Arama sonuçlarınız

1. P

El Yazısı Fontları

İndir
  2. P

Windows7 de Gereksiz Dosyaları Temizleyelim

Hepimiz biliriz ki,işletim sistemini kurup kullanmaya başladıkça zaman içinde sistemde artık dosyalar birikir.Bu dosyalar kullanılmadığı gibi sistemde zamanla giderek daha fazla yer kaplamaya başlar. Ben kendi bilgisayarımda her zaman kontrol edip sildiğim klasörleri sizlere burada anlatmak...
  3. P

Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Alan Sınavı (Öabt) Soruları ve Cevapları Paylaşımı

Sosyal Bilgiler öğretmenlik alan bilgisi testi sınav soruları ve cevapları 2014 Sosyal Bilgiler ÖABT sınav soruları cevap anahtarı ÖSYM tarafından yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada. Sosyal Bilgiler öğretmenliği adayları ÖABT’de çıkan ÖABT soru ve cevaplarından hatırladıklarını aşağıdan hemen...
  4. P

2014-2015 İş Günü Takvimi

Bu takvime göre,toplam iş günü:178 olup,1.dönem 90,2.dönem 88 iş günü.Bu iş günü sayısını hesaplarken resmi tatillerin hesaba katılmamasına özen gösterdik.Örneğin 3 Ekim 2014 Kurban Bayramı,28 ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yarımşar gün tatil olmasını dikkate aldık.Takvimin altında,önemli...
  5. P

İlişik Kesme İşlemleri

Yer değiştirme suretiyle atamalara ilişkin kararnameler, atamaların yapıldığı tarihten itibaren en geç üç iş günü içinde il millî eğitim müdürlüklerine gönderilir. İl millî eğitim müdürlükleri atama kararnamelerini en geç beş işgünü içinde eğitim kurumu müdürlüklerine gönderir. Kararnameniz...
  6. P

Okul Öncesi Eğitimin Yaygınlaştırılması

Okul Öncesi Eğitimin Yaygınlaştırılması Seminer Çalışması İndir
  7. P

Dezavantajlı Çocuklar Seminer Çalışması

Dezavantajlı Çocuklar Seminer Çalışması İndir
  8. P

Okul ve Çevre Güvenliği Seminer Çalışması

Okul ve Çevre Güvenliği Seminer Çalışması İndir
  9. P

Eğitim Öğretimde Çevre Olanaklarının Kullanılması

Eğitim Öğretimde Çevre Olanaklarının Kullanılması Seminer Konusu İndir
  10. P

Proje Hazırlama Teknikleri Seminer Çalışması ve Örnek Projelerin İncelenmesi

Proje Hazırlama Teknikleri Seminer Çalışması ve Örnek Projelerin İncelenmesi İndir
  11. P

Haftalık Ders Çizelgelerinin Uygulanması Seminer Çalışması

Haftalık Ders Çizelgelerinin Uygulanması Seminer Çalışması
  12. P

Seçmeli Ders Uygulamaları

Seçmeli Ders Uygulamaları Seminer Çalışması indir
  13. P

TEOG Sınav Sonuçları

TEOG 2014 İlkbahar dönemi sonuçları bugün e-okul sistemi üzerinden açıklandı. Lise tercihleri için ise başvuru takvimi belli oldu. 2014 yılı ilkbahar dönemi TEOG sonuçları öğren. https://e-okul.meb.gov.tr/logineokul.aspx
  14. P

(Güncellendi) Proje ve Ders Etkinliklerine Katılım, Otomatik Not Dağıtım Çizelgesi

Proje, Performans, Ders Etk, Notlarını, Otomatik Not Dağıtım Çizelgesi Teşekkürler hocam.
  15. P

5. Sınıf TED Ankara Koleji Soruları

5. Sınıf TED Ankara Koleji Soruları
  16. P

MEB Yönetici Görevlendirme Yönetmeliği (Son Hali)

MEB Yönetici Görevlendirme Yönetmeliği (Son Hali)
  17. P

Okulların Hizmet Puanları Güncellendi

Okulların Hizmet Puanları Güncellendi Güncel hizmet puanları Tebliğler Dergisi'nin Mayıs ayı sayısında yayımlandı. http://tebligler.meb.gov.tr/index.php/tuem-sayilar/viewcategory/82 Büyükşehir yasasının uygulanmaya başlamasıyla birlikte köy ve kasabalarının hizmet statüleri değişti. Bununla...
  18. P

İl İçi Atamaları Açıklayan İller

Takvime göre atama sonuçları il milli eğitim müdürlükleri tarafından 20-21 Mayıs tarihlerinde duyurulacaktır.2 Gün boyunca sonuçlar açıklandıkça buraya eklenecektir. Ağrı Tıklayınız BayburtTIKLAYINIZ Bingöl TIKLAYINIZ Bitlis TIKLAYINIZ Düzce TIKLAYINIZ Niğde TIKLAYINIZ Osmaniye TIKLAYINIZ
  19. P

TEOG Sınavı Öncesi Son Uyarılar

aklaşan sınav TEOG sınavı öncesi öğrenciler gergin,stresli ve başarısızlık korkusu yaşıyor. Nesibe Aydın Dershanesi Liselere Hazırlık Bölümü Rehberlik Servisi sınava girecek öğrencileri uyardı. 8. Sınıf öğrencilerinin gireceği Merkezi Sistem Ortak Sınavlarının ikincisi bilindiği gibi 28 - 29...
  20. P

Bilim İnsanları Video Ders

Tıkla izle
Geri