Arama sonuçlarınız

1. S

Soyadı Kanunu

Facebook Sayfamız: http://www.facebook.com/seyitahmetmrksosyalbilgiler Soyadı Kanunu Biraz geç yükledim çünkü siteye yüklemediğimi fark etmemiştim. Bunu bana bildiren İlknur Demirci Dinçer hocama teşekkür ederim... İndiren arkadaşların en azından bir teşekkür etmesini RİCA EDERİM. Bizler bu...
  2. S

Milli Sınırlardan Milli Ekonomiye

simdi sunulari nereye yükleyecegz. of bu cok kötü oldu. yarisma sunularinin boyutunu kücültemiyorum !
  3. S

Milli Sınırlardan Milli Ekonomiye

Arkadaşlar sizi bilmiyorum ama bende tüm linkler çalışıyor...
  4. S

Destanlaşan Direniş

Powerpoint programıyla sorunsuz açılıyor :)
  5. S

Çağdaş Uygarlığa Doğru Adımlar(Ders Notu)

Çağdaş Uygarlığa Doğru Adımlar(Ders Notu) teşekkürler :))
  6. S

Bir Kelime Bir Harf"Çağdaş Türkiye Yolunda Adımlar"

Bir Kelime Bir Harf"Çağdaş Türkiye Yolunda Adımlar" teşekkür ederim. şimdilerde 6.sınıf sunularını bitirmeye uğraşıyorum :)
  7. S

Çağdaş Uygarlığa Doğru Adımlar

Çağdaş Uygarlığa Doğru Adımlar ataç yanındaki bağlantıdan indir
  8. S

Osmanlı Devleti Hangi Cephede

Osmanlı Devleti Hangi Cephede PowerPoint programıyla açılıyor
  9. S

Çanakkale Zaferi

Çanakkale Zaferi Allah razı olsun...
  10. S

Hayrola?"Çağdaş Türkiye Yolunda Adımlar"

Hayrola?"Çağdaş Türkiye Yolunda Adımlar" bir internet cafeden indirmenizi öneririm. gerçekten boyutu en az bu kadara düşüyor. Daha fazla düşüremiyorum. Teşekkürler:)
  11. S

Osmanlıda Ordu Ve Askerlerin Görevleri11

Osmanlıda Ordu Ve Askerlerin Görevleri11 gold üye bölümünde de güzel çalışmalarınızı bekliyorum . teşekkür ederim :)
  12. S

Lale Devri Kavram Haritası

Lale Devri Kavram Haritası çok güzel bir kavram haritası... kavram haritalarınız hep güzel oluyor :)
  13. S

Egemenlik Milletindir

Egemenlik Milletindir ne konuda ?
  14. S

Osmanlı Denizlerin Fatihi

Osmanlı Denizlerin Fatihi üye mi olmak istiyorsunuz ? 4shared'e .
  15. S

Osmanlı Denizlerin Fatihi

Osmanlı Denizlerin Fatihi evet hocam sayfa sayısını fazlalaştıracağım .)
  16. S

Meraklı Gözler TRT'de

Meraklı Gözler TRT'de çok teşekkür ederim. eleştirilerinizle bugünlere geldim :))
  17. S

İki Kurşun ve Milyonlarca Kayıp

İki Kurşun ve Milyonlarca Kayıp tabii ki eleştirileriniz sayesinde tüm 7.sınıf sunularını yeniledim. bu yeni sunular gold üye bölümünde...
  18. S

Osmanlı Denizlerin Fatihi(Yeni Version)

Osmanlı Denizlerin Fatihi(Yeni Version) http://www.4shared.com/file/6bAWozdn/Osmanl_Denizlerin_FatihiGOLDYE.html linkinden indirin lütfen
  19. S

Büyük Millet Meclisi İsyanlara Karşı

Büyük Millet Meclisi İsyanlara Karşı nasıl yardımcı olabilirim? önerilerinizi söyleyin lütfen
  20. S

Cepheden Cepheye Mustafa Kemal

Cepheden Cepheye Mustafa Kemal gold üyeliğe de bekleriz. orada daha güzel çalışmalarımız var.
Geri