Arama sonuçlarınız

1. E

2011 SBS 8.Sınıf Sosyal Bilgiler Net Ortalaması

2011 SBS 8.Sınıf Sosyal Bilgiler Net Ortalaması Ne olur tahminlerim beni yanıltmadı... 2011 Sosyal Bilgiler 8.Sınıf NET ORTALAMASI 9,31 çıktı...
  2. E

2011 SBS 8.Sınıf Sosyal Bilgiler Net Ortalaması

Geçen Yıl 2010-SBS 8.Sınıflar'da İnkilap Tarihi (20 Soru) Türkiye Net Ortalaması 9,67 idi...Sizce bu sene net ortalaması ne olur ??? Ben ce,geçen yıl bilgi sorusu 6 idi...Bu sene ise 9...Buna göre,net ortalamasının biraz düşebileceğini yani,9,00 'ler civarında olacağını düşünüyorum...
  3. E

7.Sınıf SBS'de full yapan varmı?

Kastamonu Merkez İÖO olarak 8.Sınıflarda TC İnkilap Tarihi ; şu ana kadar ulaştığım 67 öğrenci ile Net Ortalamamız 17,65...
  4. E

2011 7.Sınıf Sosyal Bilgilier Soruları Hakkındaki Görüşleriniz

İyi Günler Ben YAPILANDIRICI EĞİTİM MODELİ 'ne inanan bir eğitimci olarak,soru modelinin eski LGS / OKS Tipinde sorular olduğunu düşünüyorum...Ve MEB 'in bu tarzda soru sorabileceğini bildiğimiz için Ekiptaşım Recep Hocam ve ben , sürekli öğrencilere A5 Bilgi Kağıtları verdik...Ve meyvesini...
  5. E

Atatürk Dönemi Kronolojisi

Atatürk Dönemi Kronolojisi Erdoğan Gül-2011
  6. E

Atatürk Dönemi Kronolojisi-2011

Atatürk Dönemi Kronolojisi-2011
  7. E

7.Sınıf - BİRİNCİ DÜNYA SAVAŞI-Erdoğan GÜL

Bu biraz da ekleme yapılmış hali....
  8. E

7.Sınıf - BİRİNCİ DÜNYA SAVAŞI-Erdoğan GÜL

BİRİNCİ DÜNYA SAVAŞI-7.Sınıf - Erdoğan GÜL AÇIKLAMA: Sunuda yer alan Kavram Haritası,M.Oktay Aytaşkın Öğretmenimize aittir.Kendisine teşekkür ederiz...
  9. E

Bilgi Yarışması Programı

Teşekkür ederim,indirdim ve güzel çalışıyor,istediğin gibi soru ve cevapları değiştirebileceğimiz bir flash uygulaması...Emekleri için herkerese teşekkürler
  10. E

Çark-ı Felek Sosyal"Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası ve Atatürk'ün Ölümü"

Sayın hocam,bunu boxca dan da yüklememizi sağlayabilir misin Sağolunuz...
  11. E

Demokrasinin Serüveni Sunu Ktt Etkinlik Videolar Ders Notları Her Şey

zALATAR HOCAM,ELLERİNE SAĞLIK,ÇOK HOŞ BİR ÇALIŞMA...Z.ALATAR efsanesi devam ediyor...Emeğin dert görmesin
  12. E

Ekonomik ve Sosyal Hayat Soru Sunusu (GLŞM yayınalrı)

İyi Geceler Z.ALATAR Bu gelişim yayınlarının Sosyal Bilgiler Test Sunum PPT 'leri çok tutuldu.Kendi okulumda bunların özellikle Mat,Türkçe ve Fen Bİlgisi Dersleri'nin olup olmadığını sordular...Bu konuda bilgin var mı...Z.Alatar...İlgin için sağol
  13. E

Özgün Materyal ve Etkinlikler

Böylesi çalışmaları ortaya koyan ve öğrencilerin yaptıklarını kendi içlerinde hisseden öğretmenleri kutluyor ve sizlerle gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum...
  14. E

YAŞAYAN DEMOKRASİ-2011 / Erdoğan GÜL

Yenisi yüklendi...
  15. E

YAŞAYAN DEMOKRASİ-2011 / Erdoğan GÜL

YAŞAYAN DEMOKRASİ-2011 / Erdoğan GÜL son Hali TIKLA İNDİR
  16. E

GÜNÜMÜZDE TARIM ve GAP / 5.Ünite-2.Konu

İnşallah seneye 6 ve 8.Sınıflara ağırlık vereceğim.Çünkü,seneye kendi okulumda 6 ve 8.Sınıflara gireceğim..İlginize teşekkür...Aslında bu senede hazırlayabilirdim...Ben o derse girerek o dersin ruhunu yaşayıp hazırlamak daha gerçekçi geliyor...
  17. E

OSMANLIDA EĞİTİM KURUMLARI-Ayrıntılı Anlatım

Doğru,Türk Tarihi'nde İlk Medrese KARAHANLILAR Zamanında kurulmuştur...Ancak,ben sunumu hazırlarken,ANADOLU üzerinde kurulan Türk Devletleri (Büyük ve Anadolu Selçukluları) üzerinde bir konu sınırlaması getirdim...İlginize teşekkür ederim..
  18. E

OSMANLIDA EĞİTİM KURUMLARI-Ayrıntılı Anlatım

OSMANLIDA EĞİTİM KURUMLARI-Ayrıntılı Anlatım Erdoğan GÜL - SOSYALBİLGİEVİ
  19. E

OSMANLIDA EĞİTİM KURUMLARI-Basit Anlatım

OSMANLIDA EĞİTİM KURUMLARI-Basit Anlatım Erdoğan GÜL-Sosyal Bilgievi AÇIKLAMA: Çalışmalarımı buradan alıp,başka sitelerden yayınlayan SOSYAL BİLGİLER ve SUNU SİTELERİ 'ne buradan ŞİDDETLE KINIYOR ve ayıplıyorum...Sadece çalışmalarımı burada yayınlanmasına izin verdiğimi bildirerek,gerekirse...
  20. E

Osmanşı da Vakıf Sistemi ve Günümüzde Vakıflar

OSMANLIDA VAKIF SİSTEMİ ve GÜNÜMÜZDEKİ VAKIF ESERLERİ-Basit Anlatım Erdoğan GÜL / 2011-SosyalBilgievi AÇIKLAMA: Çalışmalarımı buradan alıp,başka sitelerden yayınlayan SOSYAL BİLGİLER ve SUNU SİTELERİ 'ne buradan ŞİDDETLE KINIYOR ve ayıplıyorum...Sadece çalışmalarımı burada yayınlanmasına izin...
Geri