Arama sonuçlarınız

1. E

3D Topkapı Sarayı (tamamı)

3D Topkapı Sarayı (tamamı) geçen sene haziran ayının sonunda zalatar hocamla birlikte gezmiştik topkapı sarayını, o günlere gittim görüntülere bakınca. eline sağlık hocam. yine birlikte gezdiğimiz dolmabahçe sarayı içinde, böyle bir çalışma bekleriz hocam zahmet olmazsa.
  2. E

Eğitime Destek (Bir Rica)

Eğitime Destek (Bir Rica) cumali hocam 1 destek de benden.(arkadaşın hesabıyla)
  3. E

Atatürk İlkeleri İnteraktif Etkinlik Programı

Atatürk İlkeleri İnteraktif Etkinlik Programı zalatar link çalışıyor. teşekkürler, gayet güzel olmuş. bu çalışma aynı zamanda en sonundaki dönütüyle de milliyetçilik ilkesine ve MEBin kazanımlarına gayet uygundur.
  4. E

Demokrasinin Serüveni Sunu Ktt Etkinlik Videolar Ders Notları Her Şey

Demokrasinin Serüveni Sunu Ktt Etkinlik Videolar Ders Notları Her Şey zalatar hocam, sana ve diğer emeği olan arkadaşlara çok teşekkür ederiz. bu tarz çalışmalarda gerekli olan herşey elinizin altında olduğu için çok kullanışlı oluyor. tekrar sağol.
  5. E

Ekonomik ve Sosyal Hayat Sunu Ktt Etkinlik Videolar Ders Notları(19.10.2012)

Ekonomik ve Sosyal Hayat Sunu Ktt Etkinlik Videolar Ders Notları(yenilendi) zalatar, ellerine sağlık gerçekten güzel bir derleme olmuş. diğer üniteler ve sınıflar için devamını bekleriz artık.
  6. E

Ekonomik ve Sosyal Hayat Sunu Ktt Etkinlik Videolar Ders Notları(19.10.2012)

Ekonomik ve Sosyal Hayat Sunu Ktt Etkinlik Videolar Ders Notları her sey cumali hocam, hemen indirmeye başladım. indirme devam ediyor daha bakamadım ama güzel ve emek harcanmış bir çalışma gibi. iki lini indirip nasıl birleştircez var mı bir yöntemi? bu arada kendini baya geliştirdin hocam...
  7. E

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Sunusu

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Sunusu zeki hocam tekrar teşekkür ederim. sunuyu açıp F5e basınca ses geliyor.(2 dosyada da sorun yok) ikiside sesli.
  8. E

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Sunusu

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Sunusu zeki hocam eline sağlık, hem bunu hem de "mehmet akif ersoy ve istiklal marşı" başlıklı sunuların müzikli olanını indirdim ama sunularda ses yok, sesli olması için bir ayar mı gerekiyor acaba?
  9. E

Sosyal Bilgiler Dersi ile ilgili Oyun Programı (15 Oyun - İnteraktif Uygulama )

Sosyal Bilgiler Dersi ile ilgili Oyun Programı (15 Oyun - İnteraktif Uygulama ) hocam dosyayı indirdim, fakat oyunları açmak için her bir oyunun üstüne tıklayınca hata uyarısı veriyor ve açılmıyor, mümkünse ilgilenebilir misiniz?
  10. E

Sosyal Bilgiler 7 Test Programı ( 319 Soru - İnteraktif Uygulama )

Sosyal Bilgiler 7 Test Programı ( 319 Soru - İnteraktif Uygulama ) eline sağlık hocam, çok emek harcamışsın.
  11. E

"Çağdaş Türkiye Yolunda Adımlar" videolar,sunumları, denem sınavları vs. yok yok

"Çağdaş Türkiye Yolunda Adımlar" videolar,sunumları, denem sınavları vs. yok yok öğretmenin kullandığı türkçeye bak ya. bunlar hep facebook da fazla vakit harcamaktan oluyor.
  12. E

gizem yay. çalışma kitabı sy.18-19 etkinliği

gizem yay. çalışma kitabı sy.18-19 etkinliği cevap gelirse burada paylaşırsın hocam. aslında sosyoloji demek de mantıklı, en azından sosyal bilimlerin kapsadığı bir bilim.
  13. E

gizem yay. çalışma kitabı sy.18-19 etkinliği zalatar, herhalde ben de öğrenciler turizm diye açıklayacağım.sanat tarihi deyip de öğrencilerin kafasını pek karıştırmayım. turizm deyip konuyu kapatıcam,üstünde fazla durmadan.
  14. E

gizem yay. çalışma kitabı sy.18-19 etkinliği hocam,fotoğrafların hangi sosyal bilimlere ait olduğunu bulunuz diye soruyor. turizmi bilim olarak kabul edemeyiz bence, var mı başka fikri olan.
  15. E

gizem yay. çalışma kitabı sy.18-19 etkinliği evet arkadaşlar erkan hocam yüklemiş resmi, evet bu resim hangi sosyal bilimlere ait diyebiliriz, birde 5. resim var aslında onda da kararsızım.
  16. E

gizem yay. çalışma kitabı sy.18-19 etkinliği zalatar resimleri yükleme imkanım yok, tarayıcı sıkıntısı var. belki kitabı kullanan başka arkadaşlar yardımcı olabilir. yinede teşekkürler.
  17. E

arkadaşlar ilk defa bu kitabı kullanıyorum. çalışma kitabındaki 6.etkinlikte sayfa 18-19 da 6 tane foto verilmiş, bu fotoğrafların hangi sosyal bilimlere ait olduğunu bulunuz diye öğrencilere belirtilmiş.kitabı kullanan arkadaşlar bakabilirler mi resimlere. ben 1. resime ekonomi; 2.ye tarih...
  18. E

İnk. Ta. ve Atatürkçülük ders saatinin indirilmesine karşı YAPABİLECEKLERİMİZ

İnk. Ta. ve Atatürkçülük ders saatinin indirilmesine karşı YAPABİLECEKLERİMİZ zalatar arkadaşımızı forumdan takip etseydiniz kinaye yaptığını anlardınız. tabi ki sizin deyiminizle şaka yapıyor.
  19. E

İnk. Ta. ve Atatürkçülük ders saatinin indirilmesine karşı YAPABİLECEKLERİMİZ

İnkılap tarihi ve Atatürkçülük ders saatinin indirilmesiyle ilgili ne yapmalıyız beden eğitimi dersi sayısı arttı, neden artdı; çünkü beden eğitimi öğtretmenleri geçen sene eylül ayında ders saatinin az olduğunu belirterek türkiye'nini her yerinden Ankara' gidip seslerini duyurdular ve bu sene...
  20. E

8. sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersinde 3'den 2'ye indirildi!!!!!

8. sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersinde 3'den 2'ye indirildi!!!!! beden eğitimi dersi sayısı arttı, neden artdı; çünkü beden eğitimi öğtretmenleri geçen sene eylül ayında ders saatinin az olduğunu belirterek türkiye'nini her yerinden Ankara' gidip seslerini duyurdular ve bu sene...
Geri