Arama sonuçlarınız

1. S

Ülkeler Arası Köprüler

ben de office2007 kullanıyorum. hatta ilerleyen günlerde office2010a geçmeyi düşünüyorum. eğer yaptığınz slaytları 2003 şeklinde kaydederseniz herkes açabilir. yani orada bir sürü tür var. seçin ordan 2003 slayt gösterisini seçin. kaydetsin. insanlarda uğraşmamış olur böylece.
  2. S

İki Kurşun Milyonlarca Kayıp

güzel paylaşım. çalışmalarınızın devamını beklerim :)
  3. S

İki Kurşun Milyonlarca Kayıp Sunusu

iyi fikir. ben de performans ödevlerimi paylaşacağım :)
  4. S

İki Kurşun Milyonlarca Kayıp Sunusu [infernox]

arkadaşım sen ne diyorsun ? 3000 kere bakılıyo. 1000den fazla indiriliyo. Ama yorum yok. eline sağlık :)
  5. S

Hayatta En Hakîki Mürşit İlimdir

kasımda yaptığım bir sunuydu :)
  6. S

Dünya'da Neler Oluyor ?

Dünyada Neler Oluyor 15 yaşındayım :)
  7. S

Yaşamın İçinde Sosyal Bilimler

aslında bu sunumun boyutunun küçük olması gerekiyor. içerik çok değil çünkü. ama 20mb oldu :)
  8. S

beğen butonu

sunucu değişikligi fayda etmemismidir ki bu konuda ?
  9. S

beğen butonu

eğer açtığımız konularda sunularda bir beğen butonu olursa tıpkı facebooktaki gibi. yorum atmaya erinen arkadaşlar beğenirler. çokta güzel olur.
  10. S

Sosyalbilgiler.biz İle Nasıl Tanıştınız?

sunulardaki reklamlar sayesinde:)
  11. S

Hoş Geldiniz Kendinizi tanıtır mısınız?

Samsun'dan Seyit Ahmet MIRIK ben. sosyalbilgiler.biz de hemen hemen her konuda ismimi mutlaka görmüşsünüzdür. :) 1997de samsun da doğdum. üyelik adındaki gibi sosyal öğretmeni değilim. ismi öyle verdim. öyle kaldı. :) şu an 8.sınıf öğrencisiyim. sınıfta izlediğimiz erkan hocanın sunularindaki...
  12. S

Batıya Erken Açılan Kent:Selanik

betilay, powerpoint programıyla açılıyor . Yani forum da sunular bölümü bunun için var. :)
  13. S

Batıya Erken Açılan Kent:Selanik

sayın fatihistan adlı üye arkadaşım. siteye en fazla 10mb yüklemeye izin var. 4shared üyelik falan istemiyor. rapidshare de. 4shared en iyisi olduğu için oraya yüklüyorum. mesela gold üyelik sisteminde 60mblik hayrola adında sunu var. mecbur kaldığımiz için başka upload sitelerine yüklüyoruz.
  14. S

Soyadı Kanunu

umarm ikinci döneme işinize yarar :)
  15. S

Kuruluş(Yeni Version)

Sunuları sadece bu site için yapıyorum. Onun için beğeniniz beni mutlu ediyor :)
  16. S

İnkılap Tarihi Test Programı ( 7 Ünite - Toplam 310 soru - İnteraktif Uygulama)

İnkılap Tarihi Test Programı ( 7 Ünite - Toplam 310 soru - İnteraftif Uygulama) elinize sağlık hocam. mükemmel :)
  17. S

Çağdaş Üniversite Yolunda

Çağdaş Üniversite Yolunda Söz verdiğim gibi, Sunuyu yükledim. İyi ya da kötü tüm eleştirilerinizi ve teşekkürlerinizi bekliyorum...
  18. S

Osmanlı Devleti Hangi Cephede

4shared dosyalarımı dns ayarı yaparak indireblrsnz. Ama siteye de yükleyeceğim bu dosyaları.
Geri