Arama sonuçlarınız

1. O

Bir Kahraman Doğuyor Ünite Testi 1 - 2

Bir Kahraman Doğuyor ünitesine ait ünite değerlendirme testidir. Zamanında hazırladığım kitap için oluşturmuştum. Umarım işinize yarar.
  2. O

Doğduğu Topraklar

Mustafa Kemal'in doğduğu topraklara ait etkinlik çalışmasıdır.
  3. O

Bulmaca Etkinliği

Bulmaca Etkinliği ilk ünite ile ilgili 6-7 farklı etkinlik hazırlamıştım kitap için.. hepsini burada tek tek paylaşmaya çalışıyorum.. Diğer üniteler de sırasıyla gelecek.
  4. O

Şifreyi Çözelim Etkinliği [1. Ünite]

Şifreyi Çözelim Etkinliği [1. Ünite] Sağolasın dostum..
  5. O

Doğru Yanlış Çalışması

Doğru Yanlış Çalışması Eyvallah dostum.. Size yetişmeye çalışıyorum.. :D
  6. O

Kavramları Avlıyorum - Sözcük Avı

Kavramların daha iyi akılda kalması için yapılmış bir sözcük avı bulmacasıdır.
  7. O

Doğru Yanlış Çalışması

1. Üniteye ait doğru yanlış çalışmasıdır.
  8. O

Boşluk Doldurmaca

1. Üniteye ait boşluk doldurmaca etkinliğidir.
  9. O

Bulmaca Etkinliği

1. Üniteye ait bulmaca etkinliğidir. Etkinliğin ekran görüntüsü aşağıda yer almaktadır. İşinize yaraması dileğiyle...
  10. O

Şifreyi Çözelim Etkinliği [1. Ünite]

Uzun zaman önce hazırladığım 1. ünite ile ilgili "şifreyi çözelim" etkinliğidir. Umarım hoşunuza gider.. Ekran görüntüsü aşağıda yer almaktadır.
  11. O

Bir Kahraman Doğuyor Ünite Testi 144 Soru

Bir Kahraman Doğuyor Ünite Testi 144 Soru Elimden geldiğince yeterli bilgiyi vermeye çalışıyorum. Farkındaysanız soruları yazmadığımı, derleyip düzenlediğimi yazdım. O nedenle çok absürt sorular da olabilir. Bu çok normal. Hangi kaynakta yok ki bunlar? Bizim amacımız elimizden geldiğince çok...
  12. O

Kültürel Çeşitliliğimiz

Kültürel Çeşitliliğimiz Ellerine sağlık MBY...
  13. O

Öğretmenlere Rotasyon Yapılmasını Uygun Buluyor musunuz?

Öğretmenlere Rotasyon Yapılmasını Uygun Buluyor musunuz? İller arası rotasyon nedir ya? Ev taşımak o kadar mı kolay görünüyor size? Rotasyon olduğunda hiçbir şey değişmeyecek bunu anlamak lazım... Yine yüksek puanı olanlar iyi okulları aralarında paylaşacak. Diğerleri yine daha sıkıntılı...
  14. O

Ya İstiklal Ya Ölüm Konu Testleri 4 Adet 67 Soru - Flash Sorular

Ya İstiklal Ya Ölüm Konu Testleri 4 Adet 67 Soru - Flash Sorular Hocam sitenin nasıl açılacağı ile ilgili forumda konu var. oradan bakabilirsiniz. Linkler silinmediyse tabi. İşlerim nedeniyle uzun süredir ilgilenemedim. Ne oldu ne bitti bilmiyorum. Eve gittiğimde bakarım bi defa.
  15. O

Okul Merdiveni Projesi

Okul Merdiveni Projesi Çok iyi düşünülmüş. Ellerine sağlık yapanların.
  16. O

Test Araçları [İstek]

Test Araçları [İstek] sanırım kimse elinde bulundurmuyor böyle dökümanlar.. :(
  17. O

Test Araçları [İstek]

Arkadaşlar merhaba. daha öncesinde hazırladığım testlerde bir klasör oluşturmuştum ama pcyi ne kadar arasam tarasam da bulamadım. siteye de yüklememişim anlaşılan. Elinde test hazırlarken kullanabileceğimiz küçük resimler olan varsa paylaşabilir mi? örnek vermek gerekirse şunun gibi:
  18. O

Çanakkale Türküsü-Sözsüz

Çanakkale Türküsü-Sözsüz gerçekten muhteşem.. paylaştığın için teşekkürler hocam.
  19. O

1 Bölgelerimizdeki Ekonomik Faaliyetler Sunusu

1 Bölgelerimizdeki Ekonomik Faaliyetler Sunusu sunu açılmıyor. bende mi sorun var? onarma seçeneği çıkıyor. o da bi işe yaramıyor.
Geri