Arama sonuçlarınız

1. tuncay59

ders süresi 35 dakika olmalıdır

ders süresi 35 dakika olmalıdır 30 dk iyi süre olur.Öğretmen kitabın tamamını dillendirmek zorunda değil.Kazanımlar için 40 dk uğraşmak gerekmez...
  2. tuncay59

ders süresi 35 dakika olmalıdır 30 dk normal bir süre..
  3. tuncay59

Liselerde 40 dakikaya indirildi.lkokul ve ortaokullar için bir çalışma yok.Seçmeli derslerle günde 7*40 dakika gerçekten öğrenci için çok fazla...
  4. tuncay59

seneye teog sınavında inkılap tarihi kalkacak mı ?

seneye teog sınavında inkılap tarihi kalkacak mı ? Cumhuriyet tarihini, hatta daha yakın tarihini bilmeyen bir toplum düşünemiyorum.Sınavda yer almaması ile ilginin sıfır olacağı kesindir.Amaç tamamen bu dersin kaldırılmasıdır...
  5. tuncay59

2014 İl Dışı Atama Sonuçları-Puanlar

2014 İl Dışı Atama Sonuçları-Puanlar Puanların çok yüksek olması şüphesiz sınıf öğretmenlerinin branşa geçmelerinden kaynaklanıyor.YANLIŞ UYGULAMA İLE BAKANLIK TARAFINDAN VERİLEN HAK, HAK DEĞİLDİR...BİR ÇOK İNSAN DA MAĞDUR OLMUŞTUR.
  6. tuncay59

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar...

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar... Arkadaşlar üzgünüm ama çakma sosyalcilerden size iyi yerlerin kalacağını sanmıyorum...
  7. tuncay59

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar... Geçen sene sınıftan branşa geçen sosyalciler nedeniyle gerçek branşçıların hemem hemen hiç biri atanamadı.O nedenle kıyılar ve merkezlere heveslenmeyin...Buna sebep olanlar allahından bulsun !
  8. tuncay59

Müfettişler Hangi Belgeleri İster?

Müfettişler Hangi Belgeleri İster? müfettişler çay, kahve , yemek ve itibar isterler.....
  9. tuncay59

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar... Geçen yıl sınıfçılar yüzünden istediğim yere atanamadım.200 puanlık yerler 400 e çıkmıştı...Haksızlık bu !
  10. tuncay59

Sivil Savunma

Sivil Savunma fazla ayrıntılı bir alıntı...daha kullanışlı planlar var
  11. tuncay59

inkılap tarihi kaldırılıyormu

inkılap tarihi kaldırılıyormu Atatürk için Mustafa Kemal , Gazi gibi ifadeler kullanan siyasetçiler doğaldır ki İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersini kaldırmaya çalışacaklardır...Utanıyorum böyle bir ülke vatandaşı olmaktan
  12. tuncay59

Tek Öğretmen için Zümre

Tek Öğretmen için Zümre tek öğretmen olsan da zümre yapılması gereklidir diye düşünüyorum. kararlar tek başına olsan da kağıda dökülmelidir
  13. tuncay59

HUKUK VE ADALET DERSİ

Kitap henüz yok ama müfredata göre konuları sanıyorum işleyebiliriz. Kısa notlar aldırma yoluna gidilebilir.Günlük hayattan örneklerle ders kolaylıkla işlenir.Sunumlar hazırlanabilir.Kısacası hocam canınızı sıkmayın, zamanla paylaşımlar gelecektir...
  14. tuncay59

lütfen bana yardımcı olun !!

lütfen bana yardımcı olun !! Öğretmen olma da ne olursan ol...
  15. tuncay59

2013 Yılı İllerarası Atama Taslağı

2013 Yılı İllerarası Atama Taslağı AÇIK OKULLARI NE ZAMAN GÖRECEĞİZ ?
  16. tuncay59

VATANDAŞLIK DERSİ İŞLİYOR MUSUNUZ?

VATANDAŞLIK DERSİ İŞLİYOR MUSUNUZ? sınavın ötesinde ,birey yetiştirme ile ilgili ve toplumun düzgün insanlardan oluşması hedeflenmelidir diye düşünüyorum...
  17. tuncay59

VATANDAŞLIK DERSİ İŞLİYOR MUSUNUZ?

VATANDAŞLIK DERSİ İŞLİYOR MUSUNUZ? en önemli ders olduğu iddiasındayım....
  18. tuncay59

Alan Değişikliği Anketi

Alan Değişikliği Anketi Herkesin kendi işini yapması esastır.Atın yapacağı işi eşek yapamaz, eşeğin işini de at yapamaz.Yapıyor gibi görünür ama , hakkını vererek yapılmış olmaz..
  19. tuncay59

Aşağıdaki soruya acil cevap verir misiniz???

Aşağıdaki soruya acil cevap verir misiniz??? soru hazırlamak teknik bir iştir !
  20. tuncay59

Akıllı Tahta Süper Bir İcat

Akıllı Tahta Süper Bir İcat teknoloji hızımızı azaltıyor, öğretmen ve öğrencinin önüne geçiyor
Geri