Arama sonuçlarınız

1. B

5. SINIF 1. ÜNİTE SİTEDEN DERLENDİ

Paylaşım için teşekkür ederiz hocam, yalnız "Atatürk’ün Kişisel Özelliklerini Tanıyalım" kısmı araya kaynamış gibi sanki;)
  2. B

1.dünya savaşı ve cepheler sunumu

Hocam çok hoş olmuş:), tebrik ederim. Büyük ihtimal yarın kullanırım. ellerinize sağlık, paylaşım için teşekkür ederim.
  3. B

Etkileşimli Test - Kurtuluş Savaşı Dönemi

Etkileşimli Test - Kurtuluş Savaşı Dönemi yine harkülade bir ürün ortaya çıkarmışsınız hocam, ellerinize sağlık
  4. B

Akıllı Defterlerin Akıllı Tahta Programı

Akıllı Defterlerin Akıllı Tahta Programı Bugün kullanma imkanım oldu, gerçekten çok hoş, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim sağolun varolun.
  5. B

ÇOOOK ACİL LÜTFEN

ÇOOOK ACİL LÜTFEN verebilirsiniz hocam, ben hep bir not veriyorum.
  6. B

Sosyal Sorumluluk Projesi - Her Hafta 10 Köy Okuluna Ücretsiz Kitap

Sosyal Sorumluluk Projesi - Her Hafta 10 Köy Okuluna Ücretsiz Kitap Hocam harika bir proje, başta siz olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
  7. B

Ünite Haritaları

Ünite Haritaları Harkulade, teşekkür ederiz paylaşım için.
  8. B

Müfredatı Nasıl Yetiştirdiniz

Müfredatı Nasıl Yetiştirdiniz Teknoloji tasarım dersiyle anca yetiştirebildim yani haftada dört saat (inkılap+ tek tas) olmasına rağmen son konuları yangından mal kaçırır gibi anlatmak zorunda kaldım. Yani şekil a da görüldüğü gibi ve bir çok arkadaşın da muzdarip olduğu konu üzere normal...
  9. B

ATATÜRK İLKELERİ ANAHTAR KELİMELER

ATATÜRK İLKELERİ ANAHTAR KELİMELER hocam gayet güzel olmuş, ellerinize sağlık.
  10. B

BATI CEPHESİ SAVAŞLARI GÖRSELİM :)

BATI CEPHESİ SAVAŞLARI GÖRSELİM :) tebrik ederim hocam, oldukça güzel bir çalışma.
  11. B

meb'in yaptığı elektronik sınav salı günü son

meb'in yaptığı elektronik sınav salı günü son I ve II demiştim
  12. B

meb'in yaptığı elektronik sınav salı günü son

meb'in yaptığı elektronik sınav salı günü son çok teşekkür ederiz hocam
  13. B

10 Kasım Panosu

10 Kasım Panosu Çok teşekkür ederiz hocam sağolun güzel paylaşım için
  14. B

7.sınıf 1 ünite tarama

7.sınıf 1 ünite tarama çok teşekkür ederim hocam, ellerinize sağlık, ilaç gibi geldi:)
  15. B

mondros-wilson-paris-cemiyetler-kuvaimilliye.FARKLI BİR SUNU

mondros-wilson-paris-cemiyetler-kuvaimilliye.FARKLI BİR SUNU Dediğiniz gibi farklı ve oldukça güzel olmuş, teşekkür ederiz paylaşım için.
  16. B

YERYÜZÜNDE YAŞAM-ÖLÇEKLER-HARİTALAR

YERYÜZÜNDE YAŞAM-ÖLÇEKLER-HARİTALAR Hocam çok teşekkür ederiz paylaşım için, oldukça güzel bir çalışma.
  17. B

MEBBİS'ten 3 Yeni Sınav Görevi

MEBBİS'ten 3 Yeni Sınav Görevi Hocam görev yaptığımız ilçede mi görevlendirirler yoksa ikamet ettiğimiz yer de mi, bilginiz var mı?
  18. B

2014-2015 Sene Sonu Şube Öğretmenler Kurulu Toplantı Tutanağı

2014-2015 Sene Sonu Şube Öğretmenler Kurulu Toplantı Tutanağı Çok teşekkür ederim hocam
  19. B

6. sınıf-Ülkemizin Kaynakları. Tam sayfa Bulmaca ( Cevap anahtarlı) güncellendi.

6. sınıf - Ülkemizin Kaynakları. Tam sayfa Bulmaca ( Cevap anahtarlı) Emek ve paylaşım için teşekkürler hocam, gayet güzel olmuş.
Geri