Arama sonuçlarınız

1. aydinizzet

Çarkıfelek Sosyal-PYBS Soruları (5. Sınıf 5. Ünite-Üretim, Dağıtım ve Tüketim)

Yarışmanın içeriğini güncelledim. Bir teşekkür yeter. Yararlı olması dileğiyle... Not: Etkileşimli tahtada oyunu dokunmatik olarak oynayabilmek için POWERPOİNT OKUMA MODUYLA açınız. Aynı soruların gelmemesi için tam olarak soru kutucuklarının üzerindeki sayılara tıklayınız.
  2. aydinizzet

Bil Soruyu Bas Gaza-PYBS Soruları (6. Sınıf 5. Ünite-Üretim, Dağıtım ve Tüketim)

Bir teşekkür yeter. Yararlı olması dileğiyle... Not: Etkileşimli tahtada oyunu dokunmatik olarak oynayabilmek için POWERPOİNT OKUMA MODUYLA açınız.
  3. aydinizzet

Bil Soruyu Bas Gaza-PYBS Soruları (7. Sınıf 5. Ünite-Üretim, Dağıtım ve Tüketim)

Bir teşekkür yeter. Yararlı olması dileğiyle... Not: Etkileşimli tahtada oyunu dokunmatik olarak oynayabilmek için POWERPOİNT OKUMA MODUYLA açınız.
  4. aydinizzet

2018/2019 7.SINIF II. DÖNEM I. YAZILI SINAVI (GÖRSEL)

Allah razı olsun. Çok güzel hazırlamışsınız. :)
  5. aydinizzet

Çarkıfelek Sosyal-(8. Sınıf 6. Ünite-Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası'na Kadar)

Güncelleme///Yarışmadaki hataları düzeltip tekrar yükledim.
  6. aydinizzet

Çarkıfelek Sosyal-PYBS Soruları (7. Sınıf 2. Ünite-Kültür ve Miras)

7. aydinizzet

Çarkıfelek Sosyal-PYBS Soruları (5. Sınıf 2. Ünite-Kültür ve Miras)

8. aydinizzet

Çarkıfelek Sosyal-PYBS Soruları (5. Sınıf 2. Ünite-Kültür ve Miras)

Yarışmanın içeriğini güncelledim. Bir teşekkür yeter. Yararlı olması dileğiyle... Not: Etkileşimli tahtada oyunu dokunmatik olarak oynayabilmek için POWERPOİNT OKUMA MODUYLA açınız.
  9. aydinizzet

Çarkıfelek Sosyal-PYBS Soruları (7. Sınıf 2. Ünite-Kültür ve Miras)

Yarışmanın içeriğini güncelledim. Bir teşekkür yeter. Yararlı olması dileğiyle... Not: Etkileşimli tahtada oyunu dokunmatik olarak oynayabilmek için POWERPOİNT OKUMA MODUYLA açınız.
  10. aydinizzet

Çarkıfelek Sosyal-(8. Sınıf 6. Ünite-Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası'na Kadar)

2018-2019 eğitim-öğretim yılı 8. sınıf MEB yayınları kitabındaki ünite değerlendirme sorularıdır. Yarışmanın içeriğini güncelledim. Bir teşekkür yeter. Yararlı olması dileğiyle... Not: Etkileşimli tahtada dokunmatik olarak oyunu oynayabilmek için microsoft word viewer ile açınız. Ufak tefek...
Geri