Arama sonuçlarınız

1. U

İpek Yolu Tarihi

güzel bir slayt
  2. U

22 aralık 2013 itibariyle konularda nerdesiniz

22 aralık 2013 itibariyle konularda nerdesiniz 5: Nerelerde yaşıyoruz? 6: İlk Türk Devletlerinde kültür ve medeniyet 7: İstanbul'un fethi 8: Sakarya Savaşı
  3. U

TC İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük 1.ortak sınav tahmini doğru ortalamanız kaç?

TC İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük 1.ortak sınav tahmini doğru ortalamanız kaç? 70 öğrenci. Ortalama 13. Konya ilçesi
  4. U

İLKÇAĞ UYGARLIKLARI

6.Sınıf İmyay Yayınları ders kitabı konuları da dahildir.Kitapta çok basit geçmiş ben önemli konuları da aldım..
  5. U

09 10 2013 İtibari İle Konularda Nerelerdeyiz?

09 10 2013 İtibari İle Konularda Nerelerdeyiz? Bence de bütün sınıflarda ilerde gibisiniz. Ama bu avantaj mı dejavantaj mı bilemem.
  6. U

09 10 2013 İtibari İle Konularda Nerelerdeyiz?

09 10 2013 İtibari İle Konularda Nerelerdeyiz? Bugün itibariyle 5,6,7,8 de 1.üniteleri bitirdim . Fakat 8 lerde 2 konu geride kaldım gibi..
  7. U

Haklarımı Öğreniyorum Tek Paket

Haklarımı Öğreniyorum Tek Paket Paketler moda oldu hocam galiba. Emeğinizi için teşekkürler.
  8. U

4 Şehir ve M. Kemal Özet.

Birkaç kaynaktan ve ders kitabı Netbil Yayıncılığa göre hazırlanmıştır...
  9. U

4 Şehir ve Mustafa Kemal Özet.

İyi günlerde kullanın..
  10. U

Yan alan değişkliği

Evet hocam maalesef norm fazlası olacaksın. :(
  11. U

6. sınıf ülkemiz ve dünya test 1

6. sınıf ülkemiz ve dünya test 1 Okunmuyor keşke yüklemeseydiniz hocam...
  12. U

Doğru cevap nedir ? Yardımcı olun lütfen

Doğru cevap nedir ? Yardımcı olun lütfen B- VE C şıkları yanlıştır.
  13. U

Ülkemiz ve Dünya Özet- 2.Bölüm

DAHA ÖNCE GÖNDERDİĞİMİN DEVAMIDIR..
  14. U

Ülkemiz ve Dünya Özet 1. Bölüm

Bizzat kendi çalışmamdır. Farklı kaynaklardan araştırılıp hazırlanmıştır NOT: 5 saatimi almıştır.En yakın zamanda ikincisini de yollaycam hazırlayınca
  15. U

AVRUPA'DA YENİLİKLER (Coğrafi Keşifler,Rönasans ve Reform Har.)

AVRUPA'DA YENİLİKLER (Coğrafi Keşifler,Rönasans ve Reform Har.) Çok güzel tebrikler.
  16. U

Öğrencilerden gelen ilginç bir soru?

Öğrencilerden gelen ilginç bir soru? Göbek adı Mustafa'dır. Ya da o zamanki nüfus memerunun hatası benim tahminim böyle.
  17. U

ZAMAN İÇİNDE BİLİM TEST 1

Cevapları olsa daha iyiydi. Yine de teşekküler hocam.
  18. U

II. Zümre

II. Zümre tEŞŞEKÜRLER HOCAM ELİNİZE SAĞLIK
  19. U

Ah şu 5. Sınıflar :(

Ben ilkokuldan Sosyal Bil. Öğretmenliğine alan değiştirmiş biriyim. Geçen yıl 5 'leri okuttum. Doğrusu o konuları haturlıyorum. Milli Mücadele ve İlkeler konusu bence çok ağır ve öğrencilerin sevmediği konular hatta bana yalvarıyorlardı öğretmenim ne olur o konulardan yazılıdıa sormayın diye...
  20. U

Zaman İçinde Bilim Ünitesi Buluşlar

Arakadaşlar sizler için tüm kaynaklardan araştırma yaparak ekleme yapıyorum.
Geri