Arama sonuçlarınız

1. S

Atatürk'ün Samsuna Çıkması Pano

Atatürk'ün Samsuna Çıkması Pano çok güzel olmuş ellerine sağlık
  2. S

Amasya Genelgesi Pano

Amasya Genelgesi Pano çok güzel olmuş ellerine sağlık
  3. S

Dört Şehir ve Mustafa Kemal Pano Çalışması

Dört Şehir ve Mustafa Kemal Pano Çalışması teşekkürler çalışmalrınız her zamnki gibi mükemmel
  4. S

2011-2012 demokrasi ve insan hakları ve yurttaşlık kulübü

2011-2012 demokrasi ve insan hakları ve yurttaşlık kulübü ellerine sağlık hocam
  5. S

2011-2012 demokrasi insan hakları ve yurttaşlık kulübü toplum hizmeti

2011-2012 demokrasi insan hakları ve yurttaşlık kulübü toplum hizmeti teşekkürler hocam bu mavi kurdela yöntemini nasıl yapacaksınız açıklarmısınız
  6. S

okul öğrenci meclis seçimi herşey içinde

umarım faydası olur güle güle kullanın
  7. S

2011 - 2012 1. dönem zümresi (Vatandaşlık performans ödevi eklendi)

2011 - 2012 1. dönem zümresi (Vatandaşlık performans ödevi eklendi) gerçekten çomükemmel olmuş tekrar teşekkür ederim
  8. S

2011 - 2012 1. dönem zümresi (Vatandaşlık performans ödevi eklendi)

2011 - 2012 1. dönem zümresi (Vatandaşlık performans ödevi eklendi) ellerine sağlık hocam bende senin zümreni bekliyordum hocam senin hazırladığın bir başka oluyor her sene senin yaptığın zümrenin örneğini kullanıyorum ALLAH razı olsun hakkını helal et hocam
  9. S

6. sınıf müfredatında değişiklikler DİKKAT!

6. sınıf müfredatında değişiklikler DİKKAT! ah hocam sonumuz nereye gidiyor belli kuru ezber bilgi ver diyolar anlatma sakın diyolar 700 yıllık tarihi 27 saate milli mücadeleye hazırlık dönemini 1 saate sığdırmışlar bizim kitapların yazarları ne diyeyim ben gel anlat bakalım erzurum kongresi...
  10. S

6. sınıf müfredatında değişiklikler DİKKAT! cumali hocam 1 yıl da ben okuttum altın yayınlarını kitap gerçekten çok kötü ben zaten kitapptan değil sunumlarla dersi götürdüm dediğin gibi bu kitaba bağlı kalsan çocuğa hiç bişey veremezsin
  11. S

6. sınıf müfredatında değişiklikler DİKKAT! zaten neyi doğru dürüst yapıyorlar ki bizim dersi kılıçtan geçirmişler 8.sınıflar İnkılap Tarihini nasıl yetiştireceğiz ben anlayamıyorum işin içinden çıkamıyorum konuyu sadece ben anlatsam da çocukları derse hiç katmasamda dedikleri saatte...
  12. S

Okul Öğrenci Meclisi Seçim Takvimi

Okul Öğrenci Meclisi Seçim Takvimi teşekkürler hocam
  13. S

Şerefinizle Ölemediniz Mi?(okumadan Geçmeyin)

Şerefinizle Ölemediniz Mi?(okumadan Geçmeyin) böyle bir şeye ALLAH izin vermediği sürece ulaşılamaz bu ancak bir film senaryosu olabilir belki birilerinin aklında bu vardır ama bu imkansız
  14. S

Görme Engelli Kardeşlerimize Video İzleyerek Destek Olalım Renkler Herkes İçin

Görme Engelli Kardeşlerimize Video İzleyerek Destek Olalım Renkler Herkes İçin ne demek tabiiki hocam böyle birşeye katkıda bulunmamaıza olanak sağladığınız için teşekkürler
  15. S

Eğitime Erişim ve Devamın İzlenmesi Seminer Çalışması

Eğitime Erişim ve Devamın İzlenmesi Seminer Çalışması heralde bunlardan birisini yapacağız değilmi hocam
  16. S

İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinin İncelenmesi Seminer Çalışması

İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinin İncelenmesi teşekkürler hocam
  17. S

Öğrencilere Yönelik Yapılan Rehberlik

Öğrencilere Yönelik Yapılan Rehberlik indirdik sıra geldi incelemeye çok sağolun
  18. S

Ölçme ve Değerlendirme (Proje ve Performans)

Ölçme ve Değerlendirme (Proje ve Performans) ALLAH razı olsun değerli hocam
  19. S

Özel Eğitime Gereksinim Duyan Çocuklara Yönelik Eğitim Programları.rar

Özel Eğitime Gereksinim Duyan Çocuklara Yönelik Eğitim Programları.rar ellerinize sağlık teşekkürler erkan hocam
  20. S

DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi Uygulamaları

DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi Uygulamaları hocam bu ne hız sayenizde herşeyi zamanında ve tam yapıyoruz ALLAH razı olsun elleriniz dert görmesin sizin gibi insanlara hiakaten çok ihtiyaç var
Geri