Arama sonuçlarınız

1. yalcin_yalcin

8.sınıf tam 10 adet proje. özel olarak kendi çalışmamdır.

8.sınıf tam 10 adet proje. özel olarak kendi çalışmamdır. çok zor bu ödevler
  2. yalcin_yalcin

Yeryüzü Şekillerimiz Bulmaca Etkinliği

Yeryüzü Şekillerimiz Bulmaca Etkinliği Dağları denizleri ovaları akarsuları hangi haritalarda daha iyi görebiliriz Dere ve çayların birleşerek oluştur¬duğu ve sonunda denize kavuşan hare¬ketli ve coşkulu su kütlesi bu soruların cevaplarını anımsayamadım
  3. yalcin_yalcin

Yeryüzü Şekilleri Çalışması -foto

Yeryüzü Şekilleri Çalışması -foto arkadaşlar bu işlere boşuna zaman harcamayın gereği yok koyun kabartma haritasını masa üzerine öğrencilere bire bir göstererek anlatın ülkemizin yer yüzü şekillerini özellikle harita lejandını iyi kavrattı mı olay biter o kadar
  4. yalcin_yalcin

2012-2013 5.Sınıf Sosyal Bİlgiler I.Dönem I.Yazılı-YEPYENi-

2012-2013 5.Sınıf Sosyal Bİlgiler I.Dönem I.Yazılı-YEPYENi- arkadaşlar çocuklar daha çok çok küçük azcık acıyın bu çocuklara ezmeyin onları daha neyin ne olduğunun farkında bile değiller
  5. yalcin_yalcin

Ab Yolunda

Ab Yolunda çok güzel olmuş bu konuyu kitaptan çıkarsalar keşke hiç işleyesim gelmiyor çünkü bizimle dalga geçiliyor ab ye bizi asla almazlar gene de hazırlayan arkadaşa Teşekkür Ederim eder başarılarının devamını dilerim
  6. yalcin_yalcin

Konularda nerelerdeyiz? (12-16 Mart)

Konularda nerelerdeyiz? (12-16 Mart) 8 LER DE DEVLETÇİLİK İLKESİ 7 LERDE HİÇ BİTMEYEN DESTEK 6 LARDA BİRLİKTEYİZ KONUSUNDAYIM
  7. yalcin_yalcin

Ülkemiz ve Dünya: Dünyanın Neresindeyiz

Ülkemiz ve Dünya: Dünyanın Neresindeyiz hocam bu konuda ekolsünüz ya keşke ben de sizin kadar becerikli olabilsem sunularınızla dersler süper geçiyor allah razı olsun
  8. yalcin_yalcin

Ondokuz Mayıs Sosyal Bilgiler Mezunları

Ondokuz Mayıs Sosyal Bilgiler Mezunları omü 2003 mezunuyumsamsun v.köprüde çalışıyorum
  9. yalcin_yalcin

17 Mart Konularda Neredeyiz?

17 Mart Konularda Neredeyiz? ithalattan ihracata bitti 5.ünite bitti 4. ünitede değişim ve gelişimdeyim ink tarihinde de ne mutlu türküm diyene konusuna geçtim
Geri