Arama sonuçlarınız

1. tuncay59

imam hatip ortokulu gibi ,öğretmen ortaokulu,sosyal bilimler ortaokulu,mühendisl

Bakanlığın bütün meselesi imam hatipler.Diğer okullar üvey evlat mı?Çağdaş,özgür,ilerici eğitim isteyen insanlar değersiz mi?Bakan Dinçer bindi dozere olabildiğince arka bahçelerini genişletmeye çalışıyor.Siyasetçiler din üzerinden siyaset yapmasın.
  2. tuncay59

imam hatip ortokulu gibi ,öğretmen ortaokulu,sosyal bilimler ortaokulu,mühendisl

imam hatiplerin orta kısmı ilköğretimlerde,bağımsız tek başına ve liselerin bünyesinde açılabilecek.Ben de Öğretmen ortaokulu ,mühendislik ortaokulu, spor ortaokulu,diğer meslek öğretimlerinin orta kısmının açılmasını istiyorum.Görüşlerinizi bekliyorum.
  3. tuncay59

4+4+4 kasaba okullarını kapatıp imam hatipleri coşturur mu?

4+4+4 kasaba okullarını kapatıp imam hatipleri coşturur mu? İlköğretim öğrencileri tatilde ne yapar?
  4. tuncay59

Toplum 10 yaşından itibaren ayrıştırılmaya çalışılıyor.Siyasetçiler eğitimi eğitimcilere bıraksın.Küçük çocukları siyasi ideolojilere alet etmesinler.Kesintisiz 8 yıllık eğitime devam edilmeli...
  5. tuncay59

Eğitimde köklü ve maksatlı değişikliğe gidiliyor,bizim forumdaki eğitimcilerin umurunda değil.En çok yorum yapması gereken eğitimciler olmalı oysa.Siz birkaç sunum yazı falan gönderin birbirinize, bulmaca çözün, hal hatır sorun.Birileri de sitemi ideolojileri doğrultusunda rahatlıkla...
  6. tuncay59

Yeni sistem ikinci 4 yıl eğitimi özellikle Anadolu da imam hatipleri coşturur.İkinci kademede öğrenciyi mumla ararız artık.
  7. tuncay59

Seninki Kaç CM Green Peace Balıklar Ölmesin Kampanyası Destek Olalım

Seninki Kaç CM Green Peace Balıklar Ölmesin Kampanyası Destek Olalım insanı bir yana bıraktık,saçma bir internet hareketine mi enerjimizi kullanalım.Su kaynakları hızla kirletiliyor artı balıkçı radarları sonra da balık yok tabiki kendimizi kandırmayalım lütfen..Denetleyici kurumlar göreve
  8. tuncay59

Sosyal Bilgiler 2.dönem Zümre Toplantı Tutanağı

2008-2009 Sosyal Bilgiler 2.dönem Zümre Toplantı Tutanağı NAZIM HİKMET,İ ANIMSATAN NAZIMA TEŞEKKÜRLER.
Geri