Arama sonuçlarınız

1. S

yazılı soruları

yapınca paylaşacağım inşallah
  2. S

Test İNKILAP 2. ÜNİTE DENEME

ellerinize sağlık hocam ama bazı şıklarda yazılar okunmuyor arka fondan dolayı
  3. S

halk kültürü 1.dönem 1.yazılı 7.sınıf

sitedeki yazılılardan kendime göre uyarladım umarım faydası olur
  4. S

7.sınıf 1.dönem 1.yazılı

metin hocamın yazılısında birkaç değişiklik yaparak kendime uıygun hale getirdim umarım faydası olur
  5. S

Yazılı 8.sınıf 1.dönem 1.yazılı her türden soru var

Kapsamlı bir sınav cemiyetlerin sonuna kadar olan konuları kapsıyor
  6. S

Sunu 8.Sınıf: Samsuna çıkış ve Havza Kongresi Sunusu

engin hocam tebrikler sunumlarınız gün geçtikçe daha da güzelleşiyor elinize emeğinize sağlık
  7. S

Proje ve Dersiçi Katılım Ölçeğini E-Okul Notlarından Otomatik Dağıtma

YAPIYORUZ AMA 1.VE 2.DERS İÇİNİ AYNI GÖRÜYOR
  8. S

5. SINIF II. DÖNEM II. YAZILI

sosrular güzel ilk bölümde güzel olmuş lakin puan fazla olmuş 2 şer puan yeterli bence eline sağlık
  9. S

5. sınıf 2. DÖNEM 2. YAZILI

mükemmel olmuş hocam ellerinize sağlık
  10. S

Öğrendiklerimi Uyguluyorum Sunumu

Harikasın Erkan hocam Herzamanki gibi mükemmel bir iş çıkarmışsın
  11. S

2016 2017 1. TEOG Sınavı Türkiye Geneli Ortalaması

Paylaştığınız sonuçlar tahminimi hocam yoksa gercekci kesin sonuclarmi kaynağı nereye dayaniyor ben bazi arkadaşlarla paylastim ama onlara pek inandırıcı gelmiyor kaynak neresi göstereyim onlara
  12. S

2016 2017 1. TEOG Sınavı Türkiye Geneli Ortalaması

Paylaştığınız sonuçlar tahminimi hocam yoksa gercekci kesin sonuclarmi kaynağı nereye dayaniyor ben bazi arkadaşlarla paylastim ama onlara pek inandırıcı gelmiyor kaynak neresi göstereyim onlara
  13. S

TEOG Ortalamaları

1.dönem teog denemelerini aldım Erkan,Şeyhmus ve Yavuz hocalarımın hazırladığı 20 denemenin 18 ini yaptım çok fazla faydasını gördüm 19 öğrencim var ortalama 63 belki düşük gelebilir ama 1 tane öğrencinin iyi olduğu bir okuldan bahsediyorum Türkçe dersinin 45 ortalama olduğu bir gruptan...
  14. S

8.Sınıf-TC.İNKİLAP TARİHİ-Konu Anlatım Özet Kitabı-ERDOĞAN GÜL

Mükemmel olmuş sizin hazirlamiş olduğunuz kaynaklar gerçekten farkini belli ediyor emeğinize sağlik hakkinizi helal edin hocam bu emeklerinizin karsiligi olmasi gerekiyor ben sahsim adina bu konuda ne yapabilirim yardimci olabilirmisiniz
  15. S

15 temmuz demokrasi şehitlerini anma töreni

Bizde de ben görevliyim arkadaşlar aslinda bir kaç güne yaymak lazim önce bir program icinde konuşma şiir ve belgeseli izletmek akabinde cocuklara resim yaptirmak ve olusturulacak 15 temmuz demokrasi sehitleri panosunda sergilemek ardindan 15 Temmuz sehitleri adina koşu yarişmasi yapmak gibi...
  16. S

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinlikleri Konuşma Metni

Emeğine aklina düşüncelerine sağlik hocam
  17. S

2016 TEOG 2.SINAV ORTALAMALARIMIZ NASIL

25 öğrenci yatılı okul 62,2 ortalama
Geri