Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi-Okul Öğrenci Meclisi Toplantı Tut.
ALLAH RAZI OLSUN HOCAM siteniz çok güzel daha önce ziyaret etmiştim meb e mail atsanız yasağı kaldırsa
Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi-Okul Öğrenci Meclisi Toplantı Tut.
hocam meb sizin siteye yasak komuş mümkünse siteye yükleyebilirmisiniz faydalanalım şimdiden teşekkür ederim hocam
Ayşen Coşkun Yazılı Paketi 2009-2011 Tüm Yazılılar
hocam öncelikle size böyle bir hizmet verdiğiniz için teşekkür ederim soruları hazırlayan ayşen hocamıza da teşekkür ederiz ikinizdende ALLAH razı olsun
Sizin için sosyal bilgiler nedir?
hayatın içinde olan herşey bu dersin içerisinde var ben sosyal bilgiler dersinin bireyi toplumsal hayata hazırlamada en önemli ders olduğunu düşünyorum tabi içeriği sürekli güncellenmeli hayatı yakından takip etmeli geçmiş ve gelecek arasındaki bağlantıyı fark...
Bolu Atatürk İÖO Sosyal Bilgiler Dersliği
çok güzel bir sınıf hocam ellerinize sağlık keşke bütün okullar böyle olsa o betonarme duvar yığınları insanın içini daraltıyor duvarların ahşap görüntüsü çok hoş olmuş perdelerde gayet güzel tabi sınıfın içide öyle
Eğitime Destek (Bir Rica)
Cumali hocam bizde hakkınız çoktur size nebze olsun yardımcı olmakta bizim görevimiz bende destekte bulundum ve internet yoluyla çevremide haberdar ettim inşallah bir faydası olur
Atatürk ilkelerinin ipucu kelimeleri ve yapılan inkılaplarla olan ilişkisi
bende milliyetçilik olmadığı kanaatindeyim bizim milliyetçilik anlayışımız geçmişiyle tamamen bize ait olmasımı yoksa dışardan alınıp bize uygun hale getirilmesimi aslında bu ikilemin çözümü bizi doğru cevaba...