Arama sonuçlarınız

1. S

1 Kasım itibariyle konularda nerdeyiz?

1 Kasım itibariyle konularda nerdeyiz? 6.sınıf coğrafi konum bitti 7.sınıf 2.ünite bitti 8.sınıf cemiyetler bitti
  2. S

Büyük Ölçek - Küçük Ölçek Farklarını Anlatan Sunum

Büyük Ölçek - Küçük Ölçek Farklarını Anlatan Sunum mükemmel olmuş hocam ellerine emeğine sağlık
  3. S

Ölçekistan Hikayesi

Ölçekistan Hikayesi çok güzel bir hikaye ile bu konu anlaşılır bir şekle getirilmiş hocam çok teşekkürler
  4. S

II.Ünite Milli Uyanış -Tüm ünite Tek Sunu

II.Ünite Milli Uyanış -Tüm ünite Tek Sunu ellerinize sağlık gerçekten çok güzel olmuş
  5. S

sosyal bilgiler sınıfı materyalleri

sosyal bilgiler sınıfı materyalleri Mevlüt hocam sizin birçok dökümanınızı kullandım hakkınızı helal edin.Bu arada ALLAH yar ve yardımcınız olsun kendinizi yetersiz hissetmeyin inanın ALLAH herşeyin bir kolaylığını verir.
  6. S

2012-2013 İlköğretim Kurumlarındaki Çalışmalar

2012-2013 İlköğretim Kurumlarındaki Çalışmalar teşekkürler erkan hocam bakalım neler varmış
  7. S

sınıf panosu için görsel materyaller

sınıf panosu için görsel materyaller ellerinize sağlık
  8. S

özgün olarak hazırlanmış resimli tarih şeriti

özgün olarak hazırlanmış resimli tarih şeriti ellerinize sağlık
  9. S

5. Sınıf Sosyal Bilgiler Yıllık Planı (MEB Kitabı 2012-2013)

5. Sınıf Sosyal Bilgiler Yıllık Planı (MEB Kitabı 2012-2013) ellerine sağlık erkan hocam
  10. S

Sosyal Bilgiler Öğretmenleri yüksek lisans yapıyor mu?

Sosyal Bilgiler Öğretmenleri yüksek lisans yapıyor mu? bende alese girdim 85 puan aldım kırıkkalede kontenjan açmadılar bu sene ama açsalarda ingilizce sınavıda yapıyorlar anlamıyorum ne alaka diye ama seneye deneyeceğim biz ancak sosyal bilgilerden yapabiliriz tarih mezunu olanlar tarihin...
  11. S

Türkçe Bayramı

Türkçe Bayramı bence dilimiz milletimiz adına çok güzel bir hizmet olaya sadece dil öğrenme açısından değil o ülkelerde o çocuklara türklerin yaşantı ve değerlerini kültürünü ve inancımızı yaşayarak sevdiriyoruz aslında bizler geçmişte sömürülen toplumlara sırf insan olduğu için değer...
  12. S

II.Dünya Sav. ve Sonrası Eşleştirme Etkinliği

Atatürkten Sonra Türkiye: İkinci Dünya Savaşı ve Sonrası Eşleştirme Etkinliği ellerinize sağlık teşekkürler
  13. S

Atatürkten Sonra Türkiye Boşluk Doldurma

Atatürkten Sonra Türkiye Boşluk Doldurma ellerinize sağlık teşekkürler
  14. S

Atatürkten Sonra Türkiye Doğru Yanlış Etkinliği

Atatürkten Sonra Türkiye Doğru Yanlış Etkinliği ellerinize sağlık teşekkürler
  15. S

8. sınıf 7. ünite tekrar etkinliği ( Atatürkten Sonra Türkiye: II. Dünya Savaşı

8.SINIF 7.ÜNİTE KAVRAM HARİTASI 2011 ATATÜRK SONRASI TÜRKİYE 1-2 çok teşekkür ederiz çok güzel olmuş ellerinize sağlık
  16. S

Tatil Adresi İçin Dilekçe

Tatil Adresi İçin Dilekçe teşekkürler hocam
  17. S

Seminer Çalışmaları

Seminer Çalışmaları 2012 anladığım kadarıyla sınıf ve anaokulu öğretmenlerine yönelik uzaktan eğitim var biz branş öğretmenleri ne yapacak o bir haftada
  18. S

eggspert kim bilecek- çağdaş Türkiye yolunda adımlar

eggspert kim bilecek- çağdaş Türkiye yolunda adımlar çok güzel olmuş hocam ellerinize sağlık
  19. S

eggspert kim bilecek- atatürkçülük

eggspert kim bilecek- atatürkçülük ellerinize sağlık hocam devamı gelirse müthiş olur
  20. S

2012 ildışı atama bekleyenler

2012 ildışı atama bekleyenler 70 puanla samsun isteyeceğim bakalım
Geri