Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Erkan ISANMAZ Hocamızın hazırlamış olduğu "Bil Soruyu Bas Gaza" isimli yarışmanın sorularını güncelleyerek, "İlk Zaferimiz" ve "Destanlaşan Direniş" konularında çıkmış TEOG sorularını ekledim. Yararlı olması dileğiyle...
Erkan ISANMAZ Hocamızın hazırlamış olduğu "Bil Soruyu Bas Gaza" isimli yarışmanın sorularını güncelleyerek 1. Üniteyle ilgili çıkmış PYBS sorularını ekledim. Yararlı olması dileğiyle...
Erkan ISANMAZ Hocamızın hazırlamış olduğu "Bil Soruyu Bas Gaza" isimli yarışmanın sorularını güncelleyerek, "Millet Meclisi İsyanlara Karşı" ve "Sevr Barış Anlaşması" konularında çıkmış TEOG sorularını ekledim. Yararlı olması dileğiyle...
Erkan ISANMAZ Hocamızın hazırlamış olduğu "Bil Soruyu Bas Gaza" isimli yarışmanın sorularını güncelleyerek, "Milli Mücadele Başlıyor" ve "Egemenlik Milletindir" konularında çıkmış TEOG sorularını ekledim. Yararlı olması dileğiyle...
Erkan ISANMAZ Hocamızın hazırlamış olduğu "Çark-ı Sosyal" isimli yarışmanın sorularını güncelleyerek, "Geldikleri Gibi Giderler" ve "Milli Mücadele Başlıyor" konularında çıkmış TEOG sorularını ekledim. Yararlı olması dileğiyle...
Erkan ISANMAZ Hocamızın hazırlamış olduğu "Bil Soruyu Bas Gaza" isimli yarışmanın sorularını güncelleyerek, "Osmanlı Devleti Hangi Cephede" ve "Geldikleri Gibi Giderler" konularında çıkmış TEOG sorularını ekledim. Yararlı olması dileğiyle...