Arama sonuçlarınız

1. S

8 Yarıyıl TATİLi çalışma Kağıdı

8 Yarıyıl TATİLi çalışma Kağıdı ellerine sağlık hocam çok güzel de günlük sadece İnkılap Tarihinden 500 soru çok değilmi
  2. S

Eggspert İpek Yolunda Türkler Türk İslam Devletleri

Eggspert İpek Yolunda Türkler Türk İslam Devletleri ALLAH razı olsun hocam ellerine sağlık
  3. S

Kurtuluş Savaşı cepheler Tablosu-ERDİNÇ ŞEN

YENİ VE PRATİK BİR TABLO çok güzel olmuş hocam ancak biraz sade olmuş mesela londra konferansının T.B.M.M nin tanınmasındaki önem gibi bazı bilgilerde eklenebilirdi ama sadelik bakımın dan ve görsellik baya güzel olmuş
  4. S

Eggspert-Kim Bilecek:İpek Yolunda Türkler (İslamiyetin Doğuşu ve Yayılışı)

Eggspert-Kim Bilecek:İpek Yolunda Türkler (İslamiyetin Doğuşu ve Yayılışı) ALLAH razı olsun ellerine sağlık değerli hocam
  5. S

Eggspert-Passsaparola Sosyal Bilgiler: İpek Yolunda Türkler Ünitesi

Eggspert-Passsaparola Sosyal Bilgiler: İpek Yolunda Türkler Ünitesi ALLAH razı olsun ellerine sağlık hocam
  6. S

uzaktan eğitim

uzaktan eğitim bizim dünyadan haberimiz yok desenize bu ne zamana halledilecekmiş bilen varmı
  7. S

2011-2012 eğitim-öğretim yılı yaptığım çalışmalar

2011-2012 eğitim-öğretim yılı 1.döneminde yaptığım çalışmalar aynen öyle zaten İnkılap Tarihi dersi bitmiş vaziyette ben yetiştirecem telaşıyla giderken bunları yapamıyorum gerçi öğrenciler istekli ve çalışan bir grupsa aslında 6 ve 7 lerde yapılabilir ama 8 lerde 2 saatte çok zor
  8. S

Eggspert-Kim Bilecek:İpek Yolunda Türkler (İslamiyet Öncesi Türk Devletleri)

Eggspert-Kim Bilecek:İpek Yolunda Türkler (İslamiyet Öncesi Türk Devletleri) ALLAH razı olsun hocam ellerine sağlık
  9. S

Devr-i Lale Tablosu

ORJİNAL DEVR-İ LALE TABLOSU çok güzel olmuş hocam ellerine sağlık lale devri ismini almasına gelince peki o dönemde neden lale devri ismi geçmiştir mutlaka döneme ilişkin lale çiçeği ile ilgili bir yaşantı olduğundan yani yine ismi dönemden sonra konmuş olsada lale devri denmesinde...
  10. S

İnk Ta tüm üniteler ders notu 2011

2011 INKILAP TARİHİ TÜM ÜNİTELER DERS NOTU (YENİ MÜFREDATA GÖRE) ALLAH razı olsun ellerine sağlık değerli hocam
  11. S

Dambıra (Orta Asya Türk Müziği)

Dambıra (Orta Asya Türk Müziği) hocam bunu başka siteye yükleseniz yasaklı 4shared
  12. S

Bozkırın Düşü (Tavsiye)

Bozkırın Düşü (Tavsiye) ALLAH razı olsun hocam
  13. S

Görsel Anayurttan Anadolu'ya Pano Çalışması

Anayurttan Anadolu'ya Pano Çalışması ALLAH razı olsun hocam
  14. S

Türk Ordusu Pano Çalışması

Türk Ordusu Pano Çalışması ALLAH razı olsun hocam
  15. S

Görsel İslamiyetin Doğuşu Pano Çalışması

İslamiyetin Doğuşu Pano Çalışması ALLAH razı olsun hocam
  16. S

Görsel Göktürkler Pano Çalışması

Göktürkler Pano Çalışması ALLAH razı olsun hocam
  17. S

Görsel Emeviler ve Abbasiler Pano Çalışması

Emeviler ve Abbasiler Pano Çalışması ALLAH razı olsun hocam
  18. S

Türk Tarihinde Yolculuk Tüm Ünite Ders Notu.

Türk Tarihinde Yolculuk Tüm Ünite Ders Notu. ellerine sağlık hocam çok sağol
  19. S

22 Gün 22 Gece=Sakarya Meydan Muharabesi

22 Gün 22 Gece=Sakarya Meydan Muharabesi eline sağlı aferin sana çok güzel hazırlamışsın
  20. S

II.Mahmut'tan Vahdettin'e Osmanlı

II.Mahmut'tan Vahdettin'e Osmanlı ellerinize sağlık hocam çok güzel olmuş
Geri