Arama sonuçlarınız

1. E

Haritaları Kavrama Test Etkinliği-Erdoğan GÜL

Sağol zalatar kardeş...Sizlerle biz kalp-kalbe çalışıyoruz...Kendine iyi bak kardeş
  2. E

3. E

Derslerimiz heyecanlı ve tempolu geçiyor. Videoyu izleyebilirsiniz.

O zaman fiyatı nedir,site adresi ve telefon numaraları boş çıkıyor...Onun için sordum...
  4. E

Derslerimiz heyecanlı ve tempolu geçiyor. Videoyu izleyebilirsiniz.

Gerçekten olağanüstü bir teknik...Bu araçtan ben de almak isterim ve nerden bunu temin edebilirz....
  5. E

1. Ünite Ders Notu- Bir Kahraman Doğuyor- Erran'dan

1. Ünite Ders Notu- Bir Kahraman Doğuyor- Erran'dan Gerçekten emek verilerek hazırlanmış.Sağol...
  6. E

Haritaları Anlamak ve Koordinatlar Sistemi-Erdoğan GÜL

İyi Günler Kendi okulumda zümre arkadaşım Recep Bey ile anlaştık...Vat.Bilgisi dersi'nden 20 Dk alıp,diğer 2 ders ile beraber daha çok Ders Kitabı üzerinde yoğunlaşarak ilerlemeye çalışıyoruz.Örneğin,Mustafa Kemal Cephede konusuna baktı iseniz bizim öğretmen klavuz kitabı sadeceeeeeeeeeeee 40...
  7. E

Evvelki yıllarda hazırlamış olduğum bu konu ile slayt çalışmam,bu çalışma ile güncellenmiştir.
  8. E

Haritaları Anlamak ve Koordinatlar Sistemi-Erdoğan GÜL 2012-Kastamonu
  9. E

Mustafa Kemal'in Okuduğu Okullar

Mustafa Kemal'in Okuduğu Okullar Erdoğan GÜL-2011
  10. E

Bizim Afacan İle Tüketici Hakları

Çalışma Eklenmiştir.İlgi ve alaka nedeniyle teşekkürler Zeki Hocam...
  11. E

Bizim Afacan İle Tüketici Hakları

Bizim Afacan İle Tüketici Hakları Erdoğan GÜL-2011 Merkez İÖO-KASTAMONU
  12. E

Bilimsel Araştırma Yöntemleri

Bilimsel Araştırma Yöntemleri Erdoğan GÜL-2011
  13. E

Olgu,Görüş,Kavram,Genelleme ve Akıl Yürütme

Sağol Zalatar Hocam...Sen bu sitenin zimmetli değerisin.Senden böylesi güzel yorumları almak çok hoş.Sağol...
  14. E

Olgu,Görüş,Kavram,Genelleme ve Akıl Yürütme

Olgu,Görüş,Kavram,Genelleme ve Akıl Yürütme Erdoğan GÜL-2012
  15. E

BATIYA ERKEN AÇILAN KENT,SELANİK-Öğretmen Klavuz Kitabı Soruları

Bu çalışmanın aslı Adana'dan Ahmet 24 adlı kullanıcıya aittir.Kendisine bu çalışmanın aslını ortaya koymasından dolayı teşekkürlerimi iletiyorum Erdoğan GÜL
  16. E

MUSTAFA KEMAL,OKULDA-Öğretmen Klavuz Kitabı Soruları ve Cevapları

Bu çalışmanın aslı Adana'dan Ahmet 24 adlı kullanıcıya aittir.Kendisine bu çalışmanın aslını ortaya koymasından dolayı teşekkürlerimi iletiyorum Erdoğan GÜL
  17. E

MUSTAFA KEMAL,OKULDA-Öğretmen Klavuz Kitabı Soruları ve Cevapları

MUSTAFA KEMAL,OKULDA-Öğretmen Klavuz Kitabı Soruları ve Cevapları Bir öğretmen arkadaşımızın çalışmasını ben biraz da tasarım,bilgi ve eksikliği tamamlayıp,yayına koydum.Ayrıca öğretmen arkadaşımın ismini buradaki orjinal dosyasını göremediğim için adını yazamadım.Eğer,yardımcı...
  18. E

BATIYA ERKEN AÇILAN KENT,SELANİK-Öğretmen Klavuz Kitabı Soruları

BATIYA ERKEN AÇILAN KENT,SELANİK-Öğretmen Klavuz Kitabı Soruları ve Cevapları Bir öğretmen arkadaşımızın çalışmasını ben biraz da tasarım,bilgi ve eksikliği tamamlayıp,yayına koydum.Ayrıca öğretmen arkadaşımın ismini buradaki orjinal dosyasını göremediğim için adını yazamadım.Eğer,yardımcı...
  19. E

İnkılap Tarihi 8.sınıf Full Üniteler

Gerçekten seviye üstü bir çalışma...Beğendim...Sınıfta etkinlik anlamında öğrencileri sıkmadan eğlendirerek bilgi yoklayabilecek bir çalışma...Çok teşekkürler Ancak,ücretinin fazla olduğunu dile getirmek isterim...5 TL olsun,herkesin olsun...ÖNERİM Budur...
  20. E

2011 SBS 8.Sınıf Sosyal Bilgiler Net Ortalaması

2011 SBS 8.Sınıf Sosyal Bilgiler Net Ortalaması Kastamonu Merkez İÖO SINAVA GİREN:156 Sosyal Bilgiler Net Ortalaması:14,78 Oldukça iyi gözüküyor,ama asıl hefefim 15,00 ve Üstü idi...Neyse hayırlısı...
Geri