Arama sonuçlarınız

1. aydinizzet

8. Sınıf Bil Soruyu Bas Gaza-TEOG Soruları (İlk Zaferimiz-Destanlaşan Direniş) 5

Erkan ISANMAZ Hocamızın hazırlamış olduğu "Bil Soruyu Bas Gaza" isimli yarışmanın sorularını güncelleyerek, "İlk Zaferimiz" ve "Destanlaşan Direniş" konularında çıkmış TEOG sorularını ekledim. Yararlı olması dileğiyle...
  2. aydinizzet

Bil Soruyu Bas Gaza-PYBS Soruları (5. Sınıf Birey ve Toplum)

Erkan ISANMAZ Hocamızın hazırlamış olduğu "Bil Soruyu Bas Gaza" isimli yarışmanın sorularını güncelleyerek 1. Üniteyle ilgili çıkmış PYBS sorularını ekledim. Yararlı olması dileğiyle...
  3. aydinizzet

8. Sınıf Bil Soruyu Bas Gaza-TEOG Soruları (Millet Meclisi İsyanlara Karşı-Sevr Barış Anlaşması) 4

Erkan ISANMAZ Hocamızın hazırlamış olduğu "Bil Soruyu Bas Gaza" isimli yarışmanın sorularını güncelleyerek, "Millet Meclisi İsyanlara Karşı" ve "Sevr Barış Anlaşması" konularında çıkmış TEOG sorularını ekledim. Yararlı olması dileğiyle...
  4. aydinizzet

5. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Yazılı Sınavı

Allah razı olsun. Çok güzel olmuş.
  5. aydinizzet

8. Sınıf Bil Soruyu Bas Gaza-TEOG Soruları (Milli Mücadele Başlıyor-Egemenlik Milletindir) 3

Erkan ISANMAZ Hocamızın hazırlamış olduğu "Bil Soruyu Bas Gaza" isimli yarışmanın sorularını güncelleyerek, "Milli Mücadele Başlıyor" ve "Egemenlik Milletindir" konularında çıkmış TEOG sorularını ekledim. Yararlı olması dileğiyle...
  6. aydinizzet

8. Sınıf Çark-ı Sosyal-TEOG Soruları (Geldikleri Gibi Giderler-Milli Mücadele Başlıyor) 2

Erkan ISANMAZ Hocamızın hazırlamış olduğu "Çark-ı Sosyal" isimli yarışmanın sorularını güncelleyerek, "Geldikleri Gibi Giderler" ve "Milli Mücadele Başlıyor" konularında çıkmış TEOG sorularını ekledim. Yararlı olması dileğiyle...
  7. aydinizzet

8. Sınıf Bil Soruyu Bas Gaza-TEOG Soruları(Osmanlı Devleti Hangi Cephede-Geldikleri Gibi Giderler) 1

Erkan ISANMAZ Hocamızın hazırlamış olduğu "Bil Soruyu Bas Gaza" isimli yarışmanın sorularını güncelleyerek, "Osmanlı Devleti Hangi Cephede" ve "Geldikleri Gibi Giderler" konularında çıkmış TEOG sorularını ekledim. Yararlı olması dileğiyle...
  8. aydinizzet

Doğal Afetler Animasyonu

Çok güzel olmuş. Emeğinize sağlık :)
  9. aydinizzet

Kültür ve Miras Oyunu

10. aydinizzet

Türkiye Kültür Varlıkları Oyunu

11. aydinizzet

OLAYLAR VE SONUÇLARI

Çok teşekkür ederiz Hocam. Emeğinize sağlık.
  12. aydinizzet

SB.5.1.2. Olaylar ve Sonuçları Sunumu

Sizin ve diğer meslektaşlarımın hakkı ödenmez. Allah razı olsun sizden.
  13. aydinizzet

5.SINIF SOSYAL BİLGİLER GÜNLÜK PLAN 7. HAFTA SB.5.2.3

Emeğinize sağlık. Allah razı olsun. :)
  14. aydinizzet

5.SINIF SOSYAL BİLGİLER GÜNLÜK PLAN 6. HAFTA SB.5.2.2

15. aydinizzet

5.SINIF SOSYAL BİLGİLER GÜNLÜK PLAN 5. HAFTA SB 521

16. aydinizzet

5.SINIF SOSYAL BİLGİLER GÜNLÜK PLAN 4. HAFTA