Arama sonuçlarınız

1. S

Harf İnkılabından Millet Mektebine

sunularn değiştirilmemesi için şifre koyuyoruz. yalnız bu acma değil değiştirme şifresidir. bazı kullanıcılar şifre koyulmadığında kendi ismini koyarak başka sitelerde paylaşabiliyor. sunularmi sadece bu sitede paylaşıyorum. bilginize...
  2. S

Kol Gücünden Makine Gücüne Geçiş

en kısa zamanda siteye yüklenecektir.
  3. S

Kim Nerede Çalışıyor?

tekrar inceleyeceğim gözden geçireceğim. teşekkürler
  4. S

"Çağdaş Türkiye Yolunda Adımlar" videolar,sunumları, denem sınavları vs. yok yok

4shared için lütfen dns ayarı yapın. boxca.com icn de ben girebildiğimi söylemeliyim.
  5. S

Sosyal Bilgiler Bilgi Yarışması Sitemiz Test Yayınında...

Sosyal Bilgiler Bilgi Yarışması Sitemiz Test Yayınında... hocam hala okuldan girilmiyor. acaba sis girebiliyor musunuz ?
  6. S

Merhaba Doyduğum Toprak

Facebook Sayfamız: http://www.facebook.com/seyitahmetmrksosyalbilgiler
  7. S

En Son Hangi Kitabı Okudunuz?

Tarihi Değiştiren Savaşlar... Dùnya tarihindeki savaşlardan tarihi etkileyenler anlatilmakta. avrupadaki ıngiliz ve fransız savaşları, malazgirt ve niceleri... bilgilerimize bilgi katacak bir kitap. tavsiye ederim.
  8. S

EĞER TÜRK'SEN OKU.

farklılaşma çabalarının da bir sınırı olmalıdır bence . Sonucta ırkçı olmayalım diyoruz ama, bu kültürü korumayı da ihmal etme anlamına gelmiyor.
  9. S

Ateş Nasıl Bulunmuş

haklısınız zeki hocam :)
  10. S

Farklı Kültürler Bir Arada Yaşadı

çok teşekkür ederim :) işinize yaparsa ne mutlu bana.
  11. S

evet. 8.sınıf öğrencisiyim :) tarih çalışılarak yapılacak bir şeydir değil mi?
  12. S

4 shared sitesine dns ayarı yaparak ulaşabilirsiniz. Ama en kısa zamanda siteye yükleyeceğim.
  13. S

Ülkemizin Kaynakları: Enerji Kaynakları Bize Emanet

hemen altta robot moderator açıklama yapmış bu dosyaların 2003 ile nasıl açılacağına dair. orayı inceleyebilirsiniz :)
  14. S

coğrafi keşifler-rönesans-reform-fransız ihtilali

aslında yeni nesili - yaşıtlarımı pek etkileyeceğini düşünmüyorum. televizyon da ne aksiyon filmleri izleniyor. ben pek etkilenmedim resimden doğrusu.
  15. S

EĞER TÜRK'SEN OKU.

bir öğrenci olarak Türkçe'yi doğru kullanıyorum diye düşünüyorum. bir çok arkadaşım da böyle. ama bir o kadari da k-q yapan tipler. aslında bu aralar öğrenciler arasında böyle tiplerle dalga geçiliyor. ama ne fayda... her şeyde kısaltmalar yapılıyor. "ya" "yha" oluyor. "ş" "sh" oluyor.böyle...
  16. S

Her Şey Güçlü Bir Türkiye İçin

yararlı olduysa ne mutlu bana :)
  17. S

Cografi Keşifler

hm... evet yüklenmemiş .
  18. S

Cografi Keşifler

eğer pptx biçimindeyse bilgisayarınızda office 2007 olmalıdır :)
  19. S

Cografi Keşifler

powerpoint programyla açın. Eğer bir arşivdeyse bilgisayarınızda winRar olmalıdır.
Geri