Arama sonuçlarınız

1. smokeramazan

Sunu Devletler ve Yönetim Biçimleri

çok hoş bir çalışma olmuş hocam..elinize sağlık,teşekkür ederim..
  2. smokeramazan

Medya Okur Yazarlığı-Ders içi etkinlik örneği

Medya okur yazarlığı için hazırladığım ,kolay ve basit bir ders içi etkinlik.
  3. smokeramazan

5.SINIFLAR DENEME (ÖZGÜN SORULAR)

Bu sene 5 lere girmiyorum ama önceden hazırladığım,çocukların da çok hoşuna gittiği denememi paylaşmak istedim.Umarım siz de beğenirsiniz.Kolaylıklar dilerim hepinize..
  4. smokeramazan

TEOG-2 HAZIRLIK 20 SORULUK süper DENEME

teşekkür ederim hocam.elinize sağlık..sorular güzel hazırlanmış.
  5. smokeramazan

TEOG 2 ( YENİ - Kazanımlara uygun,özgün sorular-Tevhid-i Tedrisata kadar)

Umarım beğenirsiniz.Kolaylıklar dilerim
  6. smokeramazan

TEOG Ortalamaları

123 öğrenci (2 bepli) 4 şube...en düşük şube 71.4...en yüksek 75,9....15 kişi full, 16 kişi -1 yanlış....her sınıfta maalesef 4-5 net yapan 3,4 öğrenci olunca ortalamalar düştü.yine de memnunum..
  7. smokeramazan

İpek Yolunda Türkler-Özgün sorular.

Tamamen tarafımdan hazırlanmıştır.Umarım işinize yarar.Tüm zümrelerime kolaylıklar dilerim
  8. smokeramazan

Kaç Yıllık Öğretmensiniz

Kaç Yıllık Öğretmensiniz ilk oyumu İttihat ve Terakkiye vermiştim..siz gerisini düşünün artık :)
  9. smokeramazan

C.B.Ü Demirci Eğitim

C.B.Ü Demirci Eğitim bende 2000 Demirci Sosyal mezunuyum...Selamlar herkese
  10. smokeramazan

Sosyal Bilgiler Öğreniyorum,deneme sınavım..

Soruların tamamı bana aittir.Her türlü tavsiye ve eleştiriye sonuna kadar açığım..Maddi kazanç dışında istediğiniz kadar kullanabilirsiniz sorularımı.....Tüm zümrelerime başarılar dilerim.
  11. smokeramazan

TUNA yayıncılık ders kitabı soru ürtimi:Mustaf kemal Orduda konu kazanım testi 2

TUNA yayıncılık ders kitabı soru ürtimi:Mustaf kemal Orduda konu kazanım testi 2 hocam elinize sağlık.teşekkür ederim
  12. smokeramazan

2014-2015 Sosyal Bilgiler Sene Sonu Zümresi

2014-2015 Sosyal Bilgiler Sene Sonu Zümresi hocam çok teşekkürler,elinize sağlık.çok işime yaradı
  13. smokeramazan

5.sınıflar değerlendirme testi

5.sınıflar değerlendirme testi teşekkürler hocam
  14. smokeramazan

5.sınıf denemem (deneme 5 )

1 soru hariç tüm sorular tarafıma aittir.İstediğiniz gibi kullanabilirsiniz.Eleştiri ve tavsiyelere fazlasıyla açığım :)..
  15. smokeramazan

Ünite 4: Zaman İçinde Bilim

Ünite 4: Zaman İçinde Bilim elinize sğlık hocam.çok güzel hazırlanmış..
  16. smokeramazan

..:: Sosyalbilgiler.biz 8. Sınıf TEOG Deneme Sınavı 5 ::.

..:: Sosyalbilgiler.biz 8. Sınıf TEOG Deneme Sınavı 5 ::. emeği geçen bütün hocalarımdan Allah razı olsun
  17. smokeramazan

5. Sınıf Sosyal Bİlgiler 1. dönem 2. yazılı sınavı (Farklı soru türleri içerir)

5. Sınıf Sosyal Bİlgiler 1. dönem 2. yazılı sınavı (Farklı soru türleri içerir) hocam çok güzel olmuşşteşekkür ederiz...
  18. smokeramazan

5 ler deneme 3 ( İlke-İnkılap ağırlıklı )

5.sınıf deneme 3..daha çok ilke-inkılap ağırlıklı
Geri