Arama sonuçlarınız

1. S

Öğretim Sürecinin Geliştirilmesi ile Etkili Öğretim Yöntem ve Teknikleri

Öğretim Sürecinin Geliştirilmesi ile Etkili Öğretim Yöntem ve Teknikleri hocam bu ne hız sayenizde herşeyi zamanında ve tam yapıyoruz ALLAH razı olsun elleriniz dert görmesin sizin gibi insanlara hiakaten çok ihtiyaç var
  2. S

Serbest Etkinlik Saati Uygulamaları

Serbest Etkinlik Saati Uygulamaları hocam bu ne hız sayenizde herşeyi zamanında ve tam yapıyoruz ALLAH razı olsun elleriniz dert görmesin sizin gibi insanlara hiakaten çok ihtiyaç var
  3. S

İlköğretim Kurumları Standartları Seminer Çalışması

İlköğretim Kurumları Standartları Seminer Çalışması hocam bu ne hız sayenizde herşeyi zamanında ve tam yapıyoruz ALLAH razı olsun elleriniz dert görmesin sizin gibi insanlara hiakaten çok ihtiyaç var
  4. S

Eğitim Öğretim Süreçlerine Velilerin Katılımının Arttırılması

Eğitim Öğretim Süreçlerine Velilerin Katılımının Arttırılması hocam bu ne hız sayenizde herşeyi zamanında ve tam yapıyoruz ALLAH razı olsun elleriniz dert görmesin sizin gibi insanlara hiakaten çok ihtiyaç var
  5. S

Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması 6245 Sayılı Harcırah Kanunu

Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması 6245 Sayılı Harcırah Kanunu hocam bu ne hız sayenizde herşeyi zamanında ve tam yapıyoruz ALLAH razı olsun elleriniz dert görmesin sizin gibi insanlara hiakaten çok ihtiyaç var
  6. S

2010-2011 Demokrasi ve Yurttaşlık Kulübü Yıl Sonu Faaliyet Raporu

2010-2011 Demokrasi ve Yurttaşlık Kulübü Yıl Sonu Faaliyet Raporu Hocam ALLAH razı olsun size ne kadar teşekkür etsek azdır ne yazıkki sadece okuldan girebiliyorum internete bulunduğum yerden dolayı internet alma imkanım yok teşekkürler sayın hocam
  7. S

2010-2011 Demokrasi ve Yurttaşlık Kulübü Yıl Sonu Faaliyet Raporu

2010-2011 Demokrasi ve Yurttaşlık Kulübü Yıl Sonu Faaliyet Raporu Zeki hocam ALLAH razı olsun yaptığın çalışmaları bizimle paylaşman çok güzelde bir de meb yasaklamışya sizin siteyi burayada yüklesende faydalansak çok güzel olacak
  8. S

7.Sınıf SBS'de full yapan varmı?

7.Sınıf SBS'de full yapan varmı? 8.sınıflardan T.C İnkılap Tarihi'nden 20 öğrenciden 8'i hepsini doğru yaptı 7.sınıflardan 2 öğrencim sosyalden hepsini doğru yaptı
  9. S

2011 7.Sınıf Sosyal Bilgilier Soruları Hakkındaki Görüşleriniz

2011 7.Sınıf Sosyal Bilgilier Soruları Hakkındaki Görüşleriniz bende naçizane bir değerlendirme yapayım 8.sınıflar kolay ve yapılabilirdi evet ama 7.sınıflar 8.sınıfa nazaran zordu 7.sınıf öğrencilerim zaten sağolsunlar bu sene çalışmak adına hiçbirşey yapmadıkları için hepsini doğru yapanı...
  10. S

2011 8.Sınıf Sosyal Bilgilier Soruları Hakkındaki Görüşleriniz

2011 8.Sınıf Sosyal Bilgilier Soruları Hakkındaki Görüşleriniz sorular ders müfredatına uygun ve bana göre çok basitti ben bu kadar basit soracaklarını tahmin etmiyodum en azından bu sene için bir yıl yaptığımın karşılığını öğrencilerimin sınavdan sonra beni aramalarıyla aldım 20 tane 8.sınıf...
  11. S

10 Bir Projede Siz Yapın

10 Bir Projede Siz Yapın ALLAH sizden razı olsun ellleriniz dert görmesin
Geri