Arama sonuçlarınız

1. tuncay59

Okulumuzda TEOG ortalaması

M.Baykal yine 85 ortalamayı yakalamış.Batıda merkez bir okul olmalı bu..
  2. tuncay59

Yasin GÖKÇE öğretmenimiz 20 de 18 yaapmış.Süper bir sonuç.Hangi ilde bu okul acaba?
  3. tuncay59

2.Dönem Türkiye ortalaması 73 sanırım...85 ve üstü ortalamayı tutturan okullar da vardır bu durumda..
  4. tuncay59

İkinci dönem için okulunuzda ki TEOG ortalamanızı yazar mısınız.Bu sene çok kolay idi,bizimkiler de yaptı acaba kolay mı yoksa çalışmışlar mı anlamak istiyorum.
  5. tuncay59

Kaç Yazılı ve Dersiçi Katılım Notu Verilecek

Ders içi performans notu iki adet verilemez mi ? İki tane verenler var, bu durum sakınca yaratır mı?
  6. tuncay59

Ders notu hesaplama

Dönem sonu ntunu hesaplarken her ders içi etkinlik notu geçerli midir? Yoksa ders içi notların ortalaması mı alınır?
  7. tuncay59

5.sınıflar 2. yazılı (2 yazılı yapanlar için)

İyiymiş bu, çok az düzelterek uygulayabilirim.5. sorunun değişmesi gerekiyor bence.Hoca hanım teşekkürler.
  8. tuncay59

LGS TEOG ortalamasını nasıl yükseltirirz?

Yahu nereye götürdün konuyu böyle...Her sınıfta, yukarıya götürmenin mümkün olmadığı öğrenciler varlığını kabul edersiniz .Bunların fazla olması halinde sonuç düşük oluyor , bunu söylemeye çalıştım.Bu durum ekonomi ve kültürle ilgili , kolay aşılmaz.Ben de Anadolu kırsalında çalıştım,gerçekleri...
  9. tuncay59

LGS TEOG ortalamasını nasıl yükseltirirz?

En az soru yapacak olan 3-5 öğrenciyi başka okula gönder ortalama yükselecektir.
  10. tuncay59

15 temmuz demokrasi şehitlerini anma töreni

Demokrasinin korunması, sahip çıkılması ön plana alınmalı.15 temmuz ilişkilendirme ile tamamlanır..
  11. tuncay59

2016 İL DIŞI YAPACAKLAR

2016 İL DIŞI YAPACAKLAR 200 lü puanlar batı için yetmez...belki kenar köşe yerler olabilir.Eee 4000 çakma Sosyal B. öğretmeni peydahlanınca olacağı buydu..
  12. tuncay59

İl İçi Ataması Yapılan Öğretmenlerin İlişik Kesme İşlemleri

İl İçi Ataması Yapılan Öğretmenlerin İlişik Kesme İşlemleri İl içi atamada harcırah yolluk oluyor mu ?
  13. tuncay59

İtiraz edilen Sosyal Kültürel Alan Sorusuna MEB Yanıtı

İtiraz edilen Sosyal Kültürel Alan Sorusuna MEB Yanıtı Yargı ne kadar sürer ? Bana göre 20 soruda 19 yapanların istatistiği yani sadece o soruyu yanlış yapanların sayısı çıkarılmalı...Sanıyorum o sorudan ful yapmayı kaçıranlar çok bizdeki gibi...
  14. tuncay59

İtiraz edilen Sosyal Kültürel Alan Sorusuna MEB Yanıtı

İtiraz edilen Sosyal Kültürel Alan Sorusuna MEB Yanıtı Ful yapar dediğimiz öğrencilerimizin çoğunluğu 19 doğruda kaldı.İyi hazırlanmış bir soru olsaydı bu böyle olmazdı.Karar iki şıkkın da doğru kabul edilmesi daha iyi olurdu....
  15. tuncay59

kutul amare zaferi dosyası

Süper bir çalışma olmuş..Hızır gibi yetiştin, teşekkürler.
  16. tuncay59

Kut'ül Amare Zaferi

Ben sınıflarda bununla ilgili film izleteceğim.Ayrıca bir pano hazırlarız.Bunlar yeterli olur.
  17. tuncay59

Bir tek ben mi rahatsız oluyorum?

Bir tek ben mi rahatsız oluyorum? Bu Cumhuriyet öğretmeninden, İslamiyetin başlangıcından Cumhuriyet dönemine kadar olan zamanın ,dürüstçe bir eleştirisini bekliyorum.Bakalım nelerden rahatsız olmuş, neleri hazmedemiyormuş..
  18. tuncay59

2012-2013 5.Sınıf Sosyal Bİlgiler I.Dönem I.Yazılı-YEPYENi-

2012-2013 5.Sınıf Sosyal Bİlgiler I.Dönem I.Yazılı-YEPYENi- 10 NUMARA , HOCAM ...HER YIL KULLANIYORUM.
  19. tuncay59

Seminer 15 gün

Seminer 2 hafta sonrası gene tatil arkadaşlar.İki hafta ücret verecekleri için 12 cuma günü tatile devam
Geri