Arama sonuçlarınız

1. S

"Çağdaş Türkiye Yolunda Adımlar" videolar,sunumları, denem sınavları vs. yok yok

evet benim iznim alınmıştı . çalışmalarıma duyulan ilgi beni çok mutlu ediyor. indirmeyi unutmuştum bunu hemen indireceğim :)
  2. S

ülkemizin kaynakları ünitesi-tümü

elinize sağlık :) benim bu üniteyle ilgili çalışmalarımda yakında :)
  3. S

Sınav analiz Programı Lazım...

güzel bir çalışma . elinize sağlık .
  4. S

İslam Tarihi Test

6.sınıflar için güzel bir çalışma olmuş .
  5. S

Amerikan Bayrağının Oluşumu

teşekkür ederim. daha önce ayak üstü duymuştum. detaylarıyla gördüm :-)
  6. S

En Son Hangi Kitabı Okudunuz?

iskender paladan şah sultanı okudum en son olarak. ondan öncede ayşe kulinden vedayi okumuştum . ikiside çok güzel. Tavsiye ederim :)
  7. S

HD Kalitesinde Normal ve 3D Duvar Kağıdı Arşivi (Beğendiğini İndir)

hmm . . . premium hesap :) mükemmel :) bol sömürmeler =D
  8. S

Reform

güzel çalışma .
  9. S

Osmanlı Yükselme Test

çalışmalarınızın devamını beklerim :) güzel olmuş .
  10. S

HD Kalitesinde Normal ve 3D Duvar Kağıdı Arşivi (Beğendiğini İndir)

hotfile dışındaki bir siteyi kullanırsanız daha hoş olacağına inanıyorum . teşekkürler :)
  11. S

Etkiledik, Etkilendik Ama Nasıl?

mayıs 2010da yaptığım bir çalışmaydı . paylaştım diye hatırlıyordum ama paylaşmamsm :(
  12. S

Yaşayan Demokrasi

lisen geçmeden şu 6.sınıf sunularna ağırlık verim dedim :)
  13. S

Seyyahların Gözünden Osmanlı Kültürü

hocam bende 2007 kullanıyorum . en başından beri. Office 2003 türünde kaydediyorum her zaman . böylece office 2003 kullananlar da açabiliyorlar . Hatta office 2010u bir arkadaştan bulabilsem 2010a geçeceğim. internette var ama indirmek uzun iş. bir de hotfile a koyuyolar . . sonra bekle isin...
  14. S

Nasıl Eğitim Gördüler?

:) şöyle bir inceleyince paylaşmadığım sunular olduğunu fark ettim . Bu sunuyu nisan 2010da hazırlamıştım :) bir kaç düzenleme yaptım ve paylaştım. ilginize teşekkür ederim .
  15. S

Arkadaşlar . . . !

bir öğrenci olarak söylemeliyim ki kesinlikle zaman içinde bilim ünitesi daha önce islenmelidir . çünkü ekonomik ve sosyal hayat ünitesi daha önce işlenince insanın kafası karışıyor. Sanki geriye dönmüş gibi oluyorsun . benim fikrim bu.
  16. S

Ülkemizin Kaynakları: Enerji Kaynakları Bize Emanet

gold üye bölümünde ki versiyonu daha çok hoşuma gitti . herkesi gold üye bölümüne bekliyorum :) yani hem de çok ucuz. detayları Erkan hocamdan öğrenebilirsiniz...
  17. S

Orta Asya'dan Anadolu'ya

e ipek yolunda türkler bölümünden bulabilirsiniz. elbette var :)
  18. S

Nasıl Eğitim Gördüler?

Facebook Sayfamız: http://www.facebook.com/seyitahmetmrksosyalbilgiler Nasıl Eğitim Gördüler? Seyit Ahmet Mırık
Geri