Arama sonuçlarınız

1. ozbaha

Bursa M.K.Paşa Züferbey YİBO Sosyal Bilgiler Sınıfım

ARKADAŞLAR SINIF SİSTEMİ OKULDA MEVCUT VE GERÇEKTEN UĞRAŞTIĞIM BİR SINIFIM VAR LAPTOP+PROJEKSİYON+AKILLI TAHTA+YAZICI+SES SİSTEMİ+X POİNTER UMARIM HER ÖĞRETMEN ARKADAŞIMIN BÖYLE BİR SINIFI OLUR.(umarım resimleri yüklemeyi başarabilirim)
  2. ozbaha

SINIRLAR GENİŞLİYOR YARDIIIIIIIIM

HOCALARIM BU SINIRLAR GENİŞLİYOR KONUSUNU NASIL ANLATIYORSUNUZ OKADAR ÇOK GELİŞMEYİ ÖĞRENCİYE NASIL VERİYOSUNUZ
  3. ozbaha

Halk Kültürü 7. Sınıf Yıllık Planı 2011-2012

Halk Kültürü 7. Sınıf Yıllık Planı 2011-2012 Erkan hocam ellerinize sağlık.Çok teşekkürler.
  4. ozbaha

Proje Değerlendirme Ölçeği

Proje Değerlendirme Ölçeği SAĞOLUN
  5. ozbaha

ÇAĞDAŞ TÜRKİYE YOLUNDA ADIMLAR

ÇAĞDAŞ TÜRKİYE YOLUNDA ADIMLAR Biraz görsel kullansanız daha iyi olurdu
  6. ozbaha

yeni müfredata uygun 6.SINIF YERYÜZÜNDE YAŞAM (III. BÖLÜM)

Yeni Müfredata Uygun 6.sınıf Yeryüzünde Yaşam (ııı. Bölüm) :)ellerinize sağlık hocam
  7. ozbaha

Gezi Tanıtma ve Turizm Kulübü

teşekkürler
  8. ozbaha

6. Sınıf Proje Ödevleri

:)
  9. ozbaha

İnkılaplar Konu Testi

İnkılaplar Konu Testi ;D
  10. ozbaha

İstiklal Milletimindir

Hocam çok teşekkürler.Emeğinize sağlık.Yalnız bir konuda yardım isteyeceğim naçizane.Okulumda iyi kötü bir tanecik projeksiyonum var onun da maalesef kırmızı rengi göstermeme sorunu var.Slaytlarınızdaki kırmızı renkli yazıları değiştiremiyorum.Yardımcı olursanız beni çok mutlu edersiniz.Teşekkürler.
  11. ozbaha

Kurtuluş Savaşında Cepheler

Hocam eğer bu sunuyu tek başına kendi çabasıyla hazırladıysa sizi çok tebrik ederim.Bu başarılı çalışma sizin veriminizi ve başarınızı gösteriyor.Tebrikler.
  12. ozbaha

Performans Ödevi

;D
  13. ozbaha

Atatürk ün Tabutunun Açıldıgı Gün

Atatürk ün Tabutunun Açıldıgı Gün :( ??? ::) ::)
Geri