Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam bende 2007 kullanıyorum . en başından beri. Office 2003 türünde kaydediyorum her zaman . böylece office 2003 kullananlar da açabiliyorlar . Hatta office 2010u bir arkadaştan bulabilsem 2010a geçeceğim. internette var ama indirmek uzun iş. bir de hotfile a koyuyolar . . sonra bekle isin...
:) şöyle bir inceleyince paylaşmadığım sunular olduğunu fark ettim . Bu sunuyu nisan 2010da hazırlamıştım :) bir kaç düzenleme yaptım ve paylaştım. ilginize teşekkür ederim .
bir öğrenci olarak söylemeliyim ki kesinlikle zaman içinde bilim ünitesi daha önce islenmelidir . çünkü ekonomik ve sosyal hayat ünitesi daha önce işlenince insanın kafası karışıyor. Sanki geriye dönmüş gibi oluyorsun . benim fikrim bu.
gold üye bölümünde ki versiyonu daha çok hoşuma gitti . herkesi gold üye bölümüne bekliyorum :) yani hem de çok ucuz. detayları Erkan hocamdan öğrenebilirsiniz...