Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ekders
benim de medya derslerimi aldılar. idareci giriyor. idareci seçmeli derse girebilir diye biliyorum ben de.. sosyal dersine giremez. okulda branş öğretmeninin olmadığı derslere girer diyor yönetmelik.
2011 2012 6.7. ve 8. sınıfların Rehberlik planları günlük ve Yıllık
hocam paylaşım için teşekkürler fakat konu başlığında 6.7. ve 8.sınıf yazmasına rağmen ne yazık ki içerisinde sadece 8. sınıflar var. düzeltirseniz sevinirim.
2011-2012 1.dön. zümre müfettişlerin isteklerine uygun
teşekkürler hocam. ayrıntılı bir zümre olmuş. ben de ayrıntılı zümreler yapıyordum. müfettiş geldiğinde buna gerek yok. bi daha böyle yapma diyip bir sürü maddeyi çizdi.. yani müfettişlerin istekleri bölgeden bölgeye değişiklik gösterebiliyor.
sosyal bilgiler dersini daha anlaşılır kılmak için farklı neler yapıyorsunuz
son tanıklar belgeseli 12 bölüm. derslerde nasıl kullanıyorsunuz? kesit olarak mı veriyorsunuz? yoksa zaman yetişmez onu izlerken.
Öğretmenlere Tatil Ayarı
al birini vur ötekine.. milli eğitimin m'sinden haberi olmayan nimet hanım yerine Milli eğitimin m'sinden anlamayan ömer bey.. ne denebilir ki..
Adey(Aşamalı Devamsızlık Yönetimi)-Rita(Risk Takip Kurulu) ?
ekstra yükümlülükler umarım işe yarar. yoksa angarya olmaktan ve can sıkmaktan başka bir işe yaramıyor.
Arkadaşlar geçen sene okuttuğum altın kitaplarını siteye yüklemiştim ama çok fazla istek geldi ve ben de baktığımda sitede bulamadım. bu nedenle tekrardan yüklüyorum. iyi günlerde kullanın.
Not: Öğretmen kılavuz yoktur. kitabın A4R şeklinde basılması (yani yatay basılması) nedeniyle tarama...
7. Sınıf Kitapları [Anıttepe Yayınları]
yere göre değişiklik gösteriyor. bizde meb yayınları bu sene.
dns ayarlarınız ile oynamanız gerekiyor.
6. sınıf altın yayınlarından bahsediyorsanız yüklemiştim ama sitede bulamadım. bi daha yükleyeceğim.