Arama sonuçlarınız

1. aydinizzet

8. snf 1. dnm 1. yzl (MEB ÖRNEK SORULAR-LGS SORULARI-SİTEDEN DERLEME SORULAR)

Sınav 20 test sorusundan ibarettir. Sınav 2018-2019 MEB Örnek sorular, çıkmış LGS soruları ve siteden derlediğim (Zeki Doğan) sorulardan oluşmaktadır.
  2. aydinizzet

5. sınıf 2. DÖNEM 2. YAZILI

Emeğinize sağlık. Çok güzel olmuş.
  3. aydinizzet

Çarkıfelek Sosyal-TEOG Soruları (8. Sınıf 4. Ünite-Atatürkçülük ve Çağdaşlaşan Türkiye)

Erkan ISANMAZ Hocamızın hazırlamış olduğu "Çark-ı Sosyal" isimli yarışmanın sorularını güncelleyerek, 8. sınıf "Atatürkçülük" ünitesinde çıkmış TEOG sorularını ekledim. Yararlı olması dileğiyle...
  4. aydinizzet

Bil Soruyu Bas Gaza-PYBS Soruları (6. Sınıf 4. Ünite)

Erkan ISANMAZ Hocamızın hazırlamış olduğu "Bil Soruyu Bas Gaza" isimli yarışmanın sorularını güncelleyerek 6. Sınıf 4. Üniteyle ilgili çıkmış PYBS sorularını ekledim. Yararlı olması dileğiyle...
  5. aydinizzet

Bil Soruyu Bas Gaza-EBA Soruları (5. Sınıf Bilim, Teknoloji ve Toplum)

Erkan ISANMAZ Hocamızın hazırlamış olduğu "Bil Soruyu Bas Gaza" isimli yarışmanın sorularını güncelleyerek 5. Sınıf Bilim, Teknoloji ve Toplum ünitesiyle ilgili EBA tarama testleri sorularını ekledim. Yararlı olması dileğiyle...
  6. aydinizzet

Bil Soruyu Bas Gaza-PYBS Soruları (7. Sınıf 5. Ünite)

Erkan ISANMAZ Hocamızın hazırlamış olduğu "Bil Soruyu Bas Gaza" isimli yarışmanın sorularını güncelleyerek 7. Sınıf 5. Üniteyle ilgili çıkmış PYBS sorularını ekledim. Yararlı olması dileğiyle...
  7. aydinizzet

2017-2018 5. SINIF II. DNM I. YAZILI

Çok güzel bir sınav olmuş. Allah razı olsun. :)
  8. aydinizzet

Türkiye'de İlk - Kültür ve Miras Milyonluk Resim Bilgi Yarışması..

Çok güzel olmuş. Tüm emeği geçenlerden Allah razı olsun. Soruların cevapları biraz geç geliyor. Sizinki de öyle mi acaba?
  9. aydinizzet

Kim Milyoner Olmak İster (5.Sınıf-4.Ünite-Bilim,Teknoloji,Toplum)

Sanırım sorular her yarışmada değişiyor. Emeğinize sağlık.
  10. aydinizzet

BÜYÜK RİSK TEST "İPEK YOLUNDA TÜRKLER"

Çok teşekkür ederim Hocam. Emeğinize sağlık.
  11. aydinizzet

e-Okula Toplu Sınıf Kitaplığı Oluşturma

Bir türlü yapamadım. Yapabilen var mı? Hata kodu şöyle. Error -1300: Cannot find HTML element of type "SELECT:" with attribute(s) "NAME:ddlKitapTur".. Line 11: TAG POS=1 TYPE=SELECT FORM=ACTION:./IOK19001.aspx ATTR=NAME:ddlKitapTur CONTENT={{!COL1}}
  12. aydinizzet

Bil Soruyu Bas Gaza-PYBS Soruları (5. Sınıf Kültür ve Miras)

Anadolu ve Mezopotamya uygarlıklarıyla ilgili 6. sınıf PYBS sorularını ekledim.
  13. aydinizzet

8. Sınıf Çark-ı Sosyal-TEOG Soruları (Maarif-Tekalifi Milliye-Sakarya-Büyük Taarruz-Mudanya) 7

Erkan ISANMAZ Hocamızın hazırlamış olduğu "Çark-ı Sosyal" isimli yarışmanın sorularını güncelleyerek, "Maarif Kongresi-Tekalifi Milliye-Sakarya-Büyük Taarruz-Mudanya" konularında çıkmış TEOG sorularını ekledim. Yararlı olması dileğiyle...
  14. aydinizzet

Yararlı olması dileğiyle arkadaşlar...
  15. aydinizzet

8. Sınıf Çark-ı Sosyal-TEOG Soruları (İstiklal Milletimindir-Savaşa Rağmen Eğitim Kongresi) 6

Erkan ISANMAZ Hocamızın hazırlamış olduğu "Çark-ı Sosyal" isimli yarışmanın sorularını güncelleyerek, "İstiklal Milletimindir" ve "Savaşa Rağmen Eğitim Kongresi" konularında çıkmış TEOG sorularını ekledim. Yararlı olması dileğiyle...
  16. aydinizzet

Erkan ISANMAZ Hocamızın hazırlamış olduğu "Bil Soruyu Bas Gaza" isimli yarışmanın sorularını güncelleyerek "Kültür ve Miras" öğrenme alanıyla ilgili çıkmış PYBS sorularını ekledim. Yararlı olması dileğiyle...
  17. aydinizzet

Bil Soruyu Bas Gaza-PYBS Soruları (5. Sınıf Birey ve Toplum)

Bende bahsettiğiniz sorun olmamakta. Yeni sürüm power point kullanmanızı öneririm Sayın Hocam.
Geri