Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

2025-2026 Kültür ve Medeniyetimize Yön Verenler Dersi ( I ) Yıllık Planı

5. 6. 7. ve 8. sınıflarda seçmeli ders olarak okutulan Seçmeli Kültür ve Medeniyetimize Yön Verenler Dersi 1 için hazırlanan yıllık plandır.
  2. erkanisanmaz

2025-2026 Hukuk ve Adalet Dersi Yıllık Planları

6 ve 7. sınıflarda Seçmeli Ders olarak okutulan Seçmeli Hukuk ve Adalet Dersi için hazırlanan yıllık plandır.
  3. erkanisanmaz

2025-2026 Seçmeli Görgü Kuralları ve Nezaket Dersi ( II ) Yıllık Planı

Görgü Kuralları ve Nezaket Dersi 5. 6. 7. ve 8. sınıflarda seçmeli ders olarak okutulmaktadır. Bu ders II modülden oluşmaktadır. I. modülü alanlar II. modüle daha sonraki sınıfta geçebilir. Bu plan ikinci modüle göre hazırlanmıştır.
  4. erkanisanmaz

2025-2026 Görgü Kuralları ve Nezaket Dersi ( I ) Yıllık Planı

Görgü Kuralları ve Nezaket Dersi 5. 6. 7. ve 8. sınıflarda seçmeli ders olarak okutulmaktadır. Bu ders II modülden oluşmaktadır. I. modülü alanlar II. modüle daha sonraki sınıfta geçebilir. Bu plan ilk modüle göre hazırlanmıştır.
  5. erkanisanmaz

2025-2026 8. Sınıf Düşünme Eğitimi Dersi Yıllık Planı

8. Sınıflar için Düşünme Eğitimi dersi için hazırlanan yıllık plandır.
  6. erkanisanmaz

2025-2026 7. Sınıf Düşünme Eğitimi Dersi Yıllık Planı

7. Sınıflar için Düşünme Eğitimi dersi için hazırlanan yıllık plandır.
  7. erkanisanmaz

2025-2026 Çevre Eğitimi ve İklim Değişikliği Dersi Yıllık Planı

Çevre Eğitimi ve İklim Değişikliği Dersi Öğretim Programı’na uygun olarak hazırlanan yıllık plandır. Ortaokul 6, 7 veya 8. Sınıflar içindir.
  8. erkanisanmaz

2025-2026 Ahlak ve Yurttaşlık Eğitimi Dersi ( II ) Yıllık 5. 6. 7 ve 8. Sınıf Planı

Ahlak ve Yurttaşlık Eğitimi Dersi 5.6.7. ve 8. sınıflarda seçmeli ders olarak okutulmaktadır. Bu ders II modülden oluşmaktadır. I. modülü alanlar II. modüle daha sonraki sınıfta geçebilir. Bu plan ikinci modüle göre hazırlanmıştır.
  9. erkanisanmaz

2025-2026 Ahlak ve Yurttaşlık Eğitimi Dersi ( I ) Yıllık 5. 6. 7 ve 8. Sınıf Planı

Ahlak ve Yurttaşlık Eğitimi Dersi 5.6.7. ve 8. sınıflarda seçmeli ders olarak okutulmaktadır. Bu ders II modülden oluşmaktadır. I. modülü alanlar II. modüle daha sonraki sınıfta geçebilir. Bu plan ilk modüle göre hazırlanmıştır.
  10. erkanisanmaz

2025-2026 Afet Bilinci 2 Dersi 5. 6. ve 7. Sınıf Yıllık Planı

Seçmeli Afet Bilinci 1 Dersi yıllık planı 5. 6. ve 7. sınıflarda kullanılabilir.
  11. erkanisanmaz

2025-2026 Afet Bilinci 1 Dersi 5. 6. ve 7. Sınıf Yıllık Planı

Seçmeli Afet Bilinci 1 Dersi yıllık planı 5. 6. ve 7. sınıflarda kullanılabilir.
  12. erkanisanmaz

2025-2026 Sosyal Bilgiler Zümre Toplantısı

2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Sosyal Bilgiler Zümre Öğretmenler Toplantısı Yeni eğitim-öğretim yılına hazırlık sürecinde, Sosyal Bilgiler dersinin en etkili şekilde öğrencilerimize kazandırmak için sene başı yapılan planlamasıdır. 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Sosyal Bilgiler Zümre Toplantısı...
  13. erkanisanmaz

Kil Tabletten Akıllı Tablete

2025 Bursluluk sınavı soruları eklenmiştir.
  14. erkanisanmaz

Göçlerin Sebepleri ve Sonuçları

15. erkanisanmaz

Sunu Osmanlı Devletinde Yenilik Hareketleri

2025 Bursluluk Sınavı soruları eklenmiştir.
  16. erkanisanmaz

Avrupa'da Uyanış

2025 Bursluluk Sınavı soruları eklenmiştir.
  17. erkanisanmaz

Osmanlı Devleti'nin Fetih Siyaseti

2025 bursluluk sınavı soruları eklenmiştir.
  18. erkanisanmaz

Medya ve İletişim Sunumu

19. erkanisanmaz

Sunu Olumlu İletişim Yolları Sunumu

20. erkanisanmaz

Sunu İletişim

Geri