Arama sonuçlarınız

1. E

Tıp ve Yardımlaşma

Tıp ve Yardımlaşma organ nakli konusundaki görüşlerinize katılıyorum, ama bende bir türlü organlarımı bağışlamadım malesef.
  2. E

6. Sınıf Sosyal Bilgiler Kitabı Yeni Hali

6. Sınıf Sosyal Bilgiler Kitabı Yeni Hali 7 ve 8. sınıflarda MEB kitabını kullanıyoruz ülke genelinde. 6. sınıflardada özel değilde MEBin kitabını ülke genelinde kullanırsak daha iyi olacağığnı düşünüyorum. MEB in kitapları çok daha iyi özel yayınevlerine göre.
  3. E

8 sınıf çağdaş Türkiye yolunda ünitesi ile ilgili test

8 sınıf çağdaş Türkiye yolunda ünitesi ile ilgili test teşekkür ederim.
  4. E

Ttnet Vitamin İnteraktif Haritaları ( Flash Formatında)

Ttnet Vitamin İnteraktif Haritaları ( Flash Formatında) özhan hocam indir diye verdiğin linkteki haritaları inderemedim. bi zahmet diğer haritalarıda diğer 3ü gibi buraya yükleyebilir misin? teşekkürler.
  5. E

Küçük Tarih Konu Anlatımı Programı

hocam program kısa ve öz anlatımıyla hoşuma gitti. teşekkürler
  6. E

Anadolu Uygarlıkları Şablonu

teşekkür ederim.
  7. E

25 Kasım 2009 Greve Katılanlar İçin Savunma Metni

hocam benim sendikam yok ve ben o gün sevk alarak eyleme katıdım. acaba bir sorun yaşar mıyım?
  8. E

İnkılap Tarihi İlk 4 Ünite Soru Slaytı

teşekkür ederim. emeğinize sağlık
  9. E

2009 Güz Seminer Konusu: "ünitelendirilmiş Yıllık Plan Hazırlanması"

Copyman hocam çok teşekkür ederim.sayfa yapısını biraz düzenledik mi işimize yarar. tekrar teşekkürler.
  10. E

2009 Güz Seminer Konusu: "ünitelendirilmiş Yıllık Plan Hazırlanması"

arkadaşlar elinde bu konu hakkında bilgi veya link olan varsa paylaşabilir mi? link aşağıdadır
  11. E

İnkılaplar Konu Testi

İnkılaplar Konu Testi teşekkür ederim
  12. E

Flash Diskleri Virüslerden Koruyan Program

hasan.yuce hocam bu programı nasıl kullanıcaz; açıklayabilir misiniz?
  13. E

ek ders bulabiliyor musunuz ?

sevgili sosyalciler.bu konu gerçekten çok önemli.konuya hem ek ders hem de müfredat açısından bakalım.müfredat zaten malum hafta da 3 saatle ben müfredatı yetiştiriyorum diyen arkadaş olduğunu sanmıyorum.ek ders olarak da okulda 3 yıldır en az ek ders alan öğretmen benim.bedenci,müzikçi,görsel...
Geri