Arama sonuçlarınız

1. T

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar...

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar... güncel
  2. T

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar... MERHABA ARKADAŞLAR İL DIŞI TAYİN İSTEYECEĞİM. TAYİNİM ÇIKARSA EŞİM ÖZÜR DURUMUNDAN (sınıf öğretmeni olarak) İSTEYECEK. BURAYA KADAR SORUN YOK FAKAT EŞİMİN TAYİNİ ÇIKMAZSA O ZAMAN SIKINTI YAŞAYACAĞIM GİBİ GELİYOR. ŞÖYLE Kİ... Özür grubu atamalarına kadar...
  3. T

İl İçi Atamaları Açıklayan İller

İl İçi Atamaları Açıklayan İller TEKİRDAG AÇIKLADI
  4. T

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar... 149 BALIKESİR,MANİSA VE BELKİ AYDIN
  5. T

2011-2012 II.Dönem sosyal zümre

güzel olmuş memocan :D
  6. T

ÜYE GİRİŞLERİNDE ANA SAYFAGELMEZSE İYİ OLUR

Söylediğiniz şekilde yapıyorum. Ancak bazen ccleaner ile temizlik yapıyorum. O zaman oto. girişler siliniyor. :) Neyse ilgilendiğiniz için teşekkürler...
  7. T

Sanırım eksik anlattım. Diyelim ki dosya indirmek istiyorum fakat üye girişi yapmayı unuttum. Üye girişini yaptığımda anasayfaya yönlendiriliyorum. Yönlendirme yapmadan aynı sayfada kalmak istiyorum. Bu mümkün mü?
  8. T

BU DURUM BİRAZ ZAMAN KAYBINA NEDEN OLUYOR. FORUM YÖNETİCİSİNE DUYRULUR
  9. T

Performans Ödevini vermemekte israr edenler için ne yapılmalıdır?

Performans Ödevini vermemekte israr eden öğrenciler var. Bunlar için belge yerine geçebilecek ne yapılabilir?
  10. T

OKUL ÖĞRENCİ MECLİSİ SEÇİM EVRAKLARI

22 EKİM 2010 TARİHİNDE GERÇEKLEŞTERDİĞİM OKUL ÖĞRENCİ MECLİSİ SEÇİMİ İLE İLGİLİ EVRAKLAR EKTEDİR. İŞİNİZE YARAMASI DİLEKLERİMLE...
  11. T

T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Ders, Çalışma, Öğretmen Kılavuz Kitabı

T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Ders, Çalışma, Öğretmen Kılavuz Kitabı teşekkürler
  12. T

6.Sınıf Sosyal Bilgiler Ders,Çalışma,Öğretmen Kılavuz Kitapları [MEB Yayınları]

6.Sınıf Sosyal Bilgiler Ders,Çalışma,Öğretmen Kılavuz Kitapları [MEB Yayınları] ÇOK İSTEDİĞİM VE BURADA DİLE GETİRDİĞİM BİR SORUNDU. YARDIMCI OLDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
  13. T

Ders, Çalışma ve klavuz kitapları PDF olarak bulabilir miyim?

DERS,ÇALIŞMA VE KLAVUZ KİTAPLARI PDF FORMATINDA NEREDE BULABİLİRİM? BAŞKA BİR SES ÇIKMADIĞINA GÖRE GÖREV YİNE İŞ SCANNER A DÜŞÜYOR. BİRAZ YORULACAK AMA OLSUN :)
  14. T

Ders, Çalışma ve klavuz kitapları PDF olarak bulabilir miyim?

ARKADAŞLAR 6,7 VE 8. SINIF KİTAPLARINI PDF FORMATINDA NEREDE BULABİLİRİM? TTKB'YE BAKTIM ÜNİTELER HALİNDE VERMİŞ. BEN TOPLU BİR ŞEKİLDE ALMAK İSTİYORUM. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. NOT: 6. SINIF ALTIN YAYINLARI 7. SINIF ANITTEPE YAYINLARI 8. SINIF MEB YAYINLARI
  15. T

Okul Öğrenci Meclisi İle Okul Öğrenci Kurulu Arasındaki Fark Nedir?

SORUMA NET BİR CEVAP ALAMADIM MAALESEF. OKULLARDA İKİ AYRI KURUL MU VAR ŞİMDİ
  16. T

Okul Öğrenci Meclisi İle Okul Öğrenci Kurulu Arasındaki Fark Nedir?

OKUL ÖĞRENCİ MECLİSİ İLE OKUL ÖĞRENCİ KURULU ARASINDAKİ FARK NEDİR? BİRİ AÇIKLAYABİLİR Mİ?
  17. T

Koordinatlar Dünyası

SUNU EKTEDİR.
  18. T

Gözlem Formları Ve Etkinlik Değerlendirme Programıdır

SANIRIM SADECE TADIMLIK BİR PROGRAM OLMUŞ. PAROLASIZ OLMUYOR.
Geri