapılan çalışmaları anlatan bir tablo ve canlı ders sunumu için hazırladığımız bir dosyadir
  3. sosyalci1980

Telafi eğitimi ile ilgili rapor yazan var mı?

Okuldan istenilen yazıya ben bunlari yazip gonderdim Telafi eğitimi süresinde , öğrencilerin geçecekleri bir üst sınıf veya kuruma hazırlanmalarını sağlayacak temel derslerden haftalık ders süreleri kısaltılarak , seçmeli dersler bu telafi süresince uygulanmadan , müfredatın önemli konu...
  4. sosyalci1980

Telafi eğitimi ile ilgili rapor yazan var mı?

Salgın döneminin normalleşme sürecinden sonra öğrencilerimizin geçen bu süreyi telafi etmeleri için yaz tatilini de kapsayan akademik , sosyal, kültürel anlamda yapılabilecekler ile ilgili bakanlığımızca planlama çalışması yapılmaktadır. Bu bağlamda tüm öğretmenlerimizin görüşlerine ihtiyaç...
  5. sosyalci1980

Test 1 . Dönem 3 adet deneme 100 soru ve cevap anahtarlı

1. Dönem konularından oluşan sorulardir. Deneme 1 13 soruluk Linke tıklayınız https://sosyalbilgiler.biz/forum/konu/bir-kahraman-doguyor-13-soruluk-test-cevap-anahtarli.56742/ Deneme 2 42 soruluk linke tıklayınız...
  6. sosyalci1980

Yazılı 7. SINIF 2. DÖNEM 1. YAZILISI SORU ÖRNEKLERİ 30 ADET TEST SORUları ve cevap kağıdı

Hocam dikkatiniz için teşekkür ederim farketmemisim hatalı yazdığımı 9 a 17 b 23 b 27c
  7. sosyalci1980

Yazılı 5.SINIF 2.DÖNEM 1. YAZILI SORULARI

:( maalesef mesajınızı çok geç görebildim
  8. sosyalci1980

Etkinlik 12 Mart Oratoryo

biz teşekkür ederiz
  9. sosyalci1980

Etkinlik 12 Mart Oratoryo

Rica ederim Beğeniniz için
Geri