Arama sonuçlarınız

1. S

İyonlar Pano Çalışması

İyonlar Pano Çalışması teşekkürler
  2. S

sosyal bilgiler dersini daha anlaşılır kılmak için farklı neler yapıyorsunuz

sosyal bilgiler dersini daha anlaşılır kılmak için farklı neler yapıyorsunuz arkadaşlar derslerinde günlük uygulamasını yapan varmı varsa geri dönütler nasıl yazarmısınız
  3. S

Eggspert- Kim Bilecek Milli Uyanış Ünitesi Yarışma Sunusu 3

Eggspert- Kim Bilecek Milli Uyanış Ünitesi Yarışma Sunusu 3 ellerine sağlık
  4. S

Eggspert- Kim Bilecek Milli Uyanış Ünitesi Yarışma Sunusu 2

Eggspert- Kim Bilecek Milli Uyanış Ünitesi Yarışma Sunusu 2 ALLAH razı olsun hocam çok güzel etkinlik bunlarda zamandan dolayı kullanamıyoruz
  5. S

TÜRKİYE'DE İKLİM BİLGİSİ-Erdoğan Gül

TÜRKİYE'DE İKLİM BİLGİSİ-Erdoğan Gül ALLAH razı olsun ellerinize sağlık hocam
  6. S

sosyal bilgiler dersini daha anlaşılır kılmak için farklı neler yapıyorsunuz

sosyal bilgiler dersini daha anlaşılır kılmak için farklı neler yapıyorsunuz bu açılan bölüm mesajlarda geri sayfalarda yer aldığı için bazı öğretmen arkadaşlarımız görememekte bu başlığı ilk defa gören öğretmen arkadaşlarında farklı yaptıkları uygulamalar varsa paylaşırsa sitede olan öğretmen...
  7. S

okul başkanlığına sadece şube öğrenci temsilcisi mi aday olabilir?

okul başkanlığına sadece şube öğrenci temsilcisi mi aday olabilir? hocam o iş karışık zaten ne olduğu bir türlü belli değil ama benimde bildiğim temsicilerden birisi başkan olabilir yoksa okulda herkes adaylığını kaoyarsa seçimler çok zorlaşır ben sadece temsilcilerden adaylar seçtim
  8. S

okul meclisi tüm resmi evrak ve tutanakları

okul meclisi tüm resmi evrak ve tutanakları teşekkürler hocam
  9. S

seçmeli ders arapça hayırlı olsun

seçmeli ders arapça hayırlı olsun sonuna kadar destekliyorum Tarihte bize yapmadıkları kalmayan ingilizlerin dilini öğreniyoruz çocuk mondros ateşkes antlaşmasını öğreniyor ingilizlerin yaptıklarını sonraki saatte gidiyo ingilizce dilini öğreniyor anlamıyorum artık tüm Müslümanların birlik olma...
  10. S

8> 2.Şube Toplantı tut.

8.SINIF 2.DÖNEM ŞUBE ÖĞRETMENLER TOPLANTISI- SÜPER BİR ÇALIŞMA ellerine sağlık hocam
  11. S

inkılap yetişmiyor

inkılap yetişmiyor vay maşallah size çözümleriniz hakikaten takdire şayan yetişmiyo işte bunu bu sene hepimiz gösterelim uygulamalı olarak anlasınlar durumu ben anlaşılır bir şekilde anlatıp öyle gideceğim gittiği yere kadar isterse yetişmesin ne yapayım sene sonunda yazarım raporumu bu yani...
  12. S

Haritaları Anlamak ve Koordinatlar Sistemi-Erdoğan GÜL

Haritaları Anlamak ve Koordinatlar Sistemi-Erdoğan GÜL hocam ellerine sağlık yaptığın çalışmalr hakikaten yoğun emek verilerek hazırlanmış iyi ki varsınız sayenizde sosyal bilgiler dersini daha anlaşılır kılıyorsunuz sıkıcılıktan kurtarıyorsunuz hocam size inkılap tarihi dersi iel ilgili bir...
  13. S

Niçin Sosyal Bilgiler Öğreniyoruz Pano Çalışması

Niçin Sosyal Bilgiler Öğreniyoruz Pano Çalışması teşekkürler hocam
  14. S

İnkilap Tarihi'nde Önemli Karşılaştırmalar-2011

İnkilap Tarihi'nde Önemli Karşılaştırmalar-2011 teşekkürler hocam
  15. S

TEŞEKKÜR

TEŞEKKÜR yeni görevinizde başarılar dilerim değerli hocam ALLAH utnadırmasın...
  16. S

Sivas Kongresi Pano

Sivas Kongresi Pano çok güzel olmuş ellerine sağlık
  17. S

Erzurum Kongresi Pano

Erzurum Kongresi Pano çok güzel olmuş ellerine sağlık
  18. S

Amasya Görüşmesi Pano

Amasya Görüşmesi Pano çok güzel olmuş ellerine sağlık
  19. S

Kurtuluş Savaşı Cepheler Pano

Kurtuluş Savaşı Cepheler Pano çok güzel olmuş ellerine sağlık