Arama sonuçlarınız

1. ferkem

2021_2022 MEB KİTABI ve BECERİ TEMELLİ SORULARDAN 5. SINIF 2. DÖNEM 1. DEĞERLENDİRME SINAVI (D/Y+BOŞLUK DOLDURMA+EŞLEŞTİRME+ÇOKTAN SEÇMELİ)

SINAV İÇERİĞİ HAKKINDA: 4. ve 5. ünitenin kazanımlarını içine alan bir sınavdır. D/Y, Boşluk Doldurma ve Eşleştirme soruları tarafıma aittir ve daha çok MEB yayınları kitabı örnek alınmıştır. Soruları anlam bütünlüğüne dikkat ederek kazanım sıralarına uygun hazırladım. Çoktan seçmeli sorular...
  2. ferkem

2021_2022 MEB KİTABI ve BECERİ TEMELLİ SORULARDAN 6. SINIF 2. DÖNEM 1. DEĞERLENDİRME SINAVI (D/Y+BOŞLUK DOLDURMA+EŞLEŞTİRME+ÇOKTAN SEÇMELİ)

SINAV İÇERİĞİ HAKKINDA: 4. ve 5. ünitenin kazanımlarını içine alan bir sınavdır. D/Y, Boşluk Doldurma ve Eşleştirme soruları tarafıma aittir ve daha çok MEB yayınları kitabı örnek alınmıştır. Soruları anlam bütünlüğüne dikkat ederek kazanım sıralarına uygun hazırladım. Çoktan seçmeli sorular...
  3. ferkem

2021_2022 MEB KİTABI ve BECERİ TEMELLİ SORULARDAN 7. SINIF 2. DÖNEM 1. DEĞERLENDİRME SINAVI (D/Y+BOŞLUK DOLDURMA+EŞLEŞTİRME+ÇOKTAN SEÇMELİ)

SINAV İÇERİĞİ HAKKINDA: 4. ve 5. ünitenin kazanımlarını içine alan bir sınavdır. D/Y, Boşluk Doldurma ve Eşleştirme soruları tarafıma aittir ve daha çok MEB yayınları (eski basım) kitabı örnek alınmıştır. Soruları anlam bütünlüğüne dikkat ederek kazanım sıralarına uygun hazırladım. Çoktan...
  4. ferkem

2021_2022 MEB KİTABI ve BECERİ TEMELLİ SORULARDAN 8. SINIF 2. DÖNEM 1. DEĞERLENDİRME SINAVI (D/Y+BOŞLUK DOLDURMA+EŞLEŞTİRME+ÇOKTAN SEÇMELİ)

SINAV İÇERİĞİ HAKKINDA: 3. ve ağırlıklı olarak 4. ünitenin kazanımlarını içine alan bir sınavdır. (4. Ünitenin son konusu dahil) D/Y, Boşluk Doldurma ve Eşleştirme soruları tarafıma aittir ve daha çok MEB yayınları kitabı örnek alınmıştır. Çoktan seçmeli sorular ise MEB 2021-2022 Ocak-Mart ayı...
  5. ferkem

2021_2022 MEB KİTABI ve BECERİ TEMELLİ SORULARDAN 8. SINIF 1. DÖNEM 2. DEĞERLENDİRME SINAVI (D/Y+BOŞLUK DOLDURMA+HARİTA OKUMA+ÇOKTAN SEÇMELİ)

SINAV İÇERİĞİ HAKKINDA: İlk 3 ünitenin 17 kazanımını içine alan bir sınavdır. (3. ünitenin “Türkiye’nin Tapu Senedi: Lozan Antlaşması” konusuna kadar) D/Y, Boşluk Doldurma ve Harita Okuma Becerisi soruları tarafıma aittir ve daha çok MEB yayınları kitabı örnek alınmıştır. Haritalı soruda harita...
  6. ferkem

2021_2022 MEB KİTABI ve BECERİ TEMELLİ SORULARDAN 7. SINIF 1. DÖNEM 2. DEĞERLENDİRME SINAVI (D/Y+BOŞLUK DOLDURMA+EŞLEŞTİRME+ÇOKTAN SEÇMELİ)

SINAV İÇERİĞİ HAKKINDA: İlk 3 ünitenin 12 kazanımını içine alan bir sınavdır. (3. ünitenin “Yerleşme ve Seyahat Özgürlüğüm Var” konusuna kadar) D/Y, Boşluk Doldurma ve Eşleştirme soruları tarafıma aittir ve daha çok MEB yayınları (eski basım) kitabı örnek alınmıştır. Soruları anlam bütünlüğüne...
  7. ferkem

2021_2022 MEB KİTABI ve BECERİ TEMELLİ SORULARDAN 6. SINIF 1. DÖNEM 2. DEĞERLENDİRME SINAVI (D/Y+BOŞLUK DOLDURMA+EŞLEŞTİRME+ÇOKTAN SEÇMELİ)

SINAV İÇERİĞİ HAKKINDA: İlk 3 ünitenin tamamını 14 kazanımı içine alan bir sınavdır. D/Y, Boşluk Doldurma ve Eşleştirme soruları tarafıma aittir ve daha çok MEB yayınları kitabı örnek alınmıştır. Soruları anlam bütünlüğüne dikkat ederek kazanım sıralarına uygun hazırladım. Çoktan seçmeli sorular...
  8. ferkem

2021_2022 MEB KİTABI ve BECERİ TEMELLİ SORULARDAN 5. SINIF 1. DÖNEM 2. DEĞERLENDİRME SINAVI (D/Y+BOŞLUK DOLDURMA+EŞLEŞTİRME+ÇOKTAN SEÇMELİ)

SINAV İÇERİĞİ HAKKINDA: İlk 3 ünitenin tamamını 14 kazanımı içine alan bir sınavdır. D/Y, Boşluk Doldurma ve Eşleştirme soruları tarafıma aittir ve daha çok MEB yayınları kitabı örnek alınmıştır. Soruları anlam bütünlüğüne dikkat ederek kazanım sıralarına uygun hazırladım. Çoktan seçmeli...
Geri