Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vitamin.com Sitesi Ücretsiz Hizmete Geçmiştir
giriş yapıyor fakat yine de bi form çıkıyor. doldurmanız isteniyor. orada mail aktivasyon diyor ama hata veriyor hocam.
Sosyal Bilgiler Öğretmenleri yüksek lisans yapıyor mu?
ben 89 puan aldım ama hala başvuru yapamadım.. başvuru için kontejyan açılmasını bekliyorum. trakya üniversitesinde bi türlü kontejyan açmadılar.. yapan arkadaşlar hangi bölümden yüksek lisans yapıyor? sosyal bilgiler mi yoksa tarih üzerine...
Google Art: Müzeleri Gezme
güzel bir uygulama olmuş. yeni olduğu için sanırım müze sayısı oldukça az.. Louvre müzesini merak ediyordum ama yokmuş.. umarım kısa zamanda onu da eklerler..
SEN DE MANGALA OYNA
güzel bir oyun ve öğrencilere sevdirilmesi gerçekten güzel olabilir.
aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz oyunu:
http://www.kemahspor.com/?Syf=18&Hbr=134797
videoda herşeyi açıklıyor.
proje için elinize sağlık hocam.
Kimler Zümre toplantısı yapmayacak-Güncel-
ilginçmiş. bizde zorunluydu. tek sosyal bilgiler öğretmenim. gittim tüm okullarda tek olmama rağmen zümre yaptım.
bu yazı bizim buraya neden gelmiyor anlamış değilim.. tekirdağ valiliğine de gönderseler de kurtulsak..
Sosyal Bilgiler Hak Ettiği Değeri İstiyor! ALINTI
gerçekten sosyal bilgiler 4 saat olsun diye mail attık. inkılap tarihi 3 saate düşürüldü. şimdi kaldırılsın mı kaldırılmasın mı kavgası yapılıyor. yakında kaldırırlar da.. zaten branştaş öğretmenlerimizin birçoğu buna hayır bile demiyor. ülkemin...
vatandaşlık yazılısı zorunlu mu?
önemli olan sorup öğrenmektir arkadaşlar. biraz geç kalınmış bir soru olsa da sonuçta öğrenmek için sormuş arkadaşımız.
en az 2 sınav 1 performans vereceksiniz hocam.
2011-2012 eğitim-öğretim yılı 1.döneminde yaptığım çalışmalar
ders saati içerisinde yaptıysanız gerçekten tebrikler demekten başka bişey bulamıyorum. biz dersleri işlemeye çalıştığmız halde yetiştiremiyoruz.