Arama sonuçlarınız

1. M

Meslekler Albümü

Meslekler
  2. M

Aletlerdeki Değişim

4
  3. M

Geri Dönüşüm

Geri Dönüşüm
  4. M

Kuruluş ve Hizmet Eşleştirme

Kuruluş ve Hizmet Eşleştirme
  5. M

5. Sınıf İç Anadolu Bölgesi Sunusu

İç Anadolu Bölgesi
  6. M

5. Sınıf Ege Bölgesi Sunusu

Ege Bölgesi
  7. M

Yasalar Bizim İçin Var Sunusu

Yasalar Bizim İçin Var
  8. M

Endazeden Metreye

Endazeden Metreye
  9. M

ADIM ADIM TÜRKİYE ENDAZEDEN METREYE, ATATÜRKÇÜLÜK KONULARI ÖZET ÇALIŞMASI

ADIM ADIM TÜRKİYE ENDAZEDEN METREYE, ATATÜRKÇÜLÜK KONULARI ÖZET ÇALIŞMASI
  10. M

23 Nisan Öğrenci Konuşması

23 Nisan 1920, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı gündür. Atatürk, 23 Nisan gününü, bayram yapalım diye biz çocuklara armağan etmiştir. Meclisimiz, Kurtuluş Savaşı’nın en ateşli günlerinde açıldı. Birinci Dünya Savaşı’ndan yenik çıkan Osmanlı Devleti’nin içine düştüğü durumu...
  11. M

Soruuuu

Soruuuu Bence 2 ve 3 tür. Urfa Antep Maraş'ı İngiltere kendisi vermiştir.
  12. M

23 Mart 1921 II. İnönü Savaşı

1921 - II. İnönü Muharebesi başladı. Yunan birlikleri, Uşak ve Bursa üzerinden, Afyon ve Eskişehir'e doğru iki koldan taarruz başlattı. Yunanistan Londra konferansı'nda başlangıçtan itibaren ulaşılmaz bir tutum izlemiş,müttefiklerini Anadolu'da girişeceği yeni bir taarruzla Türk ordusunu...
  13. M

Nevruz Sunumu

Resimlerle nevruz
  14. M

Destanlarda Nevruz

Destanlarda Nevruz’un İzi Destanlar, milletlerin din, fazilet ve millî kahramanlık maceralarının şiirleşmiş hikâyeleridir. Destanlar, bir milletin bütün varlığını ifade ederler. Gerek tarih, gerek fikir ve sanat bakımından büyük değer taşırlar. Destanlar tarihi aydınlatarak fikir ve sanat...
  15. M

21 Mart Nevruz Kutlama Programı

21 Mart
  16. M

21 Mart Nevruz

NEVRUZ (21 MART) AVRASYA’NIN ORTAK BAYRAMI NEVRUZ Tabiat ile iç içe, kucak kucağa yaşayan, toprağı "ana" olarak vasıflandıran Türk'ün düşünce sisteminde "baharın gelişi" elbette önemli bir yere sahip olacaktı. Nevruz, Türk dünyasının kuzeyinden güneyine, batısından doğusuna kadar uzanan engin...
  17. M

Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası

Nevruz Konuşması Metni
  18. M

Nevruz Kutlama Programı

OKULU MÜDÜRLÜĞÜNE ŞEBİNKARAHİSAR Okulumuz Müzik Kulübü olarak “Türk Dünyası ve Toplulukları Haftasını kutlamak üzere 21.03.2014 Pazartesi günü saat 13.00’da kutlama programı yapmak istiyoruz...
  19. M

İklim Çeşitleri Konu Anlatımı Videosu

İklim Çeşitleri
  20. M

Çanakkale Programı

Çanakkale Programı
Geri