Arama sonuçlarınız

1. O

Vitamin.com Sitesi Ücretsiz Hizmete Geçmiştir

Vitamin.com Sitesi Ücretsiz Hizmete Geçmiştir giriş yapıyor fakat yine de bi form çıkıyor. doldurmanız isteniyor. orada mail aktivasyon diyor ama hata veriyor hocam.
  2. O

Sosyal Bilgiler Öğretmenleri yüksek lisans yapıyor mu?

Sosyal Bilgiler Öğretmenleri yüksek lisans yapıyor mu? ben 89 puan aldım ama hala başvuru yapamadım.. başvuru için kontejyan açılmasını bekliyorum. trakya üniversitesinde bi türlü kontejyan açmadılar.. yapan arkadaşlar hangi bölümden yüksek lisans yapıyor? sosyal bilgiler mi yoksa tarih üzerine...
  3. O

Vitamin.com Sitesi Ücretsiz Hizmete Geçmiştir

Vitamin.com Sitesi Ücretsiz Hizmete Geçmiştir bende hep e mail doğrulama kodu gönderilirken bir hata meydana geldi mesajı veriyor.. :(
  4. O

YATIRIM PROJESİ 3D ETKİNLİĞİ

YATIRIM PROJESİ 3D ETKİNLİĞİ ilginç bir çalışma olmuş... öğrencilerin aklında kalacak birşey.. faydası olacaktır kesinlikle..
  5. O

Google Art: Müzeleri Gezme

Google Art: Müzeleri Gezme güzel bir uygulama olmuş. yeni olduğu için sanırım müze sayısı oldukça az.. Louvre müzesini merak ediyordum ama yokmuş.. umarım kısa zamanda onu da eklerler..
  6. O

2012 Öğrenci Seçme Ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) Görev Başvurusu

2012 Öğrenci Seçme Ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) Görev Başvurusu bizde de böyle bir uygulama olmadı..
  7. O

Altın Saçlı Deniz Gözlü Çocuk

Altın Saçlı Deniz Gözlü Çocuk güzel yazı. teşekkürler.
  8. O

imam hatip ortokulu gibi ,öğretmen ortaokulu,sosyal bilimler ortaokulu,mühendisl

imam hatip ortokulu gibi ,öğretmen ortaokulu,sosyal bilimler ortaokulu,mühendisl güzel düşünce.. katılmamak elde değil.
  9. O

SEN DE MANGALA OYNA

SEN DE MANGALA OYNA güzel bir oyun ve öğrencilere sevdirilmesi gerçekten güzel olabilir. aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz oyunu: http://www.kemahspor.com/?Syf=18&Hbr=134797 videoda herşeyi açıklıyor. proje için elinize sağlık hocam.
  10. O

ilikhan hangi devletin hükümdarı

ilikhan hangi devletin hükümdarı bu soruyu bugün bana da sordular. yurtdışı öğretmen görevlendirmeleri sınavında sormuşlar.
  11. O

Kimler Zümre toplantısı yapmayacak-Güncel-

Kimler Zümre toplantısı yapmayacak-Güncel- ilginçmiş. bizde zorunluydu. tek sosyal bilgiler öğretmenim. gittim tüm okullarda tek olmama rağmen zümre yaptım. bu yazı bizim buraya neden gelmiyor anlamış değilim.. tekirdağ valiliğine de gönderseler de kurtulsak..
  12. O

Sosyal Bilgiler Hak Ettiği Değeri İstiyor! ALINTI

Sosyal Bilgiler Hak Ettiği Değeri İstiyor! ALINTI gerçekten sosyal bilgiler 4 saat olsun diye mail attık. inkılap tarihi 3 saate düşürüldü. şimdi kaldırılsın mı kaldırılmasın mı kavgası yapılıyor. yakında kaldırırlar da.. zaten branştaş öğretmenlerimizin birçoğu buna hayır bile demiyor. ülkemin...
  13. O

Baba Koç İle Kızıl Kurt - Hikaye Okuyun

Baba Koç İle Kızıl Kurt - Hikaye Okuyun tebrikler hocam. başarılarınızın devamını dilerim.
  14. O

2012 ildışı atama bekleyenler

2012 ildışı atama bekleyenler 4 senede bir mi istiyoruz artık il dışı tayini?
  15. O

Devr-i Lale Tablosu

ORJİNAL DEVR-İ LALE TABLOSU güzel bir çalışma olmuş. elinize sağlık.
  16. O

vatandaşlık yazılısı zorunlu mu?

vatandaşlık yazılısı zorunlu mu? önemli olan sorup öğrenmektir arkadaşlar. biraz geç kalınmış bir soru olsa da sonuçta öğrenmek için sormuş arkadaşımız. en az 2 sınav 1 performans vereceksiniz hocam.
  17. O

7. Sınıf Kitapları [Anıttepe Yayınları]

7. Sınıf Kitapları [Anıttepe Yayınları] ilk sayfaya bakarsan nasıl yapılacağını öğrenmek için link verilmişti.
  18. O

2011-2012 eğitim-öğretim yılı yaptığım çalışmalar

2011-2012 eğitim-öğretim yılı 1.döneminde yaptığım çalışmalar ders saati içerisinde yaptıysanız gerçekten tebrikler demekten başka bişey bulamıyorum. biz dersleri işlemeye çalıştığmız halde yetiştiremiyoruz.
  19. O

soyadı kanunu(hikayeyle anlatım)

soyadı kanunu(hikayeyle anlatım) güzel bir çalışma olmuş hocam. ellerinize sağlık.
  20. O

7. sınıf bulmacası

7. sınıf bulmacası teşekkürler hocam. ellerinize sağlık.
Geri